Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Ηλεκτρικό όχημα υψηλής ανύψωσης

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα με δυνατότητα ανύψωσης (stackers)

Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα με δυνατότητα ανύψωσης (stackers) της Jungheinrich, μεταφέρουν τα προϊόντα σας, με ασφάλεια στον προορισμό τους - ανεξάρτητα από τα ύψη ανύψωσης και τις αποστάσεις μεταφοράς που υπάρχουν στην αποθήκη σας. Μάθετε ποιο από τα stackers μας είναι το σωστό για την αποθήκη σας.

ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΙΒΑΞΗΣ

Εύκολα στο χειρισμό ακόμα και για μη έμπειρους χειριστές. Ιδανικά για πιο ελαφριές χρήσεις σε στενούς χώρους αποθήκης, περιστασιακή στοίβαξη και συλλογή παραγγελιών. 

ΠΕΖΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Μέγιστη απόδοση ακόμα και για χρήση από μη έμπειρους χειριστές. Πολλές επιλογές λειτουργίας για κάθε εφαρμογή και κάθε περιβάλλον αποθήκης. 

ΠΕΖΟΥ/ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα με δυνατότητα ανύψωσης προσφέρονται με πτυσσόμενη ή σταθερή πλατφόρμα θέσης χειριστή και συνδυάζουν την ευελιξία ενός ηλεκτροκίνητου μηχανήματος πεζού χειριστή με την άνεση ενός ηλεκτροκίνητου μηχανήματος εποχούμενου χειριστή

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα εποχούμενου χειριστή με δυνατότητα ανύψωσης προσφέρουν μέγιστη απόδοση οδήγησης και επιτάχυνσης. Η θέση καθίσματος στο πλάι, εξασφαλίζει στον χειριστή βέλτιστη ορατότητα.

Ταχύτητα και αντοχή

Η επιλογή του σωστού μηχανήματος για τις ανάγκες σας εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από την απόσταση που διανύετε καθημερινά στην αποθήκη σας. Μήπως καλύπτετε μόνο μικρές αποστάσεις; Στην περίπτωση αυτή, τα ηλεκτροκίνητα stackers πεζού χειριστή είναι η ιδανική λύση. Εναλλακτικά, για μεσαίες αποστάσεις προτείνονται τα stackers με πτυσσόμενη πλατφόρμα χειριστή, ενώ για μεγάλές αποστάσεις ιδανικά είναι τα stackers εποχούμενου χειριστή που εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση και εργονομικό ταξίδι, ακόμη και μη ομαλά πατώματα.

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα με δυνατότητα ανύψωσης για όλα τα μεγέθη

Εκτός από το μήκος καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή ενός ηλεκτροκίνητου παλετοφόρου με δυνατότητα ανύψωσης, είναι επίσης το πλάτος των διαδρόμων της αποθήκης σας. Εάν η αποθήκη σας περιλαμβάνει στενούς διαδρόμους, θα πρέπει να επιλέξετε μηχανήματα μικρών διαστάσεων. Σε αποθήκες με μεγάλους διαδρόμους αντιθέτως τα μηχανήματα με μεγαλύτερο πλάτος προσφέρουν περισσότερη άνεση οδήγησης στους χειριστές σας.

Διαφορετικά μηχανήματα για διαφορετικά ύψη ανύψωσης

Με ικανότητες φόρτωσης από έναν έως τρεις τόνους τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα πεζού χειριστή με δυνατότητα ανύψωσης μεταφέρουν τα εμπορεύματά σας πάντα με ασφάλεια στον προορισμό τους. Η δυνατότητα ανύψωσης ξεκινάει από τα 1.600 έως τα 3.000 mm. Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοί σας μπορούν να τα χρησιμοποιούν ως εργονομικούς πάγκους εργασίας. Αν χρειάζεστε ακόμα μεγαλύτερο ύψος ανύψωσης – έως 5.350 mm–, τότε θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο πεζού χειριστή με δυνατότητα ανύψωσης.

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα διπλής παλέτας με δυνατότητα ανύψωσης

Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα με δυνατότητα ανύψωσης μπορουν να μεταφέρουν ταυτόχρονα και δύο ευρωπαλέτες έως δύο τόνους. Για τον λόγο αυτό μπορούν να διεκπεραιώσουν μεταφορές στη διπλάσια ταχύτητα σε σύγκριση με τα συμβατικά ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα. Συνεπώς η απόδοση της αποθήκης σας αυξάνεται αισθητά.
 


Έχετε ερωτήσεις;