Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Internorm
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ - INTERNORM

Νέο σύστημα ραφιών της Jungheinrich για μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης

Το προσαρμοσμένο σύστημα ραφιών δημιουργεί χώρο για περίπου 4.000 περισσότερες παλέτες, με πλαστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας της Internorm στο Damme.

Εξοπλίσαμε τη νέα αποθήκη της Internorm, με έδρα στο Damme της Ανατολικής Βεστφαλίας, με ένα προσαρμοσμένο σύστημα ραφιών, για την αποθήκευση παλετών και μικρών εξαρτημάτων, και την επέκταση της χωρητικότητας αποθήκευσης κατά περίπου 4.000 θέσεις.

Η Internorm παράγει υψηλής ποιότητας συνθετικά προϊόντα από το 1987. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της κυμαίνεται από κυλίνδρους και επικαλύψεις σε ρολά από πολυουρεθάνη, χυτά μέρη και εξαρτήματα χυτά με έγχυση.

Διαχωρισμός παραγωγής και αποθήκευσης

Η σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας κατέστησε αναγκαίο τον διαχωρισμό της παραγωγής από την αποθήκευση και την επένδυση σε μια καινούρια αποθήκη 4.200 τετραγωνικών μέτρων.

Η αποθήκευση πλαστικών προϊόντων απαιτούσε επίσης αυξημένη πυροπροστασία. Επιπλέον, εκτός από την αποθήκευση μικρών εξαρτημάτων, παλετών και εμπορευμάτων μεγάλου μήκους, έπρεπε να ληφθεί υπόψη και η αποθήκευση κιβωτίων.

Μετά από προτάσεις της Jungheinrich, αποφασίστηκε ο συνδυασμός συστήματος ραφιών πολλαπλών θέσεων για μεγάλο διάδρομο, με δομοστοιχειωτό σύστημα ραφιών και αρθρωτές γέφυρες.

Thorsten Trumme
Επικεφαλής Logistics της Internorm στο Damme

“Ο κρίσιμος παράγοντας για την επιλογή της Jungheinrich ως συνεργάτη ήταν η ολοκληρωμένη παροχή συμβουλών και η επαγγελματική συμπεριφορά”

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός από την Jungheinrich

Η Jungheinrich, ως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων ραφιών intralogistics, σχεδίασε και υλοποίησε την κατασκευή της νέας αποθήκης της εταιρείας. Από την αρχή, η Jungheinrich συνεργάστηκε με την Internorm για την ανάλυση, τον προγραμματισμό και την κατασκευή της αποθήκης.

Η ολοκληρωμένη ανάλυση των αναγκών και των απαιτήσεων της διακίνισης του υλικού οδήγησε σε ένα τέλεια προσαρμοσμένο σύστημα ραφιών.

Τέλεια προσαρμοσμένο σύστημα ραφιών για την Internorm

Το νέο σύστημα αποθήκευσης της Jungheinrich κατασκευάστηκε σε έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 4.200 τετραγωνικών μέτρων, αυξάνοντας την χωρητικότητα αποθήκευσης κατά περίπου 4.000 θέσεις.

Το προσαρμοσμένο σύστημα ραφιών είναι πολλαπλών θέσεων για παλέτες, έχει δομοστοιχειωτά ράφια και σύστημα με αρθρωτές γέφυρες, τα οποία εγγυώνται τόσο την αποτελεσματική αποθήκευση όλων των εμπορευμάτων, όσο και τις ομαλές διαδικασίες συλλογής των παραγγελιών. 

Επιπλέον, η Internorm επέλεξε το reach truck ETV Q της Jungheinrich, το οποίο -χάρη στο ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης τεσσάρων τροχών- μπορεί να μεταφέρει φορτία μήκους έως και 8 μέτρων σε περιορισμένο χώρο.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ένα πλήρως προσαρμοσμένο σύστημα ραφιών που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητα αποθήκευσης.

Έχετε ερωτήσεις;