210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Μπαταρίες

Συσσωρευτές

Ο συσσωρευτής είναι η καρδιά κάθε ηλεκτροκίνητου ανυψωτικού μηχανήματος. Η Jungheinrich είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και τα προϊόντα της αποτελούν συχνά ορόσημα. Θαυμάστε και μόνοι σας την υψηλή ποιότητα και την κορυφαία απόδοση των συσσωρευτών μας.

ΑΠΟΔΟΣΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Ως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων intralogistics με δική μας έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και εγκαταστάσεις παραγωγής, είμαστε σε θέση να παρέχουμε συσσωρευτές, μονάδες φόρτισης, μηχανήματα και συμβουλευτικές υπηρεσίες που είναι απόλυτα συγχρονισμένες μεταξύ τους.

Μάθετε περισσότερα
Για όλα τα είδη ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων

Επωφεληθείτε από τη δοκιμασμένη ποιότητα σε έκδοση 24, 48 και 80 V για όλες τις χρήσεις.

Μάθετε περισσότερα

Content Διαχείριση ενέργειας

Συμβουλές σε θέματα ενέργειας επί τόπου

Αν το επιθυμείτε, ένας από τους καταρτισμένους ειδικούς μας δημιουργεί για εσάς ένα ενεργειακό σχέδιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. 

Για την εύκολη και αποτελεσματική μετάβαση του στόλου σας στις μπαταρίες ιόντων λιθίου και την τεχνολογία φόρτισης ένας από τους ειδικούς μας σε θέματα ενέργειας δίνει, αν το επιθυμείτε, ολοκληρωμένες συμβουλές ενέργειας στην τοποθεσία σας. Αυτές περιλαμβάνουν πέρα από μια ανάλυση πραγματικής κατάστασης των υπαρχόντων συστημάτων και διαδικασιών και τη δημιουργία ενεργειακών προφίλ και σχεδίων φόρτισης για τη βελτιστοποίηση του συνολικού ενεργειακού ισοζυγίου σας. 


Εξατομικευμένη παροχή συμβουλών

Σχεδίαση, εφαρμογή και υλοποίηση: Οι ειδικοί σύμβουλοί μας είναι στη διάθεσή σας σε όλες τις φάσεις της εφαρμογής. Από την αναβάθμιση σε ένα μεμονωμένο όχημα έως την τροποποίηση ολόκληρου στόλου οχημάτων με ενδιάμεση φόρτιση σε χρήση σε πολλές βάρδιες. Σας προσφέρουμε μια ατομική λύση. Επωφεληθείτε από τη συσσωρευμένη ισχύ της τεχνολογίας ιόντων λιθίου. Διαπιστώστε μόνοι σας τα οφέλη. 

Εμείς θα σας συμβουλεύσουμε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Service

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;