210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
EDS_Kabel

Συσσωρευτές / Φορτιστές

Η αποδοτική χρήση της ενέργειας είναι βασικό στοιχείο για τη λειτουργία σας και συνεπάγεται μείωση των συνολικών εξόδων σας,  συνεχή διαθεσιμότητα των μηχανημάτων σας, μηδενικές εκπομπές ρύπων και θετικό ενεργειακό ισοζύγιο.
Για τη διασφάλιση όλων αυτών αναπτύσσουμε και παράγουμε όχι μόνο μηχανήματα και συστήματα ελέγχου, αλλά και λογισμικό, συσσωρευτές και τεχνολογία φόρτισης. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα από μία μόνο πηγή. Όλα τα εξαρτήματα είναι δικτυωμένα μεταξύ τους και εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση ενέργειας, χειρισμό και ασφάλεια.

Πρωτοπόρος εδώ και δεκαετίες

Jungheinrich: ένας πραγματικός πρωτοπόρος στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.
Πάνω από το 95% των μηχανημάτων που παράγουμε είναι ηλεκτροκίνητα, δηλαδή σχεδόν ολόκληρη η γκάμα προϊόντων μας. Στο πέρασμα των δεκαετιών συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το έξυπνο ολοκληρωμένο σύστημα μηχανήματος, συσσωρευτη και τεχνολογίας φόρτισης. Έτσι μπορούμε να εξασφαλίσουμε ήδη με τους δοκιμασμένους συσσωρευτές μολύβδου, διαθεσιμότητα δύο βαρδιών με μία μόνο φόρτιση. Και με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας ιόντων λιθίου με μηδενική ανάγκη συντήρησης της Jungheinrich, αυξάνουμε σημαντικά την απόδοση στην αποθήκη σας.

Προβάδισμα χάρη στην έξυπνη τεχνολογία φόρτισης

Οι φορτιστές είναι κάθε άλλο παρά ασήμαντοι. Το σύστημα φόρτισης της Jungheinrich είναι πραγματικά υψηλής τεχνολογίας και ταυτόχρονα απλό και απόλυτα ασφαλές στον χειρισμό. Ο εγκέφαλος με μικροεπεξεργαστή των φορτιστών μας εξασφαλίζει σε κάθε περίπτωση τη βέλτιστη διαδικασία φόρτισης, ώστε να επιτυγχάνεται γρήγορα η πλήρης φόρτιση των μηχανημάτων σας ή η ενδιάμεση φόρτιση πολύ γρήγορα έτσι ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα προς χρήση.

Ποιότητα, στην οποία μπορείτε να στηρίζεστε

Ο συσσωρευτής είναι η καρδιά κάθε ηλεκτροκίνητου ανυψωτικού μηχανήματος. Η Jungheinrich είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και τα προϊόντα της αποτελούν συχνά ορόσημα. Θαυμάστε και μόνοι σας την υψηλή ποιότητα και την κορυφαία απόδοση των συσσωρευτών μας.

Όσο πιο αποδοτικά γίνεται

Επιλέξτε τη σωστή τεχνολογία φόρτισης. Όσο πιο έξυπνα ρυθμίζεται η διαδικασία φόρτισης, τόσο πιο γρήγορα είναι ξανά διαθέσιμα τα μηχανήματα και τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής του συσσωρευτή.

Έχετε ερωτήσεις;