Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Κινητήρες
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Κινητήρες

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές σε αυτόν τον τομέα αναπτύσσουμε εξατομικευμένες λύσεις για εσάς.

Ηλεκτροκίνηση όχι μόνο για περονοφόρα μηχανήματα

Στο κέντρο ανάπτυξης ηλεκτροκινητήρων και συστήματων κίνησης, αναπτύσσουμε απαιτητικά έργα ηλεκτροκίνησης για το χαρτοφυλάκιο μηχανημάτων της Jungheinrich, καθώς και για τους πελάτες μας από άλλες βιομηχανίες. Δραστηριοποιείται επίσης στην εφαρμοσμένη έρευνα σε συνεργασία με διάφορα πανεπιστήμια. Με περίπου 300 υπαλλήλους και ετήσια παραγωγή ηλεκτροκινητήρων ή ηλεκτρικών μηχανισμών κίνησης, μέχρι 500.000 τεμάχια, ανήκουμε μαζί με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μας στους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρικών κινητήρων παγκοσμίως.

Κινητήρες όλων των τύπων σε ηλεκτρική έκδοση

Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κινητήρες οδήγησης και κινητήρες μηχανισμού κίνησης, οι οποίοι δίνουν κίνηση στο μηχάνημα μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων, αλλά και υδραυλικούς κινητήρες και κινητήρες αντλίας για τον μηχανισμό της αντλίας γραναζιού διαφορετικών κατασκευαστών. Επιπλέον αναπτύσσουμε κινητήρες διεύθυνσης για συστήματα διεύθυνσης Steer by wire ή ως υποβοήθηση διεύθυνσης. Ως προμηθευτής συστημάτων μπορούμε επίσης να υλοποιούμε ολοκληρωμένες μονάδες μετάδοσης κίνησης με σύστημα ελέγχου, οθόνη, ιμάντα, επαφείς, κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα διεύθυνσης και τροχό.

Έτοιμοι για τις προκλήσεις του μέλλοντος με κινητήρες reluctance

Ο νέος μας εξελιγμένος σύγχρονος κινητήρας μαγνητικής αντίστασης συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις και την ενεργειακή απόδοση των σύγχρονων κινητήρων με τα πλεονεκτήματα του κόστους και της συντήρησης των τριφασικών κινητήρων. Κατά τη λειτουργία, η νέα τεχνολογία κινητήρα μετατρέπει περίπου το 93% της ενέργειας σε ισχύ, έτσι οι απώλειες ενέργειας μειώνονται στο μισό, άρα μειώνεται σημαντικά και η κατανάλωση, ενώ ταυτόχρονα η απόδοση του μηχανήματος ενισχύεται σημαντικά.

Έχετε ερωτήσεις;