Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Βιομηχανία

Βιομηχανία

Έχοντας ως συνεργάτη τη Jungheinrich στον τομέα της επεξεργασίας μετάλλου, της βαριάς βιομηχανίας ή της κατασκευής μηχανημάτων, είστε απόλυτα εξοπλισμένοι για τις προκλήσεις της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης (Logistics 4.0)

Τα περονοφόρα που μεταφέρουν αυτόματα τα υλικά

Η ThyssenKrupp αυτοματοποίησε τη διαδικασία εσωτερικών μεταφορών της με το σύστημα μεταφοράς χωρίς οδηγό (AGVS).

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ - INTERNORM

Το προσαρμοσμένο σύστημα ραφιών δημιουργεί χώρο για περίπου 4.000 περισσότερες παλέτες, με πλαστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας της Internorm στο Damme.

Μια σημαντική λύση logistics για την PSZ

Ο κλάδος των ηλεκτρονικών γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη: Με μια νέα ημιαυτοματοποιημένη αποθήκη στενού διαδρόμου και το σύστημα WMS Series 2 της Jungheinrich, ο κορυφαίος κατασκευαστής καλωδίων PSZ Electronic GmbH με έδρα στο Upper Palatinate, συνεχίζει τη δυναμική του ανάπτυξη.

warehouseNAVIGATION για σαφή δομή

Η Eppendorfer Zentrifugen GmbH είναι μια επιστημονική εταιρεία που αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα για χρήση σε εργαστήρια παγκοσμίως.


 

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Οι διαδικασίες logistics στην αυστριακή εταιρία παροχής υπηρεσιών Gasser GmbH, λειτουργούν σαν ρολόι - χάρη στο Jungheinrich WMS.

RIKA: Υψηλή απόδοση χάρη στα αυτόματα μηχανήματα.

Στην αυτόματη αποθήκη του κατασκευαστή μεταλλικών φύλλων RIKA, η αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπου και μηχανήματος λειτουργεί αποτελεσματικά, καθώς τα ποσοστά ατυχημάτων & η λανθασμένη αποθήκευση έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, χάρη στη χρήση των εννέα αυτόματων μηχανημάτων τύπου EKS 215a της Jungheinrich.

Σύστημα ραφιών για την Tegola Canadese.

Η Tegola Canadese αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων οροφής με παρουσια σε 60 χώρες. Ένα αποδοτικό σύστημα ραφιών με αντισεισμική προστασία, διασφαλίζει ότι η εταιρεία είναι σωστά προετοιμασμένη για τις μελλοντικές προκλήσεις.

Αξιόπιστη διαδικασία με υψηλότερη χωρητικότητα.

Η παραγωγή δεν σταματά ποτέ στην αποθήκη της Erfurter Teigwaren GmbH, την οποία διαχειρίζεται η Maintrans Logistik GmbH. Ένας συνδυασμός από αυτόματα και ημι-αυτόματα μηχανήματα ς αποθήκης, με τα αυτόματα φορεία UPC να διασφαλίζουν ότι όλα τα ζυμαρικά φτάνουν πάντα στο τραπέζι, έγκαιρα!

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

H Παντελής Κ. Δονούπογλου Α.Ε. πέτυχε τη μέγιστη εξοικονόμιση χώρου και βελτιστοποίησε τις διαδικασίες της με την χρήση εξελιγμένων συστημάτων αποθήκευσης της Jungheinrich.

Industry 4.0: Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με τη δικτύωση

Το όραμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, περιλαμβάνει μια μεταστροφή της βιομηχανικής κατασκευής προς ευέλικτες δομές με αυτόνομες και αυτοελεγχόμενες μονάδες.

Οι αυτοματοποιημένες και δικτυωμένες λύσεις intralogistics, όπως τα αυτόματα μηχανήματα (AGV) και τα έξυπνα λογισμικά, όπως το σύστημα διαχείρισης αποθήκης της Jungheinrich (WMS), θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αυτή.

Η ολοκληρωμένη δικτύωση σε όλα τα επίπεδα είναι το κλειδί για την επιτυχία, ανεξάρτητα από τον τομέα ή τη βιομηχανία σας. Η δικτύωση μπορεί να είναι εξίσου επωφελής για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις σχεδιάζουν να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες τους σταδιακά. Είστε έτοιμοι για τη βιομηχανία 4.0; Ίσως θα θέλατε κάποια βοήθεια για να κάνετε τις σωστές επιλογές; Ως πρωτοπόρος προμηθευτής με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, είμαστε ο ιδανικός σας συνεργάτης σε αυτό το ταξίδι. Προσφέρουμε στους πελάτες εξατομικευμένες λύσεις από μία και μόνη πηγή - ανεξάρτητα από το αν προέρχονται από τον τομέα της επεξεργασίας μετάλλων, της βαριάς βιομηχανίας ή της μηχανολογίας.

Βελτιστοποίηση και αυτοματισμός: Ο δρόμος προς την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση 

Όλο και περισσότερες εταιρείες σε αυτόν τον τομέα επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν το αναξιοποίητο περιθώριο βελτιστοποίησης των διαδικασιών τους, μέσω αυτοματοποιημένων μηχανημάτων AGV και διάφορων επιπλέον λύσεων intralogistics. Ιδιαίτερα με τυποποιημένες εργασίες ρουτίνας, ένα AGV σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τις ζημιές στις μεταφορές. Επιπλέον, επωφελείστε από την αποτελεσματική μεταφορά βασισμένη σε αξιόπιστες διαδικασίες και σύντομους χρόνους εφαρμογής.

Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα τρέχοντα προβλήματα μετατροπής στην αποθήκη σας - το (ημι-) αυτοματοποιημένο σύστημα θα λειτουργεί αδιάλειπτα. Σύντομα θα δείτε ότι οι επενδύσεις στις ευφυείς λύσεις Industry 4.0 προσφέρουν πολλά οφέλη: Λόγω της προόδου στην επικοινωνία, την πλοήγηση και την τεχνολογία ασφάλειας, τα AGVs μπορούν να χρησιμοποιηθούν 24 ώρες την ημέρα με την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, ακόμη και σε συνδιαστική λειτουργία με χειροκίνητα μηχανήματα.

Το πολυβραβευμένο Logistics Interface μας, αντιπροσωπεύει μια αποτελεσματική σύνδεση μεταξύ της τεχνολογίας αποθήκης και του Warehouse Management System μας, Jungheinrich WMS. Για παράδειγμα, το Logistics Interface μεταδίδει εντολές μεταφοράς από το WMS στο AGV και ενημερώνει πίσω το WMS με την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Αυτό σας επιτρέπει να τελειοποιήσετε τις διεργασίες της αποθήκης σας στους τομείς της μεταλλουργίας, της βαριάς βιομηχανίας ή της μηχανολογίας.

Έχετε ερωτήσεις;