Stage EKX 410_412_514_516k_516

Αυτόματο μηχάνημα συλλογής παραγγελιών 1,0 - 1,6t

 • 3000 - 15500 mm
 • 1000 - 1600 kg
 • Εργονομικό σύστημα χειρισμού
 • Εντοπισμός του ανυψωτικού οχήματος μέσω τεχνολογίας RFID
 • Κορυφαία δεδομένα ισχύος
 • Δομοστοιχειωτά πακέτα ισχύος και συστήματα υποβοήθησης
 • Ηλεκτρική ρύθμιση κονσόλας χειρισμού

EKX 410/ 412/ 514/ 516k/ 516

Το EKX της εταιρείας μας αποτελεί εδώ και χρόνια ορόσημο του κλάδου.

Η κατασκευαστική σειρά 4 με τον σύγχρονο μηχανισμό κίνησης 48 V αποτελεί την ιδανική λύση για μεσαίου ύψους ανυψώσεις, ενώ η εξοπλισμένη με σύγχρονο μηχανισμό κίνησης 80 V κατασκευαστική σειρά 5 εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση σε ανυψώσεις έως 17,5 μέτρων.Οι κινητήρες μαγνητικής αντίστασης συγχρονισμένης λειτουργίας όχι μόνο δεν χρειάζονται συντήρηση, αλλά σας ανοίγουν καινούριους δρόμους στον τομέα της απόδοσης και επιτυγχάνουν επιπλέον μείωση των απωλειών ενέργειας που φτάνει σε ποσοστό 10%. Χάρη στη χαμηλή του κατανάλωση ενέργειας, το ΕΚΧ καταφέρνει ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες να λειτουργεί σε 2 βάρδιες χωρίς να χρειαστεί αλλαγή της μπαταρίας. Έτσι, το ΕΚΧ επιτυγχάνει μεγαλύτερη απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων την ώρα και παράλληλα αυξημένο χρόνο χρήσης.Επιπλέον, το EKX 5 διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα απόσβεσης ταλαντώσεων. Το σύστημα αυτό προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και απόδοση ακόμη και σε ανώμαλα εδάφη.

Ο προηγμένης τεχνολογίας εντοπισμός RFID αυξάνει την ευελιξία και προσαρμόζει τις ταχύτητες οδήγησης ιδανικά στις χωροταξικές ανάγκες της αποθήκης σας. Χάρη σ’ αυτά του τα πλεονεκτήματα, το EKX είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για κάθε είδους χρήση: χειροκίνητη, ημιαυτόματη ή πλήρως αυτόματη. Επιπλέον με το σύστημα warehouseNAVIGATION αποφεύγετε τα λάθη κατά την εισαγωγή των εμπορευμάτων στην αποθήκη και αυξάνετε την απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων έως και 25%. Το σύστημα παραμένει ευέλικτο και μπορεί να προσαρμοστεί σε μελλοντικές απαιτήσεις. Με τα δομοστοιχειωτά πακέτα ισχύος και βοηθητικά πακέτα, τα χαρακτηριστικά ισχύος μπορούν να επεκταθούν ιδανικά ανά πάσα στιγμή σε εντελώς διαφορετικές ανάγκες.Το νέο σύστημα μεταφοράς σάς προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για τον χειρισμό του φορτίου. Το EKX διαχειρίζεται διάφορα μεγέθη παλετών χωρίς κανένα πρόβλημα. Η αύξηση του φερόμενου φορτίου έως και κατά 200 kg καθιστά το EKX ακόμα ισχυρότερο από τον προκάτοχό του.Επιπλέον, το ΕΚΧ της κατασκευαστικής σειράς 5 διατίθεται και σε πλήρως αυτοματοποιημένη έκδοση.Ιόντων λιθίου

Mit der Jungheinrich Lithium-Ionen-Technologie laufen Sie dem Wettbewerb davon: Maximale Leistungsfähigkeit bei bis zu 20% weniger Energieverbrauch. Dreimal längere Lebensdauer. Extrem kurze Ladezeiten. Wartungsfreiheit. Senken Sie die TCO Ihrer Flotte durch wesentlich geringere Betriebskosten.

Πλεονεκτήματα


Content EKX

Leading through
intelligence.

Ανυψώστε την παραγωγικότητά σας στο επόμενο επίπεδο.

