Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Services 2020

Υπηρεσίες

«Ας το κάνουμε πραγματικότητα!», είναι η φράση που χρησιμοποιούσε ο ιδρυτής της εταιρείας μας Dr. Friedrich Jungheinrich. Η φράση αυτή αντιπροσωπεύει μέχρι σήμερα τη φιλοσοφία της εταιρείας μας και σχετίζεται με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Μόνο όποιος είναι ικανός να αντιμετωπίζει καταστάσεις, μπορεί και να απολαμβάνει την επιτυχία της δουλειάς του αλλά και των πελατών του. 

Ο Dr. Friedrich Jungheinrich δημιούργησε την εταιρία βασιζόμενος στην αφοσίωση και σε πραγματικές συνεργασίες. Αξίες που μέχρι σήμερα έχουν παραμείνει θεμελιώδες στοιχείο της εταιρικής μας κουλτούρας. Ανεξάρτητα από το αν είστε πελάτης, προμηθευτής ή υπάλληλος, ο πρωταρχικός στόχος της Jungheinrich είναι να δημιουργήσει μακροπρόθεσμες, βιώσιμες, σχέσεις εμπιστοσύνης. Αυτό διευκολύνεται από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για να ικανοποιήσετε τις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις.

Για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες συστημάτων μας, παρέχουμε υποστήριξη και συμβουλές για την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση των βασικών σας υλικοτεχνικών απαιτήσεων σε τομείς όπως η διαχείριση στόλου, τα συστήματα αποθήκευσης και οι ροές υλικών. Δίνουμε επίσης μεγάλη σημασία στο εργασιακό περιβάλλον και τις δραστηριότητες των υπαλλήλων σας. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν τα πάντα, από την εκπαίδευση των χειριστών σας, επιθεωρήσεις στα ράφια σας έως και συμβουλές για τα σημαντικά θέματα ασφαλείας.

Ανεξάρτητα από το αν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης ή μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, η Jungheinrich εγγυάται την παροχή του προϊόντος που χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε επιτυχία με διάρκεια. Όλοι οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο μπορούν να υπολογίζουν σε μια συνεργασία εμπιστοσύνης.

Stage Forklift Service

Εξαλείφουμε τους χρόνους εκτός λειτουργίας των μηχανημάτων.

Service περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων.

Κάνουμε εύκολη την επισκευή των μηχανημάτων! Βάζουμε τέλος στους χρόνους εκτός λειτουργίας των μηχανημάτων, για οποιοδήποτε θέμα και διασφαλίζουμε ότι παραμένουν πλήρως λειτουργικά, είτε είναι δικά μας είτε προέρχονται από άλλον κατασκευαστή. Το ολοκληρωμένο, παγκόσμιο δίκτυο after sales της Jungheinrich, το οποίο αποτελείται από 5.400 εξειδικευμένους τεχνικούς σε όλο τον κόσμο, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Πλεονεκτήματα:

  • Τα προβλήματα εξαλείφονται άμεσα από τους καταρτισμένους τεχνικούς service της Jungheinrich.
  • Ελάχιστη διακοπή λειτουργίας χάρη στην άμεση παροχή ανταλλακτικών.
  • Σύντομοι χρόνοι ανταπόκρισης χάρη στο ολοκληρωμένο, παγκόσμιο δίκτυο service της Jungheinrich.
  • Μόνιμα υψηλό επίπεδο διαθεσιμότητας μηχανημάτων, χάρη στο συχνό service των περονοφόρων μηχανημάτων.
  • Εξαιρετικό service λόγω της τεχνογνωσίας του κατασκευαστή.

Μονολότι αντιδρούμε άμεσα στις απαραίτητες επισκευές, κάνουμε επίσης οτιδήποτε μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι τα μηχανήματά σας παραμένουν λειτουργικά ανά πάσα στιγμή. Πραγματοποιούμε συχνή συντήρηση για να αυξήσουμε τη διάρκεια ζωής, τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια των μηχανημάτων σας και να διασφαλίσουμε ότι δεν μπορούν να συμβούν σοβαρές ζημιές. Και δεν σταματάμε εκεί: Πραγματοποιούμε όλες τις απαιτούμενες επιθεωρήσεις ασφαλείας στα μηχανήματά σας και παρέχουμε τεχνογνωσία στους χειριστές σας, μέσω διάφορων εκπαιδεύσεων κατάρτισης. Επίσης, προστατεύουμε τις επενδύσεις σας, π.χ. με τους εξειδικευμένους επιθεωρητές μας. Με αυτό το τρόπο, σας προφυλάσσουμε από κινδύνους που ενδέχεται να προκύψουν από προβληματικό εξοπλισμό αποθήκης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών της Jungheinrich. Διαφορετικά, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα συμβόλαιο full service, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες σας, έτσι ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του κόστους των μηχανημάτων σας και έναν σταθερό έλεγχο στις δαπάνες σας.

Stage Υπηρεσίες

Δεν χρειάζεται έξτρα προσπάθεια με τα ανταλλακτικά μας.

Ανταλλακτικά της Jungheinrich.

365 μέρες το χρόνο, οι άνθρωποί μας κάνουν τα πάντα για να σας προμηθεύσουν άμεσα και αξιόπιστα με τα αυθεντικά ανταλλακτικά της Jungheinrich, σε όλο τον κόσμο. Το κέντρο με τα ανταλλακτικά μας βρίσκεται στο Kaltenkirchen, δίπλα στο Αμβούργο, και αποτελεί την καρδιά της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας μας. Οι βέλτιστες διαδικασίες και ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής σημαίνει ότι τα νέα ανταλλακτικά των περονοφόρων μηχανημάτων μπορούν να φτάσουν σε οποιαδήποτε τοποθεσία μέσα στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Πάνω από 100.000 αυθεντικά ανταλλακτικά για πάνω από 10 χρόνια, είναι άμεσα διαθέσιμα στο χώρο σας. Με τη χρήση του Jungheinrich Parts Online μπορείτε να παραγγείλετε μόνοι σας οποιοδήποτε ανταλλακτικό επιθυμείτε, εύκολα, όλο το εικοσιτετράωρο όπου κι αν βρίσκεστε. Μόνο με ένα κλικ, το ανταλλακτικό που χρειάζεστε είναι κοντά σας.

Πλεονεκτήματα:

  • 98,5% διαθεσιμότητα γνήσιων ανταλλακτικών.
  • Πολύ μικροί χρόνοι ανταπόκρισης και παράδοσης.
  • Αυθεντικά ανταλλακτικά σημαίνει ότι τα μηχανήματα, τα αυτοματοποιημένα συστήματα και ο εξοπλισμός της αποθήκης διατηρούν την αξία τους.
  • Περισσότερα από 100.000 αυθεντικά ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα για πάνω από 10 χρόνια.
  • Τα αυθεντικά ανταλλακτικά  διατηρούν τους όρους της εγγύησης σας.

Όταν επιλέγετε τα αυθεντικά ανταλλακτικά της Jungheinrich, όχι μόνο επωφελείστε από τα τέλεια logistics, αλλά και από την κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια. Μόνο ένα πιστοποιημένο αυθεντικό ανταλλακτικό, με την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, σας παρέχει τη μέγιστη αξιοπιστία και αποτελεί εγγύηση ότι τα μηχανήματα και τα συστήματα logistics, διατηρούν την αξία τους.

Stage Συστήματα εφοδιαστικής αλυσίδας

Κάνουμε τα πάντα για εσάς 24 ώρες την ημέρα.

Service και υποστήριξη για αυτοματοποιημένα συστήματα και εξοπλισμό αποθήκης.

Ανεξάρτητα από το πού, ανεξάρτητα από το πότε – το Service και η Υποστήριξη της Jungheinrich για τα αυτοματοποιημένα συστήματα και τον εξοπλισμό της αποθήκης είναι διαθέσιμα για εσάς σε όλο τον κόσμο και όλο το 24ωρο. Κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε ώστε το σύστημά σας να λειτουργεί σε σταθερά υψηλό επίπεδο.

Πλεονεκτήματα:

  • Υψηλή αξιοπιστία διαδικασιών για να διασφαλίζεται η λειτουργία του συστήματός σας.
  • Μέγιστη ασφάλεια κόστους και διαφάνεια, μέσω των μεμονωμένων προσφορών service και υποστήριξης της Jungheinrich.
  • Εξοικονομείτε χρόνο μέσω της στενής συνεργασίας μεταξύ της εξυπηρέτησης πελατών και του τμήματος service.
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συστήματος μέσω συχνού service, επιθεωρήσεων και σωστής συντήρησης.
  • Η αυξημένη απόδοση σας επιτρέπει να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στην κύρια δραστηριότητα της επιχείρησή σας.

Ενεργούμε έγκαιρα σε περίπτωση προβλήματος και θέτουμε ξανά σε λειτουργία τα αυτοματοποιημένα συστήματα και τον εξοπλισμό της αποθήκης σας. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό διότι διαθέτουμε ειδικούς σε όλους τους τομείς που εργάζονται για εσάς σαν ομάδα:

Είτε οι ειδικοί του λογισμικού μας από την κεντρική υποστήριξη θα επιλύσουν το πρόβλημα εξ αποστάσεως, είτε ένας από τους ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς μας θα είναι στο χώρο σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, χάρη στο ολοκληρωμένο δίκτυο service μας.

Η κεντρική υπηρεσία υποστήριξης, σας προσφέρει επίσης βοήθεια με το WMS και τα συστήματα ελέγχου, τα αυτοματοποιημένα μηχανήματα, τα radio-data και τα συστήματα πληροφορικής. Θα διασφαλίζουμε πάντα τη διαθεσιμότητα του συστήματός σας, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα.

Είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα.

Το Service της Jungheinrich σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από μία μόνο πηγή. Ανακαλύψτε όλες τις υπηρεσίες μας με μια ματιά εδώ.

Με χαρά σας συμβουλεύουμε για την καλύτερη λύση αναφορικά με τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τμήμα ανταλλακτικών

Τηλέφωνο

210 244 7794

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;