210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Content EFG-Special 1

Ηλεκτροκίνητα μηχανήματα αντιβάρου

EFG. ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Αποκτήστε τώρα το EFG με τεχνολογία ιόντων λιθίου (Li-ion) και επωφεληθείτε από την διπλή εγγύηση που σας προσφέρει η Jungheinrich.

Τα ανθεκτικά και ευέλικτα μηχανήματα αντιβάρου EFG έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μέγιστες επιδόσεις και ασφάλεια, με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, χάρη στους τριφασικούς κινητήρες AC τελευταίας γενιάς, στο σύστημα PureEnergy, και στην εξαιρετική τους εργονομία.

Το EFG της Jungheinrich με συσσωρευτή κορυφαίας τεχνολογίας ιόντων λιθίου (Li-ion) σας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό μια για πάντα. Επειδή οι υψηλότερες επιδόσεις, οι γρήγοροι χρόνοι φόρτισης, η μηδενική συντήρηση και η ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής καθιστούν τους συσσωρευτές ιόντων λιθίου (Li-ion) της Jungheinrich την πιο οικονομική ενεργειακή πηγή σε βάθος χρόνου.

Επιπλέον σας προσφέρουμε τη διπλή εγγύηση:
Επιλέξτε την τεχνολογία ιόντων λιθίου (Li-ion) και επωφεληθείτε από την 6μηνη εγγύηση ικανοποίησης πελάτη και την εγγύηση έως και 8 έτη για το συσσωρευτή ιόντων λιθίου (Li-ion)


Τα πλεονεκτήματα του EFG συνοπτικά:

Content EFG-Special 2


Τεχνολογία ιόντων λιθίου – Το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.

Τελειοποιημένο από τον ηγέτη της τεχνολογίας και κατασκευαστή.

Η Jungheinrich αναπτύσσει και κατασκευάζει συσσωρευτές, φορτιστές και όλα τα αντίστοιχα εξαρτήματα μηχανημάτων in -house. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα μέρη του συστήματος να επικοινωνούν τέλεια μεταξύ τους και να επιτυγχάνουν το μέγιστο της απόδοσής τους.

Αποτέλεσμα: Στα EFG με τεχνολογία ιόντων λιθίου έχετε στη διάθεσή σας την πηγή ενέργειας με τη μακράν μεγαλύτερη διάρκεια. Χάρη στους ταχύτατους χρόνους φόρτισης και τα μηδενικά έξοδα συντήρησης, τα μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιούνται σχεδόν αδιάκοπα και έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής.

Επιλέξτε την τεχνολογία ιόντων λιθίου (Li-ion) και επωφεληθείτε από τη διπλή εγγύηση που σας προσφέρουμε.Ικανοποιημένοι 100%. Εγγυημένα.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η σωστή λύση για εσάς. Γι’ αυτό το λόγο σας εγγυόμαστε ότι έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε εύκολα και γρήγορα στην αρχική σας τεχνολογία, χωρίς να αιτιολογήσετε την απόφασή σας, μέχρι και 6 μήνες μετά την παράδοση.

Εγγύηση ιόντων λιθίου Νέο

Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.


Stage Li-ION
Τεχνολογία ιόντων λιθίου

Με την τεχνολογία ιόντων λιθίου της Jungheinrich επιτυγχάνετε μέγιστη απόδοση, με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Η αλλαγή δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Με τη διπλή εγγύηση και την ατομική επιδότηση ανταλλαγής. 

Μπορείτε πλέον να αφήσετε πίσω σας την εποχή των ανυψωτικών με κινητήρα εσωτερικής καύσης ή τη δαπανηρή αντικατάσταση ενός συσσωρευτή μολύβδου. Γιατί με τη μέγιστη απόδοση και τις μηδενικές δαπάνες συντήρησης της προηγμένης τεχνολογίας ιόντων λιθίου της Jungheinrich, κερδίζετε εύκολα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Αποκτήστε τώρα ένα μηχάνημα με τεχνολογία ιόντων λιθίου και επωφεληθείτε από τις ελκυστικές προσφορές αγοράς ή ενοικίασης με επιδότηση αλλαγής:

Έχετε ερωτήσεις;