210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EMC 110 με σύστημα άνετης οδήγησης σε ράμπες

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με δυνατότητα ανύψωσης 1,0t

  • 1.540 mm
  • 1.000 kg
  • Ευελιξία στη χρήση σε μικρές ράμπες και ανωμαλίες εδάφους
  • Εξαιρετική εργονομία χάρη στο βραχίονα χειρισμού πολλαπλών λειτουργιών
  • Ευέλικτο χάρη στις μικρές/συμπαγείς διαστάσεις του
  • Εύκολη φόρτιση σε πρίζα με τον ενσωματωμένο φορτιστή
  • Ομαλή απόθεση φορτίου χάρη στο ακριβές κατέβασμα (προαιρετικά)

EMC 110

Το ηλεκτροκίνητο ανυψωτικό όχημα με βραχίονα χειρισμού EMC 110 της Jungheinrich, με άνετη λειτουργία ράμπας συνδυάζει την αποδοτικότητα, καθώς και τη φιλικότητα και την ασφάλεια για το χειριστή σε ένα μηχάνημα. Προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων εφαρμογής σχεδόν για κάθε περίσταση χρήσης. Ένα ενδεικτικό παράδειγμα είναι η τακτοποίηση εμπορευμάτων σε ράφι ή η εισαγωγή σε μηχάνημα. Ο χειριστής μπορεί να ανυψώσει απλά και εύκολα το εμπόρευμα στην παλέτα στο απαιτούμενο ύψος και να το τοποθετήσει στην αποθήκη ή να το παραλάβει από την παλέτα, χωρίς να καταπονήσει την πλάτη του.

Τα εργονομικά και τεχνικά πλεονεκτήματα καθιστούν το χειρισμό του EMC ιδιαίτερα εύκολο:


  • Ο μακρύς βραχίονας χειρισμού, επιτρέπει το χειρισμό με μειωμένες δυνάμεις διεύθυνσης και υψηλή ασφάλεια.
  • Η ακριβής λειτουργία κατεβάσματος (προαιρετική), διαθέτει δυο βαθμίδες επιλογής και διασφαλίζει την ομαλή απόθεση ιδιαίτερα ευαίσθητων εμπορευμάτων στο ράφι ή στο έδαφος.

Μέσω της άνετης λειτουργίας ράμπας ενεργοποιείται η απλή ανύψωση βραχιόνων τροχού. Έτσι αυξάνεται σημαντικά η απόσταση από το έδαφος – ιδίως στην μπροστινή περιοχή του βραχίονα τροχού. Το πλεονέκτημα: το όχημα μπορεί να περάσει εύκολα από κατώφλια, ανώμαλα σημεία ή μικρές ράμπες, χωρίς να αγγίξει το έδαφος.

Όλες οι λειτουργίες οδήγησης και ανύψωσης ελέγχονται άνετα και εύκολα από την κεφαλή βραχίονα χειρισμού πολλαπλών λειτουργιών, χωρίς ο χειριστής να χρειάζεται να μετακινηθεί από τη θέση του. Μέσω του διακόπτη έρπουσας πορείας, είναι δυνατή η οδήγηση του οχήματος με ανασηκωμένο βραχίονα χειρισμού, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους.

Και στο θέμα της ενέργειας, το EMC εντυπωσιάζει με τον απλό χειρισμό του: Οι μπαταρίες κλειστού τύπου 70 Ah, αφενός δεν χρειάζονται συντήρηση και αφετέρου μπορούν να επαναφορτίζονται σε όλες τις πρίζες δικτύου 230 V, με τον ενσωματωμένο φορτιστή μπαταριών. Ο δείκτης αποφόρτισης της μπαταρίας, δείχνει κάθε στιγμή την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

Ο πρωτοποριακός κινητήρας οδήγησης τριφασικού εναλλασσομένου ρεύματος διαθέτει εντυπωσιακά δεδομένα ισχύος σε αυτήν την κατηγορία οχημάτων και επομένως παρέχει τις ιδανικές προϋποθέσεις για αποτελεσματική, οικονομική εργασία.

Πλεονεκτήματα


Χαρακτηριστικά

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;