210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EKS 110

Μηχάνημα κάθετης συλλογής παραγγελιών 1,0t

  • 1000 - 2800 mm
  • 1000 - 1000 kg
  • Μέγιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας
  • Ισχυρός κινητήρας για υψηλή απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων
  • Κατ' επιλογή με μονάδα φορτίου (L) ή πρόσθετη ανύψωση (Z)
  • Διασύνδεση με το σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS) μέσω διεπαφής εφοδιαστικής αλυσίδας για βελτιστοποιημένες διαδικασίες

EKS 110

Το σταθερό και εργονομικό μηχάνημα κάθετης συλλογής παραγγελιών EKS 110 Jungheinrich είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τη συλλογή παραγγελιών έως το τρίτο επίπεδο ραφιών σε αποθήκη με φαρδιούς διαδρόμους. Χάρη στο μέγιστο ύψος πλατφόρμας 3 μέτρων επιτυγχάνεται ύψος παραλαβής έως 4,6 μέτρα. Η κατασκευή του επιτρέπει την παραλαβή ανοικτών και κλειστών παλετών. Ο οικονομικός μηχανισμός μετάδοσης κίνησης 3,2 kW εντυπωσιάζει με τις υψηλές τιμές επιτάχυνσης και η υψηλή χωρητικότητα μπαταρίας επιτρέπει χρήση μεγάλης διάρκειας ακόμα και σε λειτουργία σε πολλές βάρδιες. Το χαμηλό σκαλοπάτι εισόδου, η εξαιρετική σταθερότητα της πλατφόρμας θέσης οδηγού καθώς και η βέλτιστη ελευθερία κίνησης κατά την επιβίβαση και αποβίβαση επιτρέπουν ασφαλή εργασία. Η θέση οδηγού είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την άνετη εργασία: έξυπνη διευθέτηση των στοιχείων χειρισμού, οθόνη 4" και δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης. Επιπλέον, διάφορες επιλογές εξοπλισμού και διάφορα συστήματα υποβοήθησης παρέχουν δυνατότητες ευέλικτης χρήσης αυτών των μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών υψηλής ανύψωσης. Και όσο για τον οδηγό, απλώς επιβιβάζεται και ξεκινά.

Ιόντων λιθίου

Με την τεχνολογία ιόντων λιθίου της Jungheinrich, θα ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό: Μέγιστη απόδοση με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Τρεις φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Εξαιρετικά σύντομοι χρόνοι φόρτισης. Χωρίς ανάγκη συντήρησης.

Χαρακτηριστικά

Έχετε ερωτήσεις;