Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Μπαταρίες μολύβδου-οξέος
Η τεχνολογία μας για κάθε εφαρμογή

Συσσωρευτές μολύβδου

Σε σχεδιασμό 24, 48 και 80 V από ελαφριές σε βαριές εφαρμογές.

Οι συσσωρευτές μολύβδου προσφέρονται στη βασική τους έκδοση για ελαφριές έως και βαριές χρήσεις, καθώς και με παρατεταμένα διαστήματα συντήρησης για ελαφριές έως μέτριες εργασίες. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την υψηλή απόδοση σε χαμηλές τιμές.

Οι συσσωρευτές μολύβδου διατίθενται σε 24, 48 και 80 volt και είναι η ιδανική επιλογή για λειτουργίες τόσο για βαριά όσο και για πιο απλή χρήση. Για βέλτιστη απόδοση βασιζόμαστε στον υγρό ηλεκτρολύτη και στη δοκιμασμένη τεχνολογία σωληνωτών πλακών.

Προαιρετικά χαρακτηριστικά αυξάνουν την απόδοση

Το σύστημα ανάδευσης υγρών συσσωρευτή είναι προαιρετικό: Η διοχέτευση αέρα εντός του συσσωρευτή αναμιγνύει τον ηλεκτρολύτη του συσσωρευτή. Αυτή η διαδικασία έχει το πλεονέκτημα ότι ο συσσωρευτής μπορεί να φορτίσει ταχύτερα. Ως αποτέλεσμα η μικρότερη κατανάλωση νερού μειώνει το κόστος συντήρησης. Τέλος το αυτόματο σύστημα πλήρωσης υγρών Aquamatik αυξάνει την απόδοση του συσσωρευτή.

Συσσωρευτές μολύβδου με παρατεταμένα διαστήματα συντήρησης

Οι συσσωρευτές μολύβδου με παρατεταμένα διαστήματα συντήρησης είναι επίσης διαθέσιμοι για χρήσεις ελαφριάς έως μέτριας έντασης σε 24, 48 και 80 V. Η βελτίωση της εσωτερικής κατασκευής του συσσωρευτή έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης νερού και την αύξηση σε 120 κύκλους (διαδικασίες φόρτισης/εκφόρτισης), χωρίς συμπλήρωση απιονισμένου νερού.

Έχετε ερωτήσεις;