210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Συλλογή παραγγελιών

Συλλογή παραγγελιών – τέλεια συνεργασία μηχανημάτων και ανθρώπων.

Κατά τη συλλογή παραγγελιών η συνεργασία ανθρώπου-μηχανήματος πρέπει να λειτουργεί άψογα. Η Jungheinrich υποστηρίζει αυτή τη συνεργασία με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Γιατί η βέλτιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών χωρίς σφάλματα είναι η ραχοκοκαλιά της ανταγωνιστικότητάς σας

Οριζόντια ή κάθετα: Συλλογή παραγγελιών στο υψηλότερο επίπεδο με τη Jungheinrich.

Η παγκοσμιοποίηση και η ραγδαία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, οδηγούν στην ανάγκη για μέγιστη διαθεσιμότητα ποικιλίας εμπορευμάτων και γρήγορες παραδόσεις. Συνεπώς ο υψηλός ρυθμός συλλογής παραγγελιών και τα χαμηλά ποσοστά σφαλμάτων αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία πολλών επιχειρήσεων.

Η Jungheinrich με την εμπειρία 60 χρόνων προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων συλλογής παραγγελιών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έτσι το νούμερο 1 από τα μηχανήματα οριζόντιας συλλογής παραγγελιών, το Jungheinrich ECE, εντυπωσιάζει ήδη από τη βασική του έκδοση, έχοντας να παρουσιάσει το βραβευμένο με Red Dot-Award τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών jetPILOT, το οποίο προσφέρει απόλυτη άνεση οδήγησης. Σε στενούς διαδρόμους, τα πολυβραβευμένα έξυπνα ανυψωτικά μηχανήματα ψηλών ραφιών EKX, εξασφαλίζουν αποτελεσματική συλλογή παραγγελιών σε μεγάλο ύψος.

Όταν κατά τη συλλογή παραγγελιών γίνεται λόγος για συνεργασία ανθρώπου-μηχανήματος, είναι απαραίτητη πλέον η ψηφιακή υποστήριξη. Στο πεδίο αυτό η Jungheinrich ως ηγέτης της τεχνολογίας στον κλάδο των logistics προσφέρει έξυπνες και ταυτόχρονα απλές λύσεις. Παραδείγματος χάρη το Jungheinrich easyPILOT Follow ακολουθεί τον υπάλληλο συλλογής παραγγελιών με μια μόνο κίνηση και έτσι του επιτρέπει να συγκεντρώνεται πλήρως στην παραγγελία. Ουσιαστικά το μηχάνημα ακολουθεί, διατηρώντας συγκεκριμένη απόσταση από το ράφι.

Το σύστημα διαχείρισης αποθήκης WMS της Jungheinrich έχει σχεδιαστεί ως ψηφιακός εγκέφαλος της αποθήκης για όλες τις παραλλαγές της συλλογής παραγγελιών και έχει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο. Οι συνεργάτες σας συμμετέχουν ενεργά στη συλλογή παραγγελιών: Γι’ αυτό σας προσφέρουμε κατάλληλα τερματικά χειρός όπως σαρωτές γραμμωτού κώδικα, με τα οποία η επικοινωνία μπορεί να γίνεται χωρίς εκτύπωση παραστατικών με ασύρματη μετάδοση δεδομένων. Έτσι άνθρωπος και μηχανή γίνονται ουσιαστικά ένα.

Έχετε ερωτήσεις;