Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Ειδική κατασκευή
ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Ειδικές κατασκευές

Ο κλάδος των logistics δεν είναι απλά η μεταφορά προϊόντων από ένα σημείο σε ένα άλλο. Οι απαιτήσεις των πελατών είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι κλάδοι της βιομηχανίας. Εάν η βασική σειρά προιόντων μας δεν ικανοποιεί τις ειδικές απαιτήσεις σας, πιθανόν να χρειάζεστε μια λύση ειδικής κατασκευής.

Μια τέτοια λύση μπορεί να συνδυάζει ένα ειδικό τμήμα φορτίου με μια τυπική μονάδα κίνησης, δημιουργώντας έτσι το ακριβές μηχάνημα που χρειάζεστε για τις διαδικασίες παραγωγής και logistics σας. Για να αναπτύξουμε προσαρμοσμένες λύσεις μεταφοράς για βιομηχανικές εφαρμογές, συνδυάζουμε εξελιγμένη μηχανική και καινοτομία με την τεχνογνωσία της διαδικασίας και της παραγωγής ενός από τους κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως στον τομέα των logistics.

Για την Jungheinrich, οι ειδικές κατασκευές αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα της του ενδιαφέροντος μας  προς τους πελάτες μας. Ανάλογα με το επίπεδο προσαρμογής και την απαιτούμενη ποσότητα, μπορούμε να παράγουμε τις ειδικές κατασκευές σας, είτε σε μικρούς αριθμούς, είτε σε μεγαλύτερες ποσότητες. Ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

Ορισμένες από τις ειδικές κατασκευές μας:

Εκτύπωση / Χαρτί

Βιομηχανία

Χημική / φαρμακευτική βιομηχανία

Αυτοκινητοβιομηχανία

Ποτά

Αεροδρόμιο

Έχετε ερωτήσεις;