Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Καμπάνια Όχημα εκκίνησης NHW Mayi

Συνεργάτης του μήνα – κάθε μήνα

Αποχαιρετήστε τα παλιά χειροκίνητα παλετοφόρα και ανακαλύψτε μια νέα λύση. Σε ό,τι χρειάζεστε: στοίβαξη, αποθήκευση ή μεταφορά, ακόμα και για ιδιαίτερες εφαρμογές, μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη. Και φυσικά, πάντα με τη δοκιμασμένη ποιότητα της Jungheinrich – και σε προνομιακή τιμή.

Μεταφέρετε τα εμπορεύματά σας με ευκολία και άνεση.

Με τα νέα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα EJE M13/M15 και EJC M10/M13 με μονό ή διπλό ιστό, έχετε τον πλήρη έλεγχο των εργασιών σας με τόση ασφάλεια και ευκολία όση ποτέ άλλοτε. Η ηλεκτρική οδήγηση σας προσφέρει πλήρη ισχύ και ο ενσωματωμένος φορτιστής φροντίζει ώστε να μπορείτε γρήγορα να φορτίσετε τα μηχανήματά σας, σε οποιαδήποτε πρίζα. Έτσι οι σημαντικοί αυτοί βοηθοί της αποθήκης σας, είναι έτοιμοι για χρήση κάθε στιγμή

Αγοράστε online τα νέα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα στο Jungheinrich Profishop

Μετάβαση στο Profishop


Στοίβαξη, αποθήκευση, μεταφορά – δείτε τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα της σειράς «Μ» σε δράση


Εύκολη μετακίνηση βαριών φορτίων Εύκολη μετακίνηση βαριών φορτίων

Στείλτε το παλιό σας χειροκίνητο παλετοφόρο για απόσυρση και μετακινήστε τα βαριά φορτία πιο εύκολα και πιο εργονομικά



