210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Lithium-Ion Trucks

Μηχανήματα Ιόντων λιθίου

Εφαρμόζοντας τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία ιόντων λιθίου, δημιουργούμε συνεχώς νέα μηχανήματα, που θα φέρουν επανάσταση στον κλάδο των Intralogistics και ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας, από άποψη λειτουργικότητας, απόδοσης και επιδόσεων.

Η σειρά μηχανημάτων POWERLiNE

Πάνω από δέκα χρόνια πριν, η Jungheinrich εγκαινίασε μια νέα εποχή μηχανημάτων αποθήκης, όταν παρουσίασε το πρώτο μηχάνημα στον κλάδο των intralogistics, με συσσωρευτή ιόντων λιθίου.

Ετοιμαστείτε να ανεβάσετε την αποθήκη σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης, με τους ενσωματωμένους συσσωρευτές ιόντων λιθίου της σειράς POWERLiNE. Η Jungheinrich έθεσε για άλλη μια φορά τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο αναφορικά με την ευελιξία, την εργονομία, την ασφάλεια και πάνω απ' όλα τη βιωσιμότητα, τα οποία θα αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Καλωσορίσατε λοιπόν σε μια νέα εποχή μηχανημάτων ιόντων λιθίου, για τον κλάδο των intralogistics.

Πλεονεκτήματα των μηχανημάτων της σειράς POWERLiNE

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 1

Μέγιστη Ευελιξία 

Νέα πρότυπα απόδοσης

Η σειρά μηχανημάτων μας POWERLiNE, προσφέρει στην αποθήκη σας τεράστια ώθηση αναφορικά με την απόδοση. Το συμπαγές μέγεθος του ενσωματωμένου συσσωρευτή ιόντων λιθίου, βελτιώνει την ικανότητα ελιγμών σε στενούς διαδρόμους και τη διαχείριση των εμπορευμάτων σε στενούς χώρους. Με εξαιρετική επιτάχυνση και ταχύτητα ανύψωσης που μπορεί να επιτύχει 4% αύξηση στην παραγωγικότητα, αλλά και με 30 εκατοστά μικρότερο μήκος, τα μηχανήματα θέτουν νέα πρότυπα χειρισμού, απόδοσης και παραγωγικότητας.

 • Αυξημένη επιτάχυνση και ταχύτητα ανύψωσης
 • Έως και 30 εκατοστά μικρότερο μήκος
 • 4% αύξηση στην παραγωγικότητα
 • Μετακινήστε έως και 20 % περισσότερες παλέτες ανά ώρα, σε σχέση με το μέσο όρο

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 2

Η σιγουριά που συνοδεύει την καθημερινότητά σας

Νέα πρότυπα ασφάλειας

Κατά την ανάπτυξη και τη βελτίωση των μηχανημάτων μας, δίνουμε ύψιστη προτεραιότητα στην ασφάλεια της αποθήκης και την ευημερία των εργαζομένων σας. Εκτός από τα ψηλά εξωτερικά ατσάλινα τοιχώματα και ένα ευρύ φάσμα άλλων χαρακτηριστικών ασφαλείας που προσφέρουν μέγιστη προστασία, η σειρά POWERLiNE μειώνει επίσης τους βασικούς κινδύνους μέσω της τακτικής αντικατάστασης των ληγμένων συσσωρευτών. Η σημαντική μείωση των ατυχημάτων, των βλαβών, των δαπανών επισκευής και συντήρησης, αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα τόσο για εσάς όσο και για τους εργαζόμενούς σας. 

 • Τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας
 • Υψηλά εξωτερικά ατσάλινα τοιχώματα για σημαντική προστασία του χειριστή
 • Λιγότερα ατυχήματα και χρόνοι ακινητοποίησης των μηχανημάτων
 • Μείωση των ζημίων στα προϊόντα και στον εξοπλισμό της αποθήκης

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 3

Αναγνώριση και χρήση εναλλακτικών λύσεων

Νέα πρότυπα βιωσιμότητας

Η προστασία του κλίματος είναι μια από τις πιο κρίσιμες προκλήσεις της εποχής μας και τα μηχανήματά μας που κινούνται με ιόντα λιθίου προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις εναλλακτικές λύσεις μολύβδου-οξέος. Όχι μόνο μπορείτε να εξοικονομήσετε 20% στη χρήση ενέργειας, μειώνοντας το κόστος σας σε καθημερινή βάση, αλλά μπορείτε επίσης να μειώσετε το ανθρακικό σας αποτύπωμα. Προσπαθούμε να μειώνουμε συνεχώς την κατανάλωση ενέργειας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και κυρίως να χρησιμοποιούμε ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, όπως τα δικά μας φωτοβολταϊκά συστήματα. Στόχος μας ειναι να διασφαλίσουμε ότι η σειρά POWERLiNE αφήνει ένα ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα, μέχρι τη στιγμή της παράδοσης από το εργοστάσιο.

 • Ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα κατά την παραγωγή
 • Παραγωγή με ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές
 • Συνεχής βελτίωση για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά την παραγωγή
 • 20 % λιγότερη ημερήσια κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με εναλλακτικές λύσεις μολύβδου-οξέος

Picture Lithion-Ionen Vorteil 4

Περισσότερος χώρος για εργασία

Νέα πρότυπα εργονομίας

Έχουμε σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των intralogistics και γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να καταφέρουν οι εργαζόμενοι σε καθημερινή βάση. Για να βοηθήσουμε στην ανακούφιση των χειριστών σας, προσπαθούμε να κάνουμε τα μηχανήματά μας όσο το δυνατόν πιο εργονομικά. Άλλωστε, η αυξημένη εργονομία όχι μόνο αυξάνει την παραγωγικότητα, αλλά μειώνει σημαντικά και τον αριθμό των απουσιών λόγω ασθένειας. Η σειρά μηχανημάτων POWERLiNE  παρέχει έναν εργονομικά σχεδιασμένο χώρο εργασίας, με μέγιστη ελευθερία κινήσεων και εξαιρετική λειτουργική άνεση.

 • Εργονομική θέση χειριστή
 • Αυξημένος χώρος για τα πόδια
 • Εύκολη λειτουργία μηχανήματος

Σειρά POWERLiNE: Θέτει νέα πρότυπα για την επιχείρησή σας

Ανακαλύψτε τα καινοτόμα μηχανήματά μας με ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου και κάντε το άλμα προς ένα επιτυχημένο μέλλον, σήμερα.

Μηχανήματα με συσσωρευτές Ιόντων λιθίου

Μηχανήματα ιόντων λιθίου από τη Jungheinrich

Ανακαλύψτε σήμερα την εκτεταμένη γκάμα μηχανημάτων ιόντων λιθίου και βρείτε το μηχάνημα ιόντων λιθίου που σας ταιριάζει απόλυτα.

Τεχνολογία ιόντων λιθίου

Ανακαλύψτε την τεχνολογία ιόντων λιθίου από τη Jungheinrich!

Μαζί μπορούμε να κάνουμε την αποθήκη σας κατάλληλη για μέλλον, σήμερα.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τεχνολογία Ιόντων Λιθίου

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;