210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Ανυψωτικά οχήματα πετρελαίου Ανυψωτικά οχήματα αερίου

Πετρελαιοκίνητα Μηχανήματα Αντιβάρου

Πανίσχυρα περονοφόρα μηχανήματα πετρελαίου

Τα περονοφόρα μηχανήματα αντιβάρου diesel της Jungheinrich, είναι αποδοτικά και ανθεκτικά. Με ικανότητα φόρτωσης από 1,6 έως 5 τόνους, εξασφαλίζουν μεγάλη δύναμη και μέγιστη απόδοση.

Ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους

Χρειάζεστε πανίσχυρα ανυψωτικά περονοφόρα μηχανήματα αντιβάρου για λειτουργία σε εξωτερικούς χώρους; Τότε σας προτείνουμε τα μηχανήματα μας με κινητήρα εσωτερικής καύσης diesel, τα οποία λειτουργούν άψογα ακόμα και σε περιβάλλον με υγρασία ή σε μη ομαλές επιφάνειες.

Ανάλογα με το μοντέλο τα πανίσχυρα μηχανήματα μπορούν να διαχειριστούν φορτία έως και πέντε τόνους. Επίσης ο χειρισμός τους είναι απλός, όποια έκδοση και αν επιλέξετε: Τα πετρελαιοκίνητα περονοφόρα εφοδιάζονται με καύσιμα σε λίγα λεπτά.

Ισχυροί κινητήρες για μεγαλύτερη απόδοση και λιγότερη κατανάλωση

Οι κινητήρες των μηχανημάτων αντιβάρου πετρελαίου έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και έχουν δοκιμαστεί σε πολλές εφαρμογές. Ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες επιτυγχάνουν υψηλή ροπή, καθιστώντας τα ιδανικά για καθημερινή χρήση σε αποθήκες ή σε εγκαταστάσεις παραγωγής. Αυτή η σύγχρονη τεχνολογία κινητήρων, σε συνδυασμό με λογισμικό συστήματος που έχει αναπτύξει η Jungheinrich, κάνει τα μηχανήματα ιδιαιτέρως ενεργειακά αποδοτικά. Χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων. Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα.

Επωφεληθείτε από τα νέας γενιάς μηχανήματα αντιβάρου πετρελαίου, που διαθέτουν υδροστατικό μηχανισμό κίνησης, όπως DFG/TFG 425s/430s/435s. Καθώς η τεχνολογία αυτή απαιτεί λιγότερα μηχανικά εξαρτήματα, τα μηχανήματα αυτά χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση. Ταυτόχρονα, τα στοιβαρά περονοφόρα αντιβάρου πολλαπλών χρήσεων και μεγάλης ροπής χαρακτηρίζονται από ιδιαιτέρως υψηλές επιδόσεις διαχείρισης εμπορευμάτων: Σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά μηχανήματα προσφέρουν την υψηλότερη απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων με τη μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο άλλο ανυψωτικό όχημα, επικοινωνήστε μαζί μας. Εμείς θα σας βρούμε τη λύση. Όλα τα ανυψωτικά οχήματα παραδίδονται με τους συνήθεις όρους της Jungheinrich.


Stage Ανυψωτικά οχήματα πετρελαίου Ανυψωτικά οχήματα αερίου

Δεν είστε ακόμη σίγουροι αν οι ειδικές μας κατασκευές είναι η σωστή επιλογή για εσάς; Απαντήσαμε σε ορισμένες συχνές ερωτήσεις:

Ερώτηση: Προωθείτε με αυτή τη δράση παλιά ανυψωτικά οχήματα χαμηλότερης ποιότητας;
Απάντηση: Όχι, όλα τα ανυψωτικά οχήματα πετρελαίου και αερίου αναπτύχθηκαν από εμάς ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση και διάρκεια ζωής σε δύσκολες συνθήκες χρήσης. Κάθε ένα από αυτά τα ανυψωτικά οχήματα παραδίδεται με την απόλυτη ποιότητα της Jungheinrich και τους συνήθεις όρους της Jungheinrich.

Ερώτηση: Είναι αξιόπιστη η προσφορά; Θα εξοικονομήσω όντως χρήματα;
Απάντηση: Ναι, γιατί είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας. Καλύτερη τιμή για αυτά τα ανυψωτικά υψηλής ποιότητας δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Ερώτηση: Η έκπτωση είναι δελεαστική, αλλά γιατί χρειάζομαι καινούργια ανυψωτικά; Μπορούν να με βοηθήσουν να κάνω την επιχείρησή μου ακόμα πιο πετυχημένη;
Απάντηση: Η απάντηση είναι: Μπορείτε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα με παλιά και αναξιόπιστα μηχανήματα, μέτρια απόδοση και υπαλλήλους χωρίς κίνητρο; Οι τρέχουσες ειδικές εκπτώσεις μας σας προσφέρουν την καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε άριστης ποιότητας ανυψωτικά και έτσι να βελτιώσετε αισθητά τη ροή υλικών σας και να δώσετε κίνητρο στους υπαλλήλους σας.

Εξασφαλίστε τα ανυψωτικά σας και αυξήστε την απόδοσή σας!

FAQs for our diesel forklifts:

Έχετε ερωτήσεις;