Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Short distance stackers

Ηλεκτροκίνητα stackers πεζού χειριστή EJC / EJD

Μέγιστη απόδοση ακόμα και από μη έμπειρους χειριστές. Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα πεζού χειριστή με δυνατότητα ανύψωσης είναι ευέλικτα και ασφαλή ακόμα και σε στενούς διαδρόμους αποθήκης. Η απόλυτα σύγχρονη τεχνολογία τριφασικού ρεύματος εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας. Με πολυάριθμες επιλογές λειτουργίας για κάθε σκοπό χρήσης και κάθε περιβάλλον. 

Η ποιότητα έχει πολλά πρόσωπα.

Ηλεκτροκίνητα stacker πεζού χειριστή EJC και EJD – τα καινούργια κορυφαία μηχανήματα μας για μικρές αποστάσεις.

Επιλέξτε μέγιστη ευελιξία για την αποθήκη σας, με τα καινούργια ηλεκτροκίνητα stackers μας, EJC και EJD: σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση σε μικρές αποστάσεις, με το μεγαλύτερο εύρος ανύψωσης στην αγορά, τα καλύτερα για μεγάλο υψόμετρο, με δυνατότητα μεταφοράς διπλής παλέτας και ασφαλή και εύκολα στη χρήση.

Πόσα ακόμα πλεονεκτήματα χρειάζονται για να σας πείσουν;

Γιατί να επιλέξετε ένα ηλεκτροκίνητο stacker πεζού χειριστή από τη Jungheinrich;

Τα ηλεκτροκίνητα stacker πεζού χειριστή της Jungheinrich είναι:

  • Αποτελεσματικοί βοηθοί για την αποθήκευση και την ανάκτηση των εμπορευμάτων σας
  • Τέλεια για περιστασιακή συλλογή παραγγελιών σε μικρές διαδρομές
  • Τέλεια σχεδιασμένα και εύκολα στο χειρισμό
  • Ιδανικά για απαιτητικές, έντονες εφαρμογές

Είτε με ένα αποδεδειγμένα καλό μηχάνημα βασικής σειράς (EJC) είτε με ένα ευέλικτο πολυλειτουργικό μηχάνημα (EJD) -  μπορείτε να βρείτε το ηλεκτροκίνητο μηχάνημα στοίβαξης, που είναι σχεδιασμένο για τις δικές σας ανάγκες. Έτσι είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση στην αποθήκη σας.

Τα παγκοσμίου φήμης μηχανήματα στοίβαξης EJC, είναι η καλύτερη επιλογή για υψηλά επίπεδα ραφιών με πολλές επιλογές μηχανημάτων και λειτουργιών για οποιαδήποτε αποθήκη. Το EJD 222 είναι η τέλεια επιλογή για τις μεταφορές διπλής παλέτας προσφέροντας μέγιστη παραγωγικότητα.

Τέλος η δυναμική ηλεκτρική οδήγηση, σας βοηθάει να πετύχετε ένα νέο ρεκόρ επίδοσης χωρίς κόπο.

Είστε έτοιμοι να αυξήσετε την παραγωγικότητα στην αποθήκη σας;

Tα πλεονεκτήματα των EJC & EJD:

Τα νέα μοντέλα EJC:

Το νέο μοντέλο EJD:

Θέλω να μάθω περισσότερα!

Picture Kurzstrecke HHW Efficiency

Αποτελεσματικό όπως ποτέ ξανά: Με κινητήρια δύναμη την τεχνολογία ιόντων λιθίου.

Για αύξηση της απόδοσή σας, σας προσφέρουμε μια σειρά ισχυρών μηχανημάτων με συσσωρευτές μόλυβδου οξέος και  εγγύηση 2Shifts1Charge. Πέρα από αυτό, όλα τα EJC και EJD ηλεκτροκίνητα stackers πεζού χειριστή, είναι διαθέσιμα και με την υπερσύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου.

Είτε με υψηλότερη ταχύτητα ανύψωσης και μεγάλες επιδόσεις χειρισμού (EJC) είτε με μέγιστη παραγωγικότητα κατά τη μεταφορά διπλής παλέτας (EJD) – με ένα ηλεκτροκίνητο stacker από τη Jungheinrich, δεν επιτυγχάνετε μόνο εξαιρετική διαχείριση ενέργειας, αλλά επίσης αυξάνετε την κερδοφορία σας σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Τα καινούργια ηλεκτροκίνητα stackers πεζού χειριστή EJC και EJD, δεν μεταφέρουν απλά προϊόντα, κυριολεκτικά απογειώνουν την απόδοση σας σε κάθε εφαρμογή.
 

Picture Safety

Τα πάντα με ασφάλεια.

Η ασφάλεια είναι η κυριότερη προτεραιότητά μας κατά των σχεδιασμό των ηλεκτροκίνητών stackers μας. Για αυτό το λόγο τα EJC και EJD περιλαμβάνουν έξυπνες λειτουργίες ασφαλείας, οι οποίες σας προστατεύουν κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Εξαρτήματα ασφαλείας όπως η φωτεινή ένδειξη δαπέδου (floor spot) και το σύστημα υποβοήθησης operationControl, διασφαλίζουν ότι τα EJC είναι συνέχεια αντιληπτά όταν κινούνται εντός της αποθήκης και δεν επιτρέπουν την υπέρβαση του επιτρεπόμενου βάρους φορτίου.

Τα EJD, διαθέτουν μία μπάρα ασφαλείας 4-βήματων για την προστασία των ποδιών, ενώ το καινοτόμο ProTracLink υποστηρίζει το σύστημα τροχών με υδραυλικό κλείδωμα που βοηθάει στην ασφαλή οδήγηση σε ράμπες και μικρά εμπόδια.

Durability

Έτοιμα για χρήση χωρίς συμβιβασμούς.

Η σταθερότητα, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια αληθινή πρόκληση που πρέπει να ξεπεράσουν τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα στοίβαξης. Τα EJC και EJD της Jungheinrich δοκιμάζονται σε έντονους ρυθμούς πριν τα προσφέρουμε στις αποθήκες των πελατών μας.

Ξεχωρίζουν για την εντυπωσιακή τους ανθεκτικότητα, τη μέγιστη ακρίβεια κατά την ανύψωση και το χαμήλωμα του φορτίου καθώς και για τα υψηλής ποιότητας υλικά που διαθέτουν και έχουν δοκιμαστεί  και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Τα EJC μεταφέρουν ειδικά προϊόντα εύκολα, σαν φαρδιά μηχανήματα πεζού χειριστή , ενώ τα EJD θέτουν νέα πρότυπα με το 7 χιλιοστών σιδερένιο πλαίσιο που διαθέτουν για πιο έντονες εφαρμογές.

Picture Flexibility

Πολλά ταλέντα με πολλά πρόσωπα.   

Περαιτέρω ποιοτικά χαρακτηριστικά των ηλεκτροκίνητων stackers πεζού χειριστή EJC και EJD, είναι η μεγάλη ποικιλία των διαφορετικών ιστών και επίσης η ασυναγώνιστη ορατότητα, που βοηθάνε ακόμα και τους μη έμπειρους χειριστές να οδηγούν με ασφάλεια μετά από μία μικρή καθοδήγηση.

Το υψηλότερο εύρος ανύψωσης στην αγορά παρέχεται με τρείς ιστούς και ο καινούργιος ιστός στο EJD222 προσφέρει μέγιστη ευελιξία για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Ο πολυλειτουργικός βραχίονας χειρισμού, βοηθάει στην άνετη στοίβαξη σε μεγάλα ύψη.

Με το EJC, ο χειριστής έχει τις πιο σημαντικές λειτουργίες συνέχώς στο οπτικό του πεδίο, χάρη στην οθόνη 6 ιντσών, με ένδειξη των υψών ανύψωσης, της εναπομένουσας ανυψωτικής ικανότητας, της προειδοποίησης υπερφόρτωσης και της ακριβής ζύγισης.

Έχετε ερωτήσεις;