Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Blog

Το Blog μας

Μάθετε τα τελευταία νέα της Jungheinrich & διαβάστε σημαντικά άρθρα για τον κλάδο των logistics και τις τρέχουσες εξελίξεις!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η εφοδιαστική αλυσίδα αντιμετωπίζει καθημερινά όλο και περισσότερες προκλήσεις και οι επιχειρήσεις πρέπει να προχωρήσουν σε άμεσες λύσεις για την προλάβουν πιθανές διακοπές της λειτουργίας της.

Η Τεχνητή νοημοσύνη βρίσκει διαρκώς όλο και περισσότερες εφαρμογές σε κάθε πτυχή της τεχνολογίας, διευκολύνοντας και απλοποιώντας πληθώρα διαδικασιών.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 4.0

Εφοδιαστική αλυσίδα. Μία από τις βασικότερες παραμέτρους για την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης, η οποία και πρόκειται να αποτελέσει πυλώνα για την εδραίωση της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

Η χώρα μας διεκδικεί πλέον με αξιώσεις τον ρόλο της ως διεθνούς εμπορευματικού κέντρου, με όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να δρομολογούν επενδύσεις για τα επόμενα χρόνια.

Με επίκεντρο την ευελιξία

Ψηφιακός μετασχηματισμός στον κλάδο των logistics, ο δρόμος από τον οποίο περνά η ανταγωνιστικότητα και η βιωσιμότητα της επιχειρηματικότητας του σήμερα και του αύριο.

Η αποθήκη αποτελει το κέντρο του συστήματος logistics μιας επιχείρησης ή οργανισμού.

Η Jungheinrich, ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των intralogistics, εξελίσσει την εταιρική της στρατηγική με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και την δημιουργία καινοτόμων λύσεων που αξιοποιούν την τεχνολογία ιόντων λιθίου.

Ηλεκτρικά οχήματα

Ηλεκτρικά οχήματα (electric vehicles), η τεχνολογική και περιβαλλοντική επανάσταση του μέλλοντος είναι ήδη εδώ.

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο, ο ιδανικός συνεργάτης που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας στην αποθήκη και θα απογειώσει την παραγωγικότητά της.

Εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων (food supply chain) και βελτιστοποίηση της λειτουργίας της: το μεγάλο στοίχημα για την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον κλάδο.

Βιομηχανία τροφίμων και ποτών, μία από τις πιο σημαντικές για την ελληνική οικονομία.

Εφοδιαστική αλυσίδα

Εφοδιαστική αλυσίδα: ένα πολύπλοκο σύστημα που επηρεάζει καθοριστικά την ανταγωνιστικότητά όλων των επιχειρήσεων που εμπλέκονται σε αυτό.

Logistics

Logistics: τι είναι και γιατί αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς κάθε σύγχρονης επιχείρησης που εμπορεύεται προϊόντα;

Αποθήκη τροφίμων

Η παραγωγικότητα και η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους, συνδέεται άμεσα με τη σωστή λειτουργία της αποθήκης. Πώς όμως μπορούμε να εξελίξουμε την αποθήκη τροφίμων και ποτών της επιχείρησής μας, κάνοντάς την πιο ισχυρή και ανταγωνιστική;

ΑΠΟΘΉΚΗ & LOGISTICS

Η αποθήκη, τόσο από άποψη κόστους όσο και ρόλου, αποτελεί βασικό τομέα όχι μόνο των logistics, αλλά και ολόκληρης της επιχείρησής σας. Για το λόγο αυτό, ο σχεδιασμός της πρέπει να πραγματοποιείται πάντα από επαγγελματίες και να απαντά σε όλες τις απαιτήσεις του κλάδου όπου απευθύνεστε.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Οργάνωση και διαχείριση αποθήκης, μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες κάθε σύγχρονης επιχείρησης ή οργανισμού. Η αποθήκη αποτελεί την «καρδιά» του συστήματος logistics και η σωστή οργάνωσή της είναι η βάση για την αποτελεσματική λειτουργία ολόκληρης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Έχετε ερωτήσεις;