210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Ψηφιακά προϊόντα

Ψηφιακά προϊόντα

Το σύστημα διαχείρισης στόλου της Jungheinrich προσφέρει στους πελάτες ένα τέλειο ψηφιακό εργαλείο για τη μείωση του κόστους. Το σύστημα, που αποτελείται από πέντε μονάδες, αυξάνει την απόδοση αλλά και την ασφάλεια στην αποθήκη – ακριβώς όπως το σύστημα ελέγχου πρόσβασης EasyAccess.

Με τις επτά ψηφιακές ενότητες του συστήματος πληροφοριών Jungheinrich για τη διαχείριση στόλου (ISM Online), μπορείτε να διατηρήσετε μια επισκόπηση του στόλου σας, να μειώσετε τα λειτουργικά σας κόστη, να βελτιώσετε τη διαφάνεια του προγράμματος, να αυξήσετε την ασφάλεια και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Το σύστημα διαχείρισης στόλου μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Αυτό ανοίγει μια σειρά από δυνατότητες, οι οποίες εξηγούνται λεπτομερώς στις επόμενες σελίδες. Εάν αναζητάτε επίσης ένα αξιόπιστο σύστημα που θα ενισχύσει την ασφάλεια της αποθήκης σας και θα μειώσει το λειτουργικό σας κόστος, το σύστημα ελέγχου πρόσβασης EasyAccess θα μπορούσε να είναι η ιδανική λύση για εσάς.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ

Αυξήστε τη διαθεσιμότητα και την οικονομική απόδοση του στόλου σας με το ISM Online.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Με το νέο μας σύστημα διαχείρισης στόλου EasyAccess μπορείτε να ελέγχετε την πρόσβαση στα μηχανήματά σας χωρίς ένα γενικό κλειδί - απευθείας από την οθόνη του μηχανήματος. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε ολόκληρο τον στόλο σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Έχετε ερωτήσεις;