210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ESD 120_220

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο εποχούμενου χειριστή 2,0t

  • 1.660 mm
  • 2.000 kg
  • Ιδανικό για φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών με λειτουργία double deck
  • Ανθεκτικό σασί για μέγιστη καταπόνηση
  • Εργονομική θέση καθίσματος για τέλειες συνθήκες ορατότητας
  • Ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης για εύκολο χειρισμό
  • Συμπαγής κατασκευή για στενές αποθήκες

ESD 120/ 220

Τα πολυμορφικά και πανίσχυρα ESD 2 κερδίζουν τις εντυπώσεις με τους ελιγμούς σε στενούς χώρους, ενώ επίσης είναι ιδανικά για τη μεταφορά εμπορευμάτων σε μεγάλες αποστάσεις. Ανάλογα με την προοριζόμενη εφαρμογή το περονοφόρο μηχάνημα είναι σε θέση να προσαρμόζεται σε κάθε ξεχωριστή συνθήκη χρήσης. Με πλάτος μόνο 820 mm το ESD 2 εντυπωσιάζει με την κορυφαία απόδοση σε μικρά πλάτη διαδρόμων κίνησης όπως και στην τοποθέτηση παλετών σε φορτηγά ή κατά τη χρήση σε αποθήκη στοιβαζόμενων ειδών. Οι άριστες επιδόσεις στη διαχείριση εμπορευμάτων στην αποθήκη επιτυγχάνονται χάρη στη λειτουργία double deck με ταυτόχρονη μεταφορά δύο παλετών. Η πλευρική θέση οδήγησης προσφέρει άριστη περιμετρική ορατότητα και άνετη εργασία ακόμη και με συχνές αλλαγές κατεύθυνσης πορείας. Ακόμη μεγαλύτερη άνεση παρέχουν η σωστά τοποθετημένη οθόνη με όλες τις λειτουργίες καθώς και το εύχρηστο ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ESD 220 2.000 kg 1.660 mm 9,1 km/h 2.185 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;