Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Μεταφορά

Μεταφορά με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Εξοικονόμηση κόστους και ενεργειακή απόδοση σε συνδυασμό με ασφάλεια διαδικασιών: Αυτές είναι οι απαιτήσεις από τις μεταφορές την εποχή των Logistics 4.0. Η Jungheinrich προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες για έξυπνη και βελτιστοποιημένη διακίνηση αγαθών, από χειροκίνητα παλετοφόρα μέχρι αυτοματοποιημένα μηχανήματα.

Πάνω από 600 διαφορετικά μοντέλα μηχανημάτων για όλες τις ανάγκες

Το ποιο μηχάνημα είναι πιο άνετο και πιο αποτελεσματικό για τις ανάγκες σας, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Οι μικρές, μεσαίες και οι μεγάλες διαδρομές μεταφοράς απαιτούν διαφορετικές λύσεις. Οι στενοί χώροι αποθήκης απαιτούν ιδιαιτέρως ευέλικτα μηχανήματα, μικρών διαστάσεων. Σε ορισμένα περιβάλλοντα αποθήκης μπορεί επίσης να συμφέρει η χρησιμοποίηση μηχανημάτων γενικής χρήσης, όπως για παράδειγμα το ηλεκτροκίνητο ανυψωτικό μηχάνημα αντιβάρου EFG ή το περονοφόρο reach truck ETV για τη συνδυαστική μεταφορά και φόρτωση/εκφόρτωση στην αποθήκη. Ένα άλλο καθοριστικό ερώτημα είναι ποιος θα χειρίζεται τα μηχανήματα. Οι χειριστές που εναλλάσσονται συχνά χρειάζονται εξατομικευμένες λειτουργίες χειρισμού, για να μπορούν να εργάζονται αποτελεσματικά και παραγωγικά. Για όλες αυτές τις διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης και τις απαιτήσεις, η Jungheinrich σάς προσφέρει τα βέλτιστα μηχανήματα με την ιδανική παραμετροποίηση για εσάς. Μέχρι και λύσεις ειδικών κατασκευών ανάλογα με τον κλάδο. Οι ειδικοί μας σύμβουλοι μπορούν να προσδιορίσουν βάσει των δεδομένων της αποθήκης σας και των διαδικασιών σας, πώς ακριβώς πρέπει να είναι ο ιδανικός στόλος μηχανημάτων για εσάς, καθώς και αν θα σας συνέφεραν ενδεχομένως πρόσθετες επιλογές ενοικίασης.

Αυτόματα μηχανήματα για την εποχή των Logistics 4.0

Οι αυτοματοποιημένες και δικτυωμένες λύσεις intralogistics, όπως τα αυτόματα συστήματα αποθήκευσης, τα αυτόματα μηχανήματα (AGV-S) και το έξυπνο λογισμικό, παίζουν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στον κόσμο των logistics 4.0. Όντας ένας από τους ηγέτες της αγοράς σε αυτόν τον τομέα, εμείς στην Jungheinrich έχουμε αναπτύξει τέλειες λύσεις για τη βελτιστοποίηση της μεταφοράς και της εσωτερικής ροής εμπορευμάτων. Όταν μιλάμε για μεταφορά εμπορευμάτων, ένα AGV προσφέρει πολλά οφέλη. Το πιο σημαντικό είναι ότι προσφέρει μέγιστη απόδοση από πλευράς χρόνου και ενέργειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία και ευελιξία της διαδικασίας.

Έχετε ερωτήσεις;