Το νούμερο ένα σε αποθήκες με στενούς διαδρόμους: το EKX, η νέα γενιά ανυψωτικών οχημάτων ψηλών ραφιών της Jungheinrich. Κερδίστε χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και έξυπνες λύσεις για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά:

 • IFOY Award
 • Best of Industry Award
 • iF Design Award
 • Red Dot Design Award


Content EKX (1)


Μάθετε περισσότερα για το νέο EKX

Content EKX Εικόνα1

Μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε μικρότερο χώρο.

Χάρη στην έξυπνη λύση για αποθήκες με στενούς διαδρόμους.

Δημιουργήστε περισσότερες θέσεις για παλέτες που πιάνουν λιγότερο χώρο και κερδίστε από το μειωμένο κόστος ανά θέση. Ακόμα και κατά τον σχεδιασμό των λύσεων αυτών, είμαστε πάντα στο πλευρό σας.

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά:

 • Έως και 30 % περισσότερος διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης σε σύγκριση με αποθήκες με ευρείς διαδρόμους.
 • Εμφανώς αυξημένη απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων σε σχέση με ανυψωτικά μηχανήματα αντίβαρου ή ανυψωτικά με πρόωση σκελετού ανύψωσης.
 • Μειωμένο κόστος ανά θέση παλέτας.
 • Ολοκληρωμένες λύσεις συστήματος. Ακούστε τις συμβουλές μας.


Content EKX Απόδοση

Μεγαλύτερη απόδοση σε ανώμαλο έδαφος.

Χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα απόσβεσης κραδασμών.

Περάστε χωρίς να χρειάζεται να φρενάρετε, ανεξάρτητα από τη φύση του εδάφους. Με το σύστημα απόσβεσης κραδασμών της Jungheinrich. Αυτή η παγκόσμια καινοτομία στην αγορά των ανυψωτικών οχημάτων ψηλών ραφιών προσφέρει στο EKX της κατασκευαστικής σειράς 5 μεγαλύτερη ασφάλεια και απόδοση ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος.

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά:

 • Μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος.
 • Ήρεμη οδήγηση με μειωμένη πλευρική ανύψωση.
 • Υψηλότερες ταχύτητες, αρά και αυξημένη απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων.
 • Προαιρετικές αναβαθμίσεις με ενότητες ισχύος για το EKX της κατασκευαστικής σειράς 5.


Content EKX αποδοτικότητα

Μεγαλύτερη αποδοτικότητα κατά τη χρήση.

Χάρη στην καλύτερη ενεργειακή απόδοση.
Εξοικονομήστε κόστος και αυξήστε τον χρόνο χρήσης με το νέο EKX. Χάρη στους καινοτόμους σύγχρονους κινητήρες μαγνητικής αντίστασης και στη διπλάσια ανάκτηση ενέργειας, μπορείτε να ολοκληρώνετε δύο βάρδιες με μία μόνο φόρτιση μπαταρίας.

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά:

 • Μεγαλύτερη απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων χάρη στην ταχύτητα ανύψωσης έως 0,6 m/s και στην ταχύτητα διαγώνιας οδήγησης έως 0,5 m/s.
 • Έως 100 χιλιόγραμμα μεγαλύτερη φέρουσα ικανότητα χάρη στην έξυπνη ελαφριά κατασκευή.
 • Η χαμηλότερη κατανάλωση στην κατηγορία του χάρη στην τεχνολογία σύγχρονων κινητήρων μαγνητικής αντίστασης.
 • Δύο βάρδιες χωρίς αλλαγή μπαταρίας χάρη στην αποδοτική διαχείριση ενέργειας.


Content EKX Υποστήριξη

Περισσότερη υποστήριξη για τον οδηγό.

Με λύσεις έξυπνες και πρακτικές.

Περισσότερη κίνηση, λιγότερη κατανάλωση: Αυτή η αρχή μας οδήγησε την τελειοποίηση του EKX. Το νέο καινοτόμο σύστημα χειρισμού που προσφέρει αποτελεί την ιδανική θέση εργασίας: Οι καλά μελετημένες λεπτομέρειες, τα έξυπνα βοηθητικά συστήματα και η συνολική εργονομία επιτρέπουν στον οδηγό να συγκεντρωθεί στην ουσία των πραγμάτων.

