210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Χειροκίνητο ανυψωτικό όχημα

Χειροκίνητα Παλετοφόρα

Χειροκίνητα παλετοφόρα: ανθεκτικά και ευέλικτα

Τα χειροκίνητα παλετοφόρα μας είναι η οικονομική λύση για πολλές εργασίες μεταφοράς μικρών αποστάσεων. Η Jungheinrich διαθέτει μια ποικιλία μοντέλων τα οποία ικανοποιούν κάθε ανάγκη. Η υψηλή τους ικανότητα φόρτωσης (έως τρεις τόνους) και η δυνατότητα εύκολων ελιγμών σε στενούς χώρους , καθιστούν τα χειροκίνητα παλετοφόρα τους ιδανικούς «βοηθούς» των καθημερινών εργασιών στην αποθήκη σας.

Στις διαφορετικές εκδόσεις τους τα χειροκίνητα παλετοφόρα, δεν μεταφέρουν μόνο ευρωπαλέτες, αλλά είναι επίσης κατάλληλα για τη μεταφορά διαφορετικών παλετών. Αυτό επιτυγχάνεται μεταξύ άλλων χάρη στις ρυθμιζόμενες από 140 έως 585 mm περόνες, καθώς και στην επιλογή μήκους περονών έως και 2.400 mm.

Το χειροκίνητο παλετοφόρο με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως στην κατηγορία του

Η κλασική λύση μας στα χειροκίνητα παλετοφόρα, το μοντέλο AM 22, έχει τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία του παγκοσμίως. Οι λόγοι είναι διάφοροι: Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολο στον χειρισμό. Τα εξαρτήματα από τεφλόν εγγυώνται λειτουργία χωρίς θόρυβο και μεγάλη διάρκεια ζωής. Διαθέτει ισχυρή υδραυλική αντλία με εξωτερικό υδραυλικό reservoir. Το βελτιστοποιημένο υδραυλικό σύστημα χωρίς ανάγκη συντήρησης, ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη δύναμη της αντλίας. Η ράβδος εμβόλου είναι ενσωματωμένη σε ρουλεμάν έτσι ώστε να μειώνεται η αντίσταση κατά την περιστροφή, να γίνεται εύκολη η οδήγηση του παλετοφόρου και να μειώνεται η φθορά. Οι βοηθητικοί τροχίσκοι περονών εξασφαλίζουν ομαλή κίνηση σε δάπεδα με αρμούς και εύκολη είσοδο και έξοδο των περονών από την παλέτα. Για ειδικές περιπτώσεις πολύ χρήσιμη παραλλαγή του κλασικού μοντέλου μας είναι το AM 15l, το οποίο είναι τόσο χαμηλό, ώστε να μπορεί να παραλαμβάνει επίπεδες παλέτες. Το AM 30, με ικανότητα φόρτωσης 3.000 kg, μεταφέρει ακόμα και πολύ βαριά φορτία. Και το AM V05 είναι ρυθμιζόμενο, ώστε να μπορεί μεταφέρει εκτός από τις στάνταρ παλέτες και μικρές ειδικές παλέτες.

Χειροκίνητο παλετοφόρο με σύστημα ζύγισης ακριβείας

Στην αποθήκη και κατά την παραγωγή ή την αποστολή απαιτείται συχνά εκτός από τη μεταφορά και η ζύγιση των εμπορευμάτων. Κατάλληλο για αυτόν τον σκοπό είναι ένα από τα χειροκίνητα παλετοφόρα μας με σύστημα ζύγισης. Τα χειροκίνητα παλετοφορα με ζυγαριά, εντυπωσιάζουν με τη μεγάλη τους ακρίβεια. Η τοποθέτηση των δυναμοκυψελών στα 4 ακραία σημεία των περονών εξασφαλίζει την ακριβή καταγραφή του βάρους, εφόσον αυτό βρίσκεται σε γωνία έως 2 μοιρών από το οριζόντιο επίπεδο.

Έχετε ερωτήσεις;