210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Ρυμουλκούμενα ρυμουλκούμενων συρμών

Trailers

Trailers για όλες τις ανάγκες

Ένα μηχάνημα έλξης αποτελείται από έναν τράκτορα και από ένα τουλάχιστον trailer (κατά κανόνα από περισσότερα). Ενδείκνυται για τη μεταφορά διαφορετικών φορτίων εντός αποθηκών και χώρων παραγωγής, καθώς ένα μηχάνημα έλξης μπορεί να αποτελείται από εντελώς διαφορετικά trailers.

Ειδικά για την παραγωγή Just-in-time η ακριβής χρονικά τροφοδοσία και απομάκρυνση υλικών από τα μηχανήματα παραγωγής παίζει καθοριστικό ρόλο. Η χρήση κλασικών περονοφόρων φτάνει γρήγορα στα όριά της, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη χρήση πολλών διαφορετικών μηχανημάτων. Αυτό σημαίνει ωστόσο υψηλότερες επενδύσεις και επακόλουθο κόστος, καθώς και μεγαλύτερο κίνδυνο ατυχήματος λόγω του μεγάλου όγκου κυκλοφορίας. Τα trailers είναι μια πραγματική εναλλακτική, καθώς ένας συρμός κινείται από το ένα επιθυμητό σημείο στο άλλο, μεταφέρει τα πλέον διαφορετικά εμπορεύματα σε διαφορετικά trailers, επιφέρει χαμηλότερο κόστος και αποφορτίζει την κατάσταση της κυκλοφορίας στην παραγωγή και την αποθήκη.

Trailers: δύο εκδόσεις, πολλές δυνατότητες χρήσης

Με τα trailers μπορείτε να μεταφέρετε τα πλέον διαφορετικά είδη φορτίων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο βασικές εκδόσεις: Trailers σε κατασκευή γερανογέφυρας (έκδοση GTP) και σε κατασκευή E-Frame (έκδοση GTE). Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας ξέρουμε καλά ότι για ειδικές χρήσεις απαιτούνται ειδικά trailers. Αυτό ισχύει κυρίως για εργασίες, κατά τις οποίες οι συγκεκριμένες ανάγκες μεταφοράς της επιχείρησης, όπως ασυνήθιστα εμπορεύματα ή πολύπλοκοι χώροι, αποτελούν πρόβλημα για τα μηχανήματα έλξης. Για τον λόγο αυτό προσαρμόζουμε τα trailers μας στις εκάστοτε χρήσεις. Αυτό μας επιτρέπει να συνδυάσουμε την ποιότητα και την αποδοτικότητα των μηχανημάτων μας, με τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.

Τα στιβαρά trailers (GTP 110/210/216) επιτρέπουν την ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική μεταφορά φορτίων βάρους μέχρι 1600 kg. Δεδομένου ότι τα trailers μπορούν να φορτωθούν από κάθε πλευρά, εναλλασσόμενες διαδρομές μπορούν να καλυφθούν με το ίδιο μηχάνημα έλξης. Τα βιομηχανικά trailers διατίθενται με δύο διαφορετικά συστήματα διεύθυνσης: είτε με απλό σύστημα διεύθυνσης είτε με σύστημα σταθερής ευστάθειας για κλειστούς χώρους με ταυτόχρονη οδήγηση όλων των τροχών. Αυτό εξασφαλίζει πολύ εύκολο χειρισμό.

Τα μικρών διαστάσεων και ευκίνητα trailers, E-Frame (GTE 106/212/312), ενδείκνυνται επίσης για μεγάλα και βαριά εξαρτήματα έως και 1.200 kg, για παράδειγμα για τη μεταφορά τμημάτων μηχανημάτων από την αποθήκη στον χώρο συναρμολόγησης. Τα τμήματα μεταφέρονται πάνω σε παλέτες (μεγάλα φορεία φορτίου), γεγονός που καθιστά εύκολη τη φόρτωση των trailers και ευέλικτη τη χρήση τους. Τα GTE μπορούν να συνδεθούν με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να διασφαλίζεται η φόρτωση/εκφόρτωση προς και από τις δύο πλευρές. Ο κεντρικός άξονας εξασφαλίζει εξαιρετική ευστάθεια στην κατεύθυνση: Ακόμα και σε μηχανήματα έλξης μεγάλου μήκους και σε στενούς χώρους τα trailers ακολουθούν με ακρίβεια την πορεία, την οποία έχει χαράξει ο τρακτορας. Έτσι οι χειριστές μπορούν να οδηγούν με ασφάλεια εντός και εκτός του διαδρόμου ραφιών και να αποφεύγουν εύκολα ενδεχόμενα εμπόδια. Η σύζευξη και η απόζευξη πραγματοποιούνται πολύ γρήγορα. 

Ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων

Μπορούμε επίσης να προμηθεύσουμε συμβατούς τράκτορες για τα διαφορετικά σας trailers. Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με ενσωματωμένο σχεδιασμό αποθήκης, όπου τα ράφια και τα μηχανήματα λειτουργούν σαν ένα, ολιστικό σύστημα. Αυτές οι λύσεις είναι ιδανικές για σταθερές, συγχρονισμένες διαδικασίες, όπως η προμήθεια και η αφαίρεση υλικών από και προς τα μηχανήματα. Η ενσωμάτωση των μηχανημάτων έλξης σε συστήματα ελέγχου και προγράμματα διαχείρισης αποθήκης είναι ιδιαίτερα ευεργετική σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι συστημάτων μας θα χαρούν να σας συμβουλεύσουν σε αυτόν τον τομέα. Θα σας δείξουμε τους τρόπους και τα μέσα που έχετε στη διάθεσή σας για να μειώσετε τις διαδικασίες παραγωγής σας και να τις κάνετε αποτελεσματικότερες. Η Jungheinrich παραδίδει τα πάντα από μία μόνο πηγή: υπηρεσία, προϊόντα και συστήματα.

Έχετε ερωτήσεις;