Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Έργα
ΕΓΚΑΙΡΗ, ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Έργα

Σας υποστηρίζουμε έγκαιρα και ευέλικτα στα έργα σας, ανεξαρτήτως είδους, μεγέθους και διάρκειας. Δεν παίζει κανένα ρόλο το αν θα σας βοηθήσουμε σε όλο το έργο ή σε επιμέρους φάσεις – αυτό που μετράει είναι οι ανάγκες σας.. 

Μέχρι και σήμερα έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία έναν σημαντικό αριθμό έργων. Σε αυτά συγκαταλέγονται για παράδειγμα δικά μας ενδοεταιρικά έργα, αλλά και έργα για εξωτερικούς πελάτες, όπως η Mitsubishi και η Caterpillar. 

Η τεχνογνωσία μας βασίζεται στην πλούσια εμπειρία μας, η οποία ξεκινάει από μικρά έργα διάρκειας μισού χρόνου και φτάνει μέχρι μεγάλα έργα με προϋπολογισμό εκατομμυρίων και διάρκεια περίπου τριών ετών. Οι πελάτες μας είναι τόσο διαφορετικοί όσο και τα μεμονωμένα σχέδια: Εκτός από την ανάπτυξη και την έρευνα υποστηρίζουμε επίσης για παράδειγμα δημόσιες υπηρεσίες στα έργα τους.

Δοκιμασμένες διαδικασίες

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας έγκαιρα– στο επίκεντρο βρίσκονται πάντα οι εκάστοτε ανάγκες σας. Οι δοκιμασμένες διαδικασίες ανάπτυξης μάς, μας επιτρέπουν να συνεργαζόμαστε μαζί σας στενά με σκοπό να μάθετε και εσείς οι ίδοι καλύτερα το έργο σας. Η υλοποίηση πραγματοποιείται με βάση τις εφαρμοσμένες αρχές του ταυτόχρονου σχεδιασμού, με τις οποίες επιτυγχάνομε υψηλό βαθμό συνέργειας.  

Έχετε ερωτήσεις;