210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Αυτοματοποιημένα οχήματα μεταφοράς (1)

Συστήματα Αυτοματισμού

Με τα σωστά εξαρτήματα ανεβαίνετε επίπεδο

Με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο έξυπνων και πρωτοποριακών εξαρτημάτων γύρω από τον αυτοματισμό προσαρμόζουμε την εσωτερική εφοδιαστική αλυσίδα σας σε όλες τις προκλήσεις. Με όλο το εύρος από τον μερικό έως τον πλήρη αυτοματισμό στη διάθεσή σας, έχετε τη μέγιστη ευελιξία. 

Αυτοματισμός με τον βέλτιστο συντονισμό των εξαρτημάτων μεταξύ τους

Τα 7 στοιχεία της εφοδιαστικής αλυσίδας: Διαθεσιμότητα του σωστού εμπορεύματος, στη σωστή ποσότητα, σε σωστή κατάσταση, στο σωστό σημείο, τον σωστό χρόνο, για τον σωστό πελάτη, στο σωστό κόστος; Για να είναι πάντα η εφοδιαστική αλυσίδα τόσο ιδιαίτερη όσο η επιχείρηση και οι πελάτες σας. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο οι στάνταρ «ετοιματζίδικες» λύσεις δεν αποτελούν επιλογή για εσάς. Ο αυτοματισμός των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας σας πρέπει να ταιριάζει σε εσάς.

Για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της τέλεια προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας λύσης καταφεύγουμε σε ένα εκτενές δομοστοιχειωτό σύστημα έξυπνων εξαρτημάτων αυτοματισμού. Αυτό περιλαμβάνει οχήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό (FTS) για τις πλέον διαφορετικές εργασίες, τεχνολογία για την αυτοματοποίηση της αποθήκης δοχείων και παλετών, καθώς και την απαραίτητη τεχνολογία συλλογής παραγγελιών. Η ενσωμάτωση όλων αυτών των εξαρτημάτων σε ένα εναρμονισμένο ολοκληρωμένο σύστημα πραγματοποιείται με τη βοήθεια του τμήματος τεχνολογίας πληροφοριών της Jungheinrich.

Βέλτιστη ποιότητα με εξαρτήματα δικής μας κατασκευής και με τις δικές μας υπηρεσίες

Η κατασκευή όλων των σημαντικών εξαρτημάτων αυτοματισμού εκτελείται στις εγκαταστάσεις μας, ώστε να ικανοποιούνται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας που θέτουμε. Αυτό σημαίνει επίσης: Και στην επισκευή και το σέρβις έχουμε τις ίδιες υψηλές απαιτήσεις και υποστηρίζουμε την ομαλή εκτέλεση και την αξιοπιστία των διαδικασιών σας. Οι αυτοματοποιημένοι μας μεταφορείς διαδρόμου – βασικά εξαρτήματα των συστημάτων μεταφοράς χωρίς οδηγό – βασίζονται στα διεξοδικά ελεγμένα και δοκιμασμένα στην πράξη μηχανήματα σειράς της εταιρείας μας. Και στον τομέα της αυτοματοποίησης αποθήκης χρησιμοποιούμε συσκευές χειρισμού ραφιών και διατάξεις παραλαβής φορτίου δικής μας κατασκευής.

Ο πλήρης ή μερικός αυτοματισμός αυξάνει την επίτευξη προστιθέμενης αξίας

Όπου οι χώροι παραγωγής και αποθήκευσης χαρακτηρίζονται από πολλές και τακτικά επαναλαμβανόμενες εργασίες, ο αυτοματισμός αποτελεί μια επιλογή διαμόρφωσης, για να συνδυάσετε την επιτυχία της επιχείρησής σας με μια όσο το δυνατό πιο υψηλή προστιθέμενη αξία. Στην πορεία προς τον μερικό ή τον πλήρη αυτοματισμό οι σύμβουλοι εφοδιαστικής αλυσίδας και ειδικοί προϊόντων μας βρίσκονται στο πλευρό σας και σας συμβουλεύουν σχετικά με όλα τα εξαρτήματα. Στόχος: μέγιστη ασφάλεια διαδικασίας και συνεπώς μακροπρόθεσμη επιτυχία εφοδιαστικής αλυσίδας για εσάς.

Ασφαλείς και αποτελεσματικές διαδικασίες μεταφοράς

Τα αυτόματα οχήματα και η πλήρως αυτοματοποιημένη μεταφορά βρίσκονται στο επίκεντρο των συστημάτων μεταφοράς χωρίς οδηγό (FTS) της εταιρείας μας. Χάρη στα έξυπνα εξαρτήματα μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε δοκιμασμένα οχήματα στάνταρ εκδόσεων και να τα προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις σας.

Η ροή υλικών σας είναι σε καλά χέρια

Αυξημένη παραγωγικότητα στην αποθήκη σας: Με το σύστημα μεταφοράς μας. Η Jungheinrich προσφέρει έξυπνες λύσεις με το πρωτοποριακό σύστημα μεταφοράς παλετών και δοχείων για νέες και υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Συστήματα που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας: αποτελεσματικά, γρήγορα και με ασφάλεια.

Αποτελεσματικότητα και ακρίβεια στα μέτρα σας

Οι αυτόματες αποθήκες παλετών ή μικροεξαρτημάτων συνδυάζουν συστήματα ραφιών, λογισμικό και συσκευές χειρισμού σε ένα σύστημα. Εδώ η δυναμική και η ακρίβεια μετράνε – με τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση. Όλα αλληλεπιδρούν άψογα μεταξύ τους, η αυτοματοποιημένη λύση είναι η σωστή επένδυση. 

Έχετε ερωτήσεις;