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά:

 • Άψογη θέση εργασίας που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του οδηγού.
 • Το χαμηλότερο σκαλοπάτι επιβίβασης στην κατηγορία του και η δυνατότητα να ρυθμίζετε ελεύθερα τα διάφορα στοιχεία χειρισμού εξασφαλίζουν πολύ μεγάλη ελευθερία κινήσεων.
 • Ασφάλεια και ευελιξία χάρη στο αρθρωτό σύστημα προστασίας ατόμων και προστασίας από συγκρούσεις.
 • Υποστήριξη του οδηγού με καινοτόμα και έξυπνα βοηθητικά συστήματα που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους ανάλογα με τις ανάγκες.


Content EKX Απόδοση

Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε κάθε διαδρομή που διανύετε.

Χάρη στην πλοήγηση και την ενσωμάτωση συστήματος με εγκεφάλους.

Η αποδοτικότητα του εκάστοτε συστήματος εφοδιαστικής αλυσίδας εξαρτάται και από την αλληλεπίδρασή του με τα στοιχεία του. Η διεπαφή εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας μας εξασφαλίζει τον βέλτιστο συνδυασμό έξυπνης τεχνολογίας του EKX με το σύστημα διαχείρισης στην αποθήκης σας. Έτσι, χάρη στην πλοήγηση με την τεχνολογία RFID, το EKX ολοκληρώνει αισθητά πιο γρήγορα την κάθε μεταφορά.

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά:

 • Εγγυημένα μεγαλύτερη ασφάλεια και απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων με έξυπνα βοηθητικά συστήματα για την υποστήριξη κατά την πλοήγηση και τον χειρισμό.
 • Εύκολη σύνδεση στα ήδη υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης αποθήκης με τη διεπαφή εφοδιαστικής αλυσίδας της Jungheinrich. Έτσι επιτυγχάνεται η σταθερότητα της επικοινωνίας ανάμεσα στο όχημα και το σύστημα διαχείρισης αποθήκης WMS.
 • Ακριβής εντοπισμός χάρη στην τεχνολογία RFID, η οποία μεταξύ άλλων προσφέρει χειροκίνητη, ημιαυτόματη ή πλήρως αυτόματη* λειτουργία.
 • Βέλτιστη ταχύτητα ανά πάσα στιγμή που προσαρμόζεται αυτόματα στις εκάστοτε συνθήκες εδάφους.


Content EKX Δυνατότητες

Περισσότερες δυνατότητες για όλες τις απαιτήσεις.

Χάρη στη μέγιστη ευελιξία.

Η καλύτερη λύση για εσάς είναι εκείνη που λαμβάνει υπόψη όλες τις ιδιαιτερότητες της αποθήκης σας. Με την αρθρωτή δομοστοιχειωτή κατασκευή του σας προσφέρουμε μια μοναδική γκάμα δυνατοτήτων διαμόρφωσης, με βάση τις δικές σας ανάγκες. Ακόμα κι αν αλλάξουν οι ανάγκες σας, μπορείτε να προσαρμόσετε το EKX σας ανάλογα οποιαδήποτε στιγμή. Έτσι, προσφέρει μέγιστη ευελιξία. Σήμερα αλλά και στο μέλλον.


Περισσότερη υποστήριξη σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Χάρη στο ολοκληρωμένο σέρβις.

Κορυφαίες επιδόσεις χωρίς διακοπή: Μπορούμε, χάρη στο μοναδικό μας σέρβις. Και το κάνουμε πράξη συνδυάζοντας την ταχύτητα με την τεχνογνωσία. Για εργασίες θέσης σε λειτουργία, συντήρησης, επισκευής ή για ελέγχους ασφαλείας, η Jungheinrich σας εγγυάται την ύψιστη ποιότητα των υπηρεσιών της όλο το εικοσιτετράωρο. Άλλωστε, έχουμε 60 χρόνια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας


Content EKX (2)


Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

ΜοντέλοΙκανότητα ΦόρτωσηςΜέγιστη ανύψωση (h3)Ταχύτητα
οδήγησης
Συνολικό
μήκος
Τάση
συσσωρευτή

EKX 410

1000 kg

8500 mm

10,5 km/h 

3665 mm

48 V

EKX 412

1200 kg

8500 mm

10,5 km/h 

3665 mm

48 V

EKX 514

1400 kg

14500 mm

10,5 km/h 

3665 mm

80 V

EKX 516k

1600 kg

14500 mm

12 km/h

3775 mm

80 V

EKX 516

1600 kg

14500 mm

12 km/h

4045 mm

80 V

Έχετε ερωτήσεις;