Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Αυτοκινητοβιομηχανία

Αυτοκινητοβιομηχανία

Ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας υφίσταται μια περίοδο θεμελιωδών αλλαγών. Οι νέες τάσεις όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και η κατασκευή ειδικών μηχανημάτων σε έξυπνα εργοστάσια είναι κάποιες από τις αλλαγές που απασχολούν τον κλάδο και θα συνεχίσουν να τον απασχολούν και στο μέλλον. Για να εξασφαλιστεί η μελλοντική επιτυχία, η ταχύτητα παίζει αδιαμφισβήτητα καθοριστικό ρόλο καθώς είναι ο νούμερο ένα παράγοντας ανταγωνιστικότητας.

Μικρά εξαρτήματα, μεγάλες λύσεις.

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Για την υλοποίηση μιας αποδοτικής πλατφόρμας συλλογής παραγγελιών σε τρία επίπεδα, χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικά μηχανήματα Jungheinrich και συστήματα αποθήκευσης.

Modular flexibility.

In the new automated high-bay warehouse at HEWI GmbH, Jungheinrich AGVs perform a variety of tasks: as well as transporting goods, they connect the production and dispatch sections to provide a constant supply chain with no interruptions – and ensure maximum flexibility and productivity. 

Ταχύτητα: ο νούμερο ένα παράγοντας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας

Σε τέτοιες περιόδους παγκοσμιοποίησης, η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται στο επίκεντρο των θεμελιωδών αλλαγών. Η βιομηχανία 4.0 είναι το μέτρο αυτών των πραγμάτων. Οι εταιρείες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις πολυεθνικές αλυσίδες εφοδιασμού και τα εξαρτήματα πρέπει να παραδοθούν σε έξυπνα εργοστάσια με την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα, αξιοπιστία, αποδοτικότητα κόστους και συμβατότητα με το περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, οι αυτοκινητοβιομηχανίες και οι βιομηχανίες κατασκευής αυτοκινήτων απαιτούν έξυπνες, προνοητικές λύσεις logistics και εξελιγμένη τεχνολογία σε όλα τα στάδια των διαδικασιών εφοδιασμού.

Αυτό θέτει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων για τις διαδικασίες logistics, οι οποίες πρέπει να προσαρμοστούν σε κυμαινόμενες καταστάσεις ζήτησης. Όλο και περισσότερα τμήματα και παραδόσεις διαθέτουν για παράδειγμα RFID-Tags (Radio Frequency Identification) και έτσι μπορούν να μεταδίδουν συνεχώς τη θέση τους στο IoT (Internet of Things). Θέλετε να βελτιστοποιήσετε κι εσείς τη ροή πληροφοριών ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας με έξυπνη κορυφαία τεχνολογία; Εμείς στη Jungheinrich με τις λύσεις υψηλής τεχνολογίας που προσφέρουμε είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Logistics 4.0: Επικοινωνία WMS και μηχανημάτων

Το Warehouse Management System μας, Jungheinrich WMS, ελέγχει και επιβλέπει όλες τις διαδικασίες στις αποθήκες των πελατών μας. Αυτό επιτρέπει την πλήρη ή μερική αυτοματοποίηση διαδικασιών σε αποθήκες μεγάλων αποστάσεων ή στενών διαδρόμων, αποτρέποντας παράλληλα σφάλματα αποθήκευσης και ανάκτησης. Ψάχνετε για μια εξειδικευμένη λύση κατασκευής μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, με τα πάντα να παρέχονται από μια μόνο πηγή; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος: Το Jungheinrich Logistics Interface επικοινωνεί απευθείας με τα μηχανήματα της αποθήκης. Ως αποτέλεσμα, τα stacker υψηλών ραφιών να αναγνωρίζουν αυτόματα την επόμενη θέση προορισμού.

Τα βιομηχανικά μας μηχανήματα, όπως το καινοτόμο stacker EKX, διαθέτουν τεχνολογία RFID. Επομένως, τα μέρη που είναι εξοπλισμένα με τσιπ μπορούν να παρακολουθούνται αυτόματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Έχετε ερωτήσεις;