210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EMD 115i_118

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με δυνατότητα ανύψωσης 1,5 - 1,8t

  • 600 - 1.520 mm
  • 1.500 - 1.800 kg
  • Εξαιρετική ευελιξία χάρη στο πολύ μικρό μήκος πλαισίου
  • Μικρό συνολικό βάρος για μεταφορά σε φορτηγό
  • ProTracLink για άριστα χαρακτηριστικά οδήγησης
  • Μακρύς βραχίονας χειρισμού ασφαλείας και βέλτιστη ορατότητα προς τις περόνες
  • Ενσωματωμένος φορτιστής για γρήγορη και εύκολη φόρτιση του συσσωρευτή

EMD 115i/ 118

Τα ελαφριά και μικρών διαστάσεων ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα στοίβαξης EMD 115i/118 με την ευελιξία τους και την ενσωματωμένη διάταξη ανύψωσης βραχιόνων τροχού είναι πραγματικά πολυεργαλεία για συλλογή παραγγελιών καθώς και για ελαφριές εργασίες στοίβαξης και μεταφοράς σε μικρές αποστάσεις.Το EMD 115i περιλαμβάνει στον στάνταρ εξοπλισμό του πρωτοποριακή τεχνολογία ιόντων λιθίου και το μήκος πλαισίου του είναι μόνο 558 mm. Είναι το παγκοσμίως μικρότερο ηλεκτροκίνητο stacker στην κατηγορία του. Γι' αυτόν το λόγο το EMD 115i αποτελεί την τέλεια επιλογή για χρήσεις σε περιορισμούς χώρους, όπως μέσα σε φορτηγά ή καταστήματα λιανικής πώλησης. Αν η αθόρυβη λειτουργία έχει σημασία, και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα με την επιλογή silentDRIVE. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, ο ενσωματωμένος φορτιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε πρίζα 230 V.Φυσικά, η ασφάλεια είναι και σε αυτό το μηχάνημα κεντρικής σημασίας: Ο μακρύς βραχίονας χειρισμού προσφέρει απόσταση ασφαλείας ανάμεσα στο μηχάνημα και τον χειριστή και ο πατενταρισμένος αιωρούμενος βραχίονας σύνδεσης ProTracLink Jungheinrich εγγυάται σταθερή οδηγική συμπεριφορά.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Μοντέλο

 Ικανότητα Φόρτωσης

Μέγιστη ανύψωση (h3)Ταχύτητα
οδήγησης
Συνολικό
μήκος
Τάση
συσσωρευτή
 

EMD 115i

1500 kg

1520 mm

6 km/h

1748 mm

24 V

EMD 118

1800 kg

1520 mm

6 km/h

1818 mm

24 V

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;