Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Safety
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΑΣ

Προστασία 360° από τη Jungheinrich

Η αποθήκη δεν είναι παιδική χαρά. Θα πρέπει όμως να παρέχει τον ίδιο βαθμό ασφαλείας.


Η αποθήκη αποτελείται από πολλά σημεία κινδύνου λόγω της αυξανόμενης δυναμικής και της περιπλοκότητας των διαδικασιών. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν αρκεί πλέον να προστατεύονται μόνο συγκεκριμένες περιοχές υψηλής επικινδυνότητας - ολόκληρη η αποθήκη πρέπει να είναι ασφαλής.

Όντας μια πολυεθνική εταιρεία που προέρχεται από οικογενειακή και ως κορυφαίος προμηθευτής λύσεων στον κλάδο των intralogistics, φροντίζουμε πάντα για την ασφάλεια των πελατών μας. Η ποικιλία των συστημάτων ασφάλειας και του βοηθητικού εξοπλισμού που παρέχουμε, προσφέρει προστασία 360° για όλες τις περιοχές της αποθήκης σας. Φροντίζουμε έτσι η ασφάλεια στην αποθήκη να είναι πραγματικό «παιχνίδι» για εσάς.


Content Safety


 

Content Ασφάλεια 2a Τα πάντα υπό έλεγχο.

Ασφάλεια σε όλα τα σημεία της αποθήκης.
Η προστασία 360° καλύπτει και τους πέντε τομείς κινδύνου στην αποθήκη. Οι λύσεις που προσφέρει η Jungheinrich και σχετικά με την ασφάλεια στην αποθήκη, αφορούν τους ανθρώπους, τα εμπορεύματα, τον εξοπλισμό, τα μηχανήματα και τα εταιρικά δεδομένα. Με εμπειρία που ξεπερνά τα 60 χρόνια, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναγνωρίσετε εγκαίρως κρίσιμες καταστάσεις, να μειώσετε τους κινδύνους ατυχημάτων και να βελτιώσετε την ασφάλεια της αποθήκης σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς σας. Στόχος μας είναι να παραμείνετε ανταγωνιστικοί. Εξάλλου περισσότερη ασφάλεια σημαίνει μεγαλύτερο έλεγχο του κόστους και προστασία των επενδύσεων σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας


Content Ασφάλεια 3

1. Προστατεύουμε τον άνθρωπο.

Γιατί ο άνθρωπος είναι πάνω απ' όλα.
Μπορείτε να βασιστείτε πλήρως στο ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας της εταιρείας μας. Σας προτείνουμε μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων, για να είστε σε θέση να προστατέψετε τους εργαζόμενούς σας από συγκρούσεις με μηχανήματα ή άλλα ατυχήματα στην αποθήκη. Και επειδή νοιαζόμαστε πραγματικά για την υγεία του προσωπικού σας, διασφαλίζουμε ότι ο χώρος εργασίας των χειριστών σας έχει σχεδιαστεί με βάση τις εργονομικές αρχές, έτσι ώστε να μπορούν πάντα να εργάζονται με ασφάλεια, εργονομία και αποτελεσματικότητα.

Content Ασφάλεια 8a Επειδή δεν μπορείτε πάντα να έχετε τα μάτια σας παντού.

Jungheinrich pedestrian detection system.
Η κάμερα οπισθοπορείας με αναγνώριση ατόμων της Jungheinrich, μειώνει τον κίνδυνο συγκρούσεων με περονοφόρα ανυψωτικά κατά την οπισθοπορεία. Επίσης μόλις κάποιο άτομο βρεθεί σε περιοχή κινδύνου, το σύστημα ενεργοποιεί άμεσα μια οπτική και μια ακουστική ειδοποίηση.

Μάθετε περισσότερα για την προστασία ατόμων


Content Ασφάλεια 4

2. Προστασία εμπορευμάτων.

Αξιόπιστη προστασία των πολύτιμων εμπορευμάτων σας.
Τα εμπορεύματά σας είναι πολύτιμα. Τα διάφορα βοηθητικά συστήματα προστασίας μας σας βοηθούν να τα διαφυλάξετε, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρόνο και κόστος. Έτσι, προστατεύετε όχι μόνο τα εμπορεύματα και το προσωπικό σας, αλλά και την παραγωγικότητα και τη δυνατότητα να παραδώσετε.

Content Ασφάλεια 9a Ασφάλεια σε κάθε στροφή.

Jungheinrich curveCONTROL.
Το σύστημα οδήγησης curveCONTROL, βελτιώνει τη σταθερότητα του μηχανήματος και εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια οδήγησης, μειώνοντας αυτόματα την ταχύτητα στις στροφές όταν χρειάζεται.

Μάθετε περισσότερα για την προστασία εμπορευμάτων


Content Ασφάλεια 5

3.Προστασία αποθηκών και εξοπλισμού.

Προλαμβάνουμε τους κινδύνους στην αποθήκη.
Οι προληπτικές μας υπηρεσίες συμβάλλουν στην πρόβλεψη και την αποφυγή των κινδύνων που προκαλούνται από τον κατεστραμμένο εξοπλισμό αποθήκης. Έτσι οι διαδικασίες και οι επενδύσεις σας παραμένουν ασφαλείς.

Content Ασφάλεια 10a Έξυπνη και λεπτομερής επιθεώρηση.

Επιθεώρηση ραφιών από τη Jungheinrich.
Ετήσιοι έλεγχοι από πιστοποιημένους επιθεωρητές ραφιών της εταιρείας προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια στην αποθήκη σας. Χάρη στην τεχνογνωσία μας εντοπίζουμε μακροπρόθεσμες και βασικές ελλείψεις, τις αξιολογούμε και αντικαθιστούμε, αν χρειάζεται, τμήματα των ραφιών που έχουν υποστεί ζημιά με γνήσια ανταλλακτικά της Jungheinrich.

Μάθετε περισσότερα για την προστασία αποθηκών


Content Ασφάλεια 6

4. Προστασία των μηχανημάτων.

Για σημαντική μείωση ατυχημάτων.
Με μια πληθώρα επιλογών ασφαλείας και τακτική συντήρηση, σας βοηθάμε όχι μόνο να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης ατυχημάτων με μηχανήματα αλλά και να διασφαλίσετε τη μακροπρόθεσμη απόδοση και διαθεσιμότητα του στόλου σας.

Content Ασφάλεια 11a Σίγουρη μείωση των ατυχημάτων με μηχανήματα.

Αισθητήρας κραδασμών (Shock Sensor) από τη Jungheinrich.
Με τον αισθητήρα κραδασμών (Shock Sensor) της Jungheinrich προστατεύουμε τα μηχανήματα, τα εμπορεύματα αλλά και τους ανθρώπους. Ο αισθητήρας κραδασμών καταγράφει οποιαδήποτε κίνηση επηρεάζει το μηχάνημα και παράγει μια ακουστική ή οπτική ειδοποίηση. Επιπλέον τα συλλεγόμενα δεδομένα προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες, για να ελαχιστοποιούνται δραστικά οι ζημιές στην αποθήκη.

Μάθετε περισσότερα για την προστασία μηχανημάτων


Content Ασφάλεια 7

5. Προστασία των εταιρικών δεδομένων.

Για να παραμένουν όλα εκεί που ανήκουν.
Σε μία εποχή ψηφιοποίησης και συνδεσιμότητας, οι λύσεις για την προστασία των δεδομένων πρέπει να αποτελούν μέρος κάθε επιχειρηματικής στρατηγικής. Η Jungheinrich δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το κομμάτι και φροντίζει έτσι ώστε οι ψηφιακές υπηρεσίες να πληρούν τα αυστηρότερα κριτήρια ασφαλείας. Το λογισμικό και οι web εφαρμογές της  Jungheinrich πιστοποιούνται από ανεξάρτητους ειδικούς και υποβάλλονται συνεχώς σε εκτεταμένες δοκιμές κατά των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο!

Content Ασφάλεια 12a Αποκλείστε τις επιθέσεις.

Jungheinrich ISM Online – πιστοποιημένη ασφάλεια δεδομένων.
To Jungheinrich ISM Online είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης στόλου, ανεξαρτήτου μεγέθους και πολυπλοκότητας. Αυτό το web- based σύστημα είναι ένα αναλυτικό εργαλείο για τη συλλογή, την παρακολούθηση και την αξιολόγηση δεδομένων. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό το λογισμικό και οι εφαρμογές μας να είναι ισχυρές και ασφαλείς έτσι ώστε να προστατεύουν τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή

Μάθετε περισσότερα για την προστασία δεδομένων



Όποιος υπολογίζει όλες τις παραμέτρους,κάνει την ασφάλεια παιχνιδάκι.


Μάθετε με μια ματιά πώς σας υποστηρίζουμε με την ολοκληρωμένη προσέγγισή μας, ώστε να αυξήσετε την ασφάλεια της αποθήκης σας.


Μάθετε περισσότερα


Content Ασφάλεια 7b

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια στην αποθήκη σας;

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλήσεις

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;