Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Εφαρμογή

Εφαρμογές

Για γρήγορη φόρτωση και εκφόρτωση, αποτελεσματική μεταφορά, ασφαλή αποθήκευση, αποστολή εμπορευμάτων ή αναδιάταξη ή για γρήγορη και ακριβή συλλογή παραγγελιών – για όλες τις εφαρμογές και τις απαιτήσεις της εσωτερικής εφοδιαστικής αλυσίδας, η Jungheinrich έχει την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας. Έχετε στη διάθεσή σας, μια ποικιλία διαφορετικών μηχανημάτων, καθώς και επιλογών. Γιατί κάθε περιβάλλον αποθήκης είναι διαφορετικό, και με εξατομικευμένες προσαρμογές μπορεί να επιτευχθεί συχνά πολύ μεγαλύτερη απόδοση και παραγωγικότητα. Ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών σας είναι ο μερικός ή και ο πλήρης αυτοματισμός των διαδικασιών σας. Ως προμηθευτής συστημάτων έξυπνων intralogistics σας προσφέρουμε πολλές επιλογές για την κάθε ξεχωριστή ανάγκη σας.

Ανυψωση και στοιβαξη για επαγγελματιες

Η στοίβαξη και η ανύψωση είναι βασικές εργασίες της αποθήκης σας. Αυτές απαιτούν ισχυρά και ενεργειακά αποδοτικά stackers και περονοφόρα μηχανήματα. Η Jungheinrich διαθέτει τη σωστή τεχνολογία που ικανοποιεί στις απαιτήσεις σας.

Αποτελεσματική μετακίνηση εμπορευμάτων

Εξοικονόμηση κόστους, ενεργειακή απόδοση και ασφάλεια. Έτσι πρέπει να λειτουργούν σήμερα οι μεταφορές. Γι’ αυτό η Jungheinrich προσφέρει λύσεις για όλες τις ανάγκες σας. Από χειροκίνητα παλετοφόρα μέχρι αυτόματα συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό.

Βελτιστος βαθμος αξιοποιησης χωρου

Βέλτιστη αξιοποίηση επιφανειών, ταχύτατη συλλογή προϊόντων και παραγγελιών – η αποθήκευση αποτελεί βασικό στοιχείο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η Jungheinrich σάς προσφέρει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο μηχανημάτων και συστημάτων για μια αποτελεσματική αποθήκευση: από χειροκίνητη μέχρι αυτόματη.

Βέλτιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών

Κατά τη συλλογή παραγγελιών η άμεση συνεργασία ανθρώπου και μηχανήματος πρέπει να λειτουργεί άψογα. Η Jungheinrich υποστηρίζει την αποτελεσματική αλληλεπίδραση με μια ευρεία γκάμα προιόντων.

Έχετε ερωτήσεις;