Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Διαχείριση στόλου
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ

Διαχείριση στόλου

Με το προϊόν διαχείρισης στόλου ISM Online οι διαδικασίες intralogistics γίνονται ακόμη πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς. Επωφεληθείτε από τη δεκαετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας στη διαχείριση στόλου.


ISM Online

Το ISM Online λειτουργεί παγκοσμίως, ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας στόλου και μπορεί να συμπεριλάβει και μηχανήματα άλλων κατασκευαστών. Η συμβουλευτική από τους ειδικούς μας πραγματοποιείται φυσικά απευθείας στον χώρο σας. Τα πλεονεκτήματα για εσάς είναι προφανή: Η διαθεσιμότητα και η παραγωγικότητα του στόλου σας αυξάνονται, τα λειτουργικά έξοδα μειώνονται και αυξάνεται η ασφάλεια για ανθρώπους και μηχανήματα.

Το Jungheinrich ISM Online είναι ένα σύστημα πληροφοριών για τη διαχείριση ανυψωτικών μηχανημάτων και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης στόλου, με την οποία μπορείτε να διαχειρίζεστε ολόκληρο τον στόλο των μηχανημάτων σας, ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας. Το σύστημα διαχείρισης στόλου της Jungheinrich, επιτρέπει τη λεπτομερή ανάλυση των δεδομένων των περονοφόρων ανυψωτικών σας καθώς επίσης και των υπολοίπων μηχανημάτων σας, διαφορετικών κατασκευαστών.

ISM Online mobile για χρήση καθ' οδόν

Είστε συχνά καθ' οδόν και θέλετε να έχετε πάντα τον έλεγχο; Από το γραφείο, την αποθήκη ή το αυτοκίνητο – με το ISM Online mobile λαμβάνετε παντού και πάντα τρέχουσες πληροφορίες για τα μηχανήματά σας και τους χειριστές σας. Άνετα από το smartphone ή το tablet σας. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα ούτε να θυσιάσετε πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο – χρησιμοποιήστε το ISM Online mobile απλά και διαισθητικά μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Ποια πλεονεκτήματα έχει η διαχείριση στόλου της Jungheinrich;

Το ISM Online είναι ένα σύστημα για την αναλυτική συλλογή, παρατήρηση και αξιολόγηση των δεδομένων του στόλου των μηχανημάτων σας – σε όλες τις τοποθεσίες, διεθνώς και ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Το διαδικτυακό και εύχρηστο σύστημα διαχείρισης στόλου της Jungheinrich σάς προσφέρει συγκεκριμένα δεδομένα για συγκεκριμένες αποφάσεις. Έτσι μπορείτε να διαχειρίζεστε τον στόλο σας αποτελεσματικά και με το ελάχιστο κόστος.

Τα πλεονεκτήματα συνοπτικά:

  • Συγκέντρωση εμπορικών και τεχνικών δεδομένων των μηχανημάτων
  • Κατανοητές, ουσιαστικές αξιολογήσεις και γραφήματα
  • Συνεχής πρόσβαση στα δεδομένα του στόλου σας οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή
  • Δεδομένα του στόλου σας από διαφορετικές τοποθεσίες και διεθνώς
  • Πιστοποιημένη ασφάλεια με τη διαχείριση στόλου της Jungheinrich
  • Λειτουργεί ανεξαρτήτως κατασκευαστή των μηχανημάτων σας
  • Ξεχωριστά συνδυαζόμενες μονάδες διαχείρισης στόλου
  • Βελτιστοποίηση κόστους του στόλου σας

Πώς λειτουργεί το ISM Online:

Το σύστημα διαχείρισης στόλου ISM Online της Jungheinrich συνδυάζει εμπορικά δεδομένα και δεδομένα λειτουργίας και δεδομένα κραδασμών όλων των ανυψωτικών του στόλου σας,  σε ένα σύστημα. Η πρόσβαση στα αντίστοιχα δεδομένα του στόλου σας πραγματοποιείται μέσω της πύλης διαχείρισης (management portal) σε μια προστατευμένη περιοχή στο Διαδίκτυο.

Έτσι η ανάκτηση πληροφοριών σχετικά με το στόλο σας είναι δυνατή από οπουδήποτε στον κόσμο ανά πάσα στιγμή.

Η υψηλή διαφάνεια δεδομένων της διαχείρισης στόλου της Jungheinrich σάς βοηθάει να μειώσετε τα λειτουργικά έξοδα και να χρησιμοποιήσετε τον στόλο σας με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Οι μονάδες βάσης, λειτουργικών εξόδων και διαχείρισης συντήρησης χρησιμεύουν στην έκθεση δεδομένων αναφοράς, συμβολαίου και κόστους.

Οι μονάδες ασφάλειας και παραγωγικότητας ολοκληρώνουν την ανάλυση του στόλου. Τα δύο Modules χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό του μηχανήματος (λειτουργική μονάδα πρόσβασης, καταγραφέας δεδομένων με σύστημα αισθητήρων και πομπός). Ο εξοπλισμός που έχει τοποθετηθεί στα μηχανήματα στέλνει τα καταγεγραμμένα δεδομένα με τη βοήθεια μιας πύλης (Gateaway) στην πύλη διαχείρισης (Management Portal), όπου αυτά συνδυάζονται με τα εμπορικά δεδομένα και προσφέρουν μια εκτενή βάση πληροφοριών. Οι μεμονωμένες μονάδες (modules) μπορούν να συνδυάζονται ξεχωριστά.

Modules

Το σύστημα διαχείρισης στόλου ISM Online της Jungheinrich αποτελείται από διαφορετικές μονάδες/modules, οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σας, αναφορικά με τη διαχείριση μηχανημάτων, την ασφάλεια στην αποθήκη και τις δυνατότητες ανάλυσης. Εδώ θα γνωρίσετε τα modules που ταιριάζουν καλύτερα στον στόλο σας.

Έχετε ερωτήσεις;