Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Τεχνολογία φόρτισης
ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

Ενσωματωμένοι φορτιστές

Σε εμάς θα βρείτε ενσωματωμένους φορτιστές για εφαρμογές 24 και 48 V.

Η τεχνολογία υψηλής συχνότητας εξασφαλίζει εύκολη φόρτιση σε διαφορετικές κατηγορίες ισχύος – για όλους τους κλάδους και όλους τους τύπους συσσωρευτή. Έχοντας πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας κατασκευής ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων, αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε τους δικούς μας ενσωματωμένους φορτιστές.

Οι ενσωματωμένοι φορτιστές μας είναι ιδανικοί για χρήσεις χωρίς αλλαγή συσσωρευτή, καθώς και ως φορητές συσκευές. Ο χειρισμός είναι εξαιρετικά εύκολος: Ο φορτιστής μπορεί να συνδέεται τα βράδια ή σε ενδιάμεσα διαστήματα σε συμβατική πρίζα 230 V. Τα διάφορα επίπεδα ισχύος εξασφαλίζουν πολυάριθμες δυνατότητες εφαρμογής για οποιοδήποτε κλάδο και τύπο συσσωρευτή, ενώ η τεχνολογία υψηλής συχνότητας επιτρέπει την προστατευτική φόρτιση, παρατείνοντας έτσι τον κύκλο ζωής του συσσωρευτή.

Δυνατότητα χρήσης σε όλο τον κόσμο

Έχοντας ως κύριο στόχο να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παγκόσμια εμβέλεια, οι ενσωματωμένοι φορτιστές μας έχουν διαμορφωθεί για πολλές εφαρμογές. Ανάλογα με την αγορά, προσφέρουμε τρεις τάσεις σε μονοφασική λειτουργία: 230 volt για την Ευρώπη και πολλές άλλες χώρες, 115 volt για τη Βόρεια Αμερική.

Επιπλέον, διαθέτουμε αρκετά διαφορετικά είδη ανταπτόρων ρεύματος. Μέσω του εσωτερικού δικτύου του μηχανήματος- του λεγόμενου CAN-Bus - οι ενσωματωμένοι φορτιστές είναι καλά συνδεδεμένοι με το μηχάνημα. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης, η κατάσταση επαναφόρτισης μπορεί να παρακολουθείται στην οθόνη του μηχανήματος.

Ασφάλεια χάρη στο σύστημα προστασίας εκκίνησης και την κατηγορία προστασίας IP54

Το σύστημα προστασίας εκκίνησης προσφέρει ασφάλεια: Εάν το βύσμα του ενσωματωμένου φορτιστή βρίσκεται στην πρίζα, το μηχάνημα δεν μπορεί να ξεκινήσει. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας όπως επίσης και τον κίνδυνο ζημιάς του συνδέσμου ή της πρίζας ρεύματος, εξαιτίας τυχαίας κοπής του καλωδίου.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια οι ενσωματωμένοι φορτιστές μας έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IP54 (International Protection Code 54), δηλαδή είναι ανθεκτικοί στο νερό και τη σκόνη. Η ισχύς μεταδίδεται μέσω καθορισμένων καλωδίων Tyco. Αυτό εμποδίζει τη χαλάρωση (ξεβίδωμα)των παξιμαδιών των βιδών με σπείρωμα.

Έχετε ερωτήσεις;