210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Gasstapler

Υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου

Iσχυρά και ανθεκτικά – Υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου από τη Jungheinrich.

Τα Υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Jungheinrich, βελτιώνουν τις διαδικασίες στην αποθήκη σας, αυξάνοντας κατακόρυφα την παραγωγικότητά σας. Με ικανότητα φόρτωσης που κυμαίνεται μεταξύ 1600 κιλών και 5.000 κιλών, μπορούν να διαχειριστούν μεγάλα φορτία, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες λειτουργίας. Η χρήση τους είναι δυνατή και σε εσωτερικούς χώρους - σε αντίθεση με τα πετρελαιοκίνητα περονοφόρα, τα οποία απαιτούν συγκεκριμένες συνθήκες ασφαλείας.

Τα υγραεριοκίνητα περονοφόρα μας, είναι μια ιδανική λύση και για εξωτερική χρήση. Έχουν αποδείξει την αξιοπιστία  τους ακόμη και σε ακραίες συνθήκες, όπως άνεμοι, βροχή, σκόνη, βρωμιά ή ανώμαλες επιφάνειες. Τα υγραεριοκίνητα μηχανήματά μας χρησιμοποιούνται σε πολλές βιομηχανίες όπως η βιομηχανία ποτών, δομικών υλικών, αγροτικών ειδών και ξυλείας.

Η εύκολη αντικατάσταση της φιάλης αερίου, ελαχιστοποιεί το χρόνο διακοπής λειτουργίας των μηχανημάτων.

Η μηχανή εσωτερικής καύσης, κάνει τη διαφορά.

Η επιτυχία των υγραεριοκίνητων περονοφόρων της Jungheinrich οφείλεται στους ισχυρούς κινητήρες εσωτερικής καύσης. Λόγω της προηγμένης τεχνολογίας του, το μηχάνημα επιτυγχάνει υψηλή ροπή ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες. Αυτό σημαίνει ότι αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για καθημερινές εργασίες στην αποθήκη και σε εγκατάστασεις παραγωγής. Επίσης η καινοτόμα τεχνολογία του κινητήρα, παρέχει μέγιστη απόδοση μειώνοντας παράλληλα τις επιβλαβείς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Τέλος, τα υγραεριοκίνητα περονοφόρα, λειτουργούν με ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο θορύβου, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος μέσω της χαμηλότερης ηχορύπανσης.

Λειτουργία ακόμη και με φυσικό αέριο.

Τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Jungheinrich είναι επίσης γνωστά ως LPG ή LP, καθώς και περονοφόρα μηχανήματα προπανίου και βουτανίου. Εάν αναζητάτε μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση, μπορούμε να μετατρέψουμε τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου σας, σε μηχανήματα φυσικού αερίου. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό, εάν χρησιμοποιείτε ήδη μηχανήματα φυσικού αερίου στην εταιρεία σας και διαθέτετε την υποδομή για την αναπλήρωσή τους ή σκοπεύετε να μετατρέψετε όλα τα υπάρχοντα μηχανήματά σας σε μηχανήματα φυσικού αερίου.

Ερωτήσεις για τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου:

Έχετε ερωτήσεις;