Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJD 118i

Ηλεκτροκίνητο stacker με βοηθητική ανύψωση βραχίονων 1800 kg

  • 1000 - 1520 mm
  • 1800 kg
  • Ευέλικτο περονοφόρο μηχάνημα γενικής χρήσης για πληθώρα εφαρμογών
  • Συνδυάζει έξυπνα τα πλεονεκτήματα παλετοφόρων και stacker με πλατφόρμα.
  • Πρωτοποριακός συσσωρευτής ιόντων λιθίου με ενσωματωμένη τεχνολογία φόρτισης
  • Σταθερή οδηγική συμπεριφορά σε συνδυασμό με μεγάλη ευελιξία
  • Ελάχιστη παραγωγή θορύβου χάρη στο silentDRIVE

EJD 118i

Το μικρό ίδιο βάρος και η μεγάλη ευελιξία καθιστούν το συμπαγές και πολυχρηστικό ηλεκτροκίνητο stacker πεζού χειριστή EJD 118i τον ιδανικό βοηθό για εξοικονόμηση χώρου κατά τη φόρτωση σε φορτηγό ή για μεταφορά με χρήση της διώροφης λειτουργίας σε ράμπες και ανώμαλα δάπεδα. Το EJD 118i υπόσχεται μέγιστη απόδοση χάρη στον τεχνολογικά βιώσιμο συσσωρευτή ιόντων λιθίου με ενσωματωμένη τεχνολογία φόρτισης για απόλυτη ευελιξία. Ο αιωρούμενος βραχίονας σύνδεσης ProTracLink εγγυάται σταθερή οδηγική συμπεριφορά, ενώ το αναλογικό υδραυλικό σύστημα που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό διασφαλίζει ελεγχόμενη ανύψωση και κατέβασμα. Ο στενός μονός τηλεσκοπικός ιστός του περονοφόρου μηχανήματος επιτρέπει διαρκώς άριστη περιμετρική ορατότητα, για παράδειγμα κατά τη χρήση σε καταστήματα με αυξημένη κυκλοφορία πελατών. Οι ανακλαστήρες που καθιστούν το μηχάνημα πιο ορατό καθώς και ο μακρύς βραχίονας χειρισμού με επαρκή απόσταση μεταξύ περονοφόρου μηχανήματος και χειριστή προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια σε κάθε εφαρμογή.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EJD 118i 1.800 kg 1.520 mm 6 km/h 1.759 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;