Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Gasser
ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Αποθήκες που δουλεύουν ρολόι - με το Σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS)

Η Gasser GmbH ιδρύθηκε το 1989 ως πάροχος υπηρεσιών για χυτήρια. Η εταιρεία ανέπτυξε γρήγορα ένα υψηλό επίπεδο ειδικών γνώσεων, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη, τον ποιοτικό έλεγχο και την επισκευή χυτών μερών. Σήμερα ασχολείται κυρίως με την κατασκευή μηχανημάτων.

Υλοποίηση υψηλής ποιότητας με ευκολία και ταχύτητα

Η Gasser αναζητούσε ποιότητα και ακρίβεια στη λειτουργία των αποθηκών της, όταν μας ζήτησε να εφαρμόσουμε ένα Σύστημα διαχείρισης αποθήκης, στην αποθήκη της στο Steyr που διέθετε 3000 θέσεις αποθήκευσης. Επικεντρωθήκαμε με συνέπεια στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας. Η εταιρεία χρειαζόταν ακριβή επίβλεψη των αποθεμάτων της και ποιοτικές αξιολογήσεις για την τιμολόγηση των υπηρεσιών της. Επιδιώξαμε να παράσχουμε μια γρήγορη και εύκολη λύση, η οποία πέτυχε τα ακόλουθα: Υψηλότερη αξιοπιστία των διαδικασιών, της διαχείρισης αποθεμάτων σε επίπεδο θέσεων αποθήκευσης με ακριβείς ποσότητες, βελτιωμένη ιχνηλασιμότητα και λιγότερες τεμαχιακές αποκλίσεις.

Konrad Gasser
Γενικός Διευθυντής της Gasser GmbH, Steyr, Austria

"Με τη Jungheinrich έχουμε έναν συνεργάτη που - όπως και εμείς - επιδιώκει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα."

Αλάνθαστη διαχείριση αποθήκης σε πραγματικό χρόνο

Για την υλοποίηση όλων των απαιτήσεων σχετικά με τη βελτιστοποίηση και τον εκσυγχρονισμό της αποθήκης, η Gasser GmbH επέλεξε το λογισμικό μας WMS Series 2. Τερματικά χειρός διασφαλίζουν την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων βελτιστοποίησης που προσφέρει το WMS. Αναλάβαμε επίσης την ετικετοποίηση των θέσεων αποθήκευσης. Αυτή η έξυπνη και ολοκληρωμένη λύση καθιστά εφικτή την αξιόπιστη, διαφανή και αποτελεσματική διαχείριση της αποθήκης, καθώς και την αξιολόγηση των κινήσεων αποθέματος και του χρόνου αποθήκευσης.

Ο καλύτερος εξοπλισμός για εξαιρετική εργασία

«Όταν έγινε σαφές πόσο ευκολότερη και καλύτερη μπορούσε να γίνει η διαχείριση της αποθήκης μας μέσω της υποστήριξης λογισμικού, η επιλογή της Jungheinrich ήταν άμεση», δήλωσε ο Γενικός διευθυντής, Konrad Gasser. «Το σύστημα WMS Series 2 ήταν εξ αρχής η βέλτιστη λύση για μας, καθώς είναι απλή, οικονομικά προσιτή, υλοποιήσιμη μέσα σε λίγες εβδομάδες και καλύπτει τις δικές μας ανάγκες», εξηγεί.

Έχετε ερωτήσεις;