Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Εφοδιαστική αλυσίδα

Εφοδιαστική αλυσίδα

Σε μια εποχή παγκοσμιοποιημένων logistics η οικονομικά συμφέρουσα εξωτερική ανάθεση υπηρεσιών έχει γίνει τυπική διαδικασία. Η Jungheinrich σας υποστηρίζει με προσαρμοσμένες λύσεις για τα προϊόντα και τα logistics σας, με την αποθήκευση, τη μεταφορά, την αυτοματοποίηση και όλα όσα χρειάζεστε για την διαφύλαξη των logistics διαδικασιών σας.

Απόδοση και παραγωγικότητα στην Paegae.

Η Paegae, η παλαιότερη εταιρεία logistics στην Ελλάδα, έπρεπε να αναβαθμίσει το σύστημα αρχειοθέτησής της, που περιλαμβάνει 150.000 κουτιά. Η λύση της Jungheinrich με τα μεσαίου/υψηλού ύψους μηχανήματα συλλογής παραγγελιών και το Jungheinrich warehouseNavigation, ήταν ιδανική.

70% πλήρως αυτοματοποιημένη συλλογή παραγγελιών.

Η Trade Logistics είναι μια ελληνική εταιρεία logistics που διαθέτει μια αυτοματοποιημένη αποθήκη με διάφορες εφαρμογές της Jungheinrich οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες της.

Ισχυρό στόλο για αποτελεσματικές ροές υλικών

Στο κέντρο logistics των 20 εκταρίων που ανήκει στην Pfenning Logistics, ο στόλος των μηχανημάτων μας αποτελεί τη βάση για την αποτελεσματική μεταφορά προϊόντων. Σε ώρες αιχμής, ο χειριστής αυξάνει τον ήδη πολυάριθμο στόλο των 88 μηχανημάτων, στην περιοχή Rhein-Neckar, με ενοικιαζόμενα μηχανήματα.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η σύγχρονη ολοκληρωμένη λύση intralogistics στην GLX Global Logistic Service εξαλείφει τα εμπόδια και αυξάνει σημαντικά τη δυναμική της αποθήκης.

Ο πάροχος υπηρεσιών Rudolph Logistik

Η Rudolph Logistik είναι ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών για πελάτες από διάφορους κλάδους. Η επένδυση σε δύο AVGS βελτιστοποίησε τις διαδικασίες στην αποθήκη.

Εύκολες διαδικασίες, απλη εγκατάσταση

Η εταιρία logistics Wahl & Co με έδρα το Bielefeld, επέλεξε την εμπειρία μας κατά την κατασκευή της νέας της αποθήκης μεγάλου ύψους. Είμαστε υπερήφανοι για την υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων μας και την ευκολία ενσωμάτωσης σε ένα υπάρχον σύστημα πληροφορικής.

Μία αποθήκη, 600 τόνοι ατσάλινων ραφιών

Η Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG διαθέτει μια υπερσύγχρονη αποθήκη μη τροφίμων για παραλαβή και αναπλήρωση παραγγελιών. Προμηθεύει ολόκληρο τον όμιλο Migros. Τα ράφια παλετών και τα μηχανήματά μας είναι ο πυρήνας αυτής της αποθήκης.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Οργάνωση και διαχείριση αποθήκης, μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες κάθε σύγχρονης επιχείρησης ή οργανισμού. Η αποθήκη αποτελεί την «καρδιά» του συστήματος logistics και η σωστή οργάνωσή της είναι η βάση για την αποτελεσματική λειτουργία ολόκληρης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

HelloFresh dishes up with Jungheinrich.

To deliver more than 21 million meals annually, HelloFresh Australia relies on our agile hire and service package. The worldwide leading supplier of cooking boxes with fresh, local ingredients particularly praises the high responsiveness and flexibility in the customer relationship.

Vorfahrt für die Zukunft bei Noerpel.

Keine Kompromisse mehr beim süddeutschen Transport- und Logistikdienstleister Noerpel: Agile und leistungsfähige ETV 216i Lithium-Ionen-Stapler sorgen in Verbindung mit dem Jungheinrich Flottenmanagementsystem für höchste Kosten- und Energieeffizenz im hochmodernen Breitganglager.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΑΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ.

Η δημιουργία ενός κεντρικού συστήματος διαχείρισης αποθήκης της KRACHT, περιελάμβανε δύο διαδρόμους αυτόματης διαχείρισης παλετών και έναν διάδρομο αυτόματης διαχείρισης κιβωτίων, σε συνδυασμό με ένα σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS) για περισσότερα από 3500 τετραγωνικά μέτρα.

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ… ΜΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.

Για τη μεταφορά & την αποτελεσματική αποθήκευση εξαρτηματων σκι και αθλητικών ειδών, η Atomic βασίζεται σε μια miniload αποθήκη υψηλής απόδοσης. Το αυτόματο σύστημα μεταφοράς της Jungheinrich, εγγυάται  βέλτιστη διανομή προϊόντων στις περίπου 58.800 θέσεις αποθήκευσης & βέλτιση αξιοποίηση χώρου.

εξυπνες και οικονομικά αποδοτικες λυσεις

Ο πελάτης Maso Profit με έδρα την Πράγα, ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς της επεξεργασίας κρέατος&της γαστρονομίας, χρειάστηκε μια λύση αυτόματης μεταφοράς ειδών κοπής στην αποθήκη του. Αυτό επιτεύχθηκε με τη χρήση του αυτόματου συστήματος αποθήκευσης & ανάκτησης μικρών εξαρτημάτων STC 2B1A.

Αυτοματισμός 2.0 στη Banner GmbH στο Linz.

H Banner GmbH, ένας από τους πρώτους πελάτες της Jungheinrich στην Αυστρία και γνωστός κατασκευαστής συσσωρευτών, χρησιμοποιεί μηχανήματα αυτόματης μεταφοράς παλετών της Jungheinrich, για πάνω από 10 χρόνια.

BAUERSCHMIDT ON COURSE FOR AUTOMATION.

Since 1966, the Bauerschmidt Group has been known as an innovative manufacturer of high-quality packaging and protective films. An ERC 215a Automated Guided Vehicle System (AGVS) with lithium-ion technology ensures that the material flow never stops in the new production hall.

ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

H βέλτιστη συνεργασία ανθρώπου & μηχανήματος, επιτυγχάνεται στο SmartFactory της Trumpf, στο οποίο τα αυτόματα μηχανήματα AGVs της Jungheinrich, κυριαρχούν! Χάρη στο καινοτόμο λογισμικό & την ακριβή πλοήγηση, οι αποτελεσματικοί αυτοί «βοηθοί» εξασφαλίζουν μια επιτυχημένη καθημερινή ροή εργασιών.

Logistics: Όλα όσα χρειάζεστε για ασφαλείς και χωρίς λάθη διαδικασίες 

Όλο και μικρότεροι χρόνοι παράδοσης, μεγαλύτερη πίεση τιμών, πολυπλοκότερες απαιτήσεις διανομής – η εφοδιαστική αλυσίδα είναι αντιμέτωπη με τεράστιες προκλήσεις. Χρόνο με τον χρόνο πρέπει να βρίσκονται νέες δυνατότητες εξοικονόμησης στον κλάδο, έτσι ώστε να αντέχει τον ανταγωνισμό μιας απαιτητικής και παγκοσμιοποιημένης αγοράς. Μαζί μας μπορείτε να είστε ασφαλείς τώρα και στο μέλλον.

Σας βοηθάμε να επιλέγετε ευέλικτες διαδικασίες που εξοικονομούν χρόνο και κόστος. Πάντα υπό την προϋπόθεση μιας όσο το δυνατό πιο ομαλής διαδικασίας εφοδιαστικής αλυσίδας χωρίς σφάλματα, η οποία θέτει στο επίκεντρο την ασφάλεια των υπαλλήλων σας. Η ισχυρή υποδομή τεχνολογίας πληροφοριών μας, σας εγγυάται αποτελεσματικότητα και διαφάνεια, παραδείγματος χάρη κατά τη συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας.

Διαχειρίζεστε διαφορετικά προϊόντα και αντιμετωπίζετε μια όλο και μεγαλύτερη ποσότητα; Εμείς προσφέρουμε σε εσάς και σε όλους τους συνεργάτες στην εφοδιαστική αλυσίδα εξατομικευμένες λύσεις και είμαστε κάθε στιγμή στη διάθεσή σας με το μεγάλο δίκτυο εξυπηρέτησης που διαθέτουμε.

Από τον αυτοματισμό μέχρι την εξοικονόμηση ενέργειας

Τα logistics είναι ένας πολύπλοκος κλάδος και έτσι οι λύσεις διαμορφώνονται ανάλογα με αυτό. Ως αποτέλεσμα, το φάσμα των τεχνολογικών και διαδικαστικών υλοποιήσεων είναι ουσιαστικά απεριόριστο.

Για κάποιους πελάτες οι αποθήκες ψηλών ραφιών και οι αποθήκες με στενούς διαδρόμους εγγυώνται για παράδειγμα βέλτιστη αξιοποίηση χώρου και γρήγορη συλλογή. Για άλλους πελάτες από την εφοδιαστική αλυσίδα οι αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων είναι ο δρόμος για την επιτυχία. Σε συνδυασμό με το σύστημα διαχείρισης αποθήκης WMS και τις πρωτοποριακές λύσεις IT πολλές διαδικασίες μπορούν να αυτοματοποιηθούν μερικώς ή ολοκληρωτικά.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τις διαδικασίες logistics σας 24/7 και με ελάχιστο κόστος προσωπικού, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια και διασφαλίζοντας τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Η βελτιστοποίηση των διαδικασιών μπορεί επίσης να επιτευχθεί με τα ισχυρά και, αν χρειαστεί, πλήρως ηλεκτροκίνητα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και με τα αυτοματοποιημένα μας μηχανήματα (AGV). Η Jungheinrich θα δουλέψει ακούραστα για να εξασφαλίσει το μέλλον σας στον κόσμο της Logistics 4.0, εξασφαλίζοντας παράλληλα την απόλυτη αποδοτικότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Έχετε ερωτήσεις;