210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Σύστημα μεταφοράς

Σύστημα μεταφοράς

Σύστημα μεταφοράς

Πλεονεκτήματα

Με συστήματα μεταφοράς για μια αποδοτική και ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων και υλικών εντός των επιμέρους τμημάτων της επιχείρησης: Έχουμε την ιδανική λύση για εσάς. Είτε μεταφέρετε παλέτες, είτε χαρτοκιβώτια ή δοχεία, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Σύστημα μεταφοράς, εγκαταστάσεις μεταφοράς, ιμάντες μεταφοράς: Τα συνδυάζουμε όλα σε ένα σύστημα

Η χρήση του σωστού συστήματος μεταφοράς καθορίζει την παραγωγικότητα στην αποθήκη σας. Διαμορφώνουμε τα συστήματα μεταφοράς με διαφορετικά εξαρτήματα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε μεταφορείς με κυλίνδρους, ιμάντες ή αλυσίδες, οχήματα μετατόπισης, ανυψωτικά και περιστροφικά τραπέζια ή ανυψωτήρες ιμάντων και πολλά άλλα στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις στην αποθήκη σας. Η ταχύτητα μεταφοράς παλετών φτάνει τα 0,45 m/s, και η ταχύτητα μεταφοράς δοχείων ακόμα και τα 1,50 m/s. Και αυτό με την ελάχιστη ανάγκη χώρου χάρη στη γεφύρωση των διαφορών ύψους μεταξύ άλλων. Σε αυτά προστίθεται το σύστημα ροής υλικών και το σύστημα ελέγχου, καθώς και ο έλεγχος περιγραμμάτων, οι μηχανές περιέλιξης και οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό για τις διαδικασίες σας.

Συστήματα μεταφοράς με διορατικότητα: ολοκληρωμένη σχεδίαση για επιτυχία με διάρκεια

Είτε θέλετε να βελτιστοποιήσετε μια υπάρχουσα εγκατάσταση είτε για να δημιουργήσετε μια νέα αποθήκη: Εμείς θα σας συμβουλεύσουμε κατάλληλα και θα βρούμε το σωστό σύστημα μεταφοράς για τις ανάγκες χρήσης σας. Με τα προϊόντα μας και την τεχνογνωσία μας στο πεδίο των διαδικασιών μπορούμε μαζί σας να σχεδιάσουμε το κατάλληλο σύστημα για τις ανάγκες σας. Έτσι μπορείτε να περιορίσετε τον στόλο των ανυψωτικών οχημάτων σας και ταυτόχρονα να αξιοποιήσετε με τον βέλτιστο τρόπο τη χωρητικότητα της αποθήκης σας. Εμείς σας προσφέρουμε λύσεις για όλη την γκάμα των μεταφερόμενων εμπορευμάτων, από πακέτα πολύ μικρού όγκου έως τη διαχείριση ολόκληρων παλετών. Η λύση ολοκληρώνεται με τις προσφορές σέρβις μας. Για να μην σταματά ποτέ η εφοδιαστική αλυσίδα σας: αποτελεσματικά, γρήγορα και με ασφάλεια.

Έχετε ερωτήσεις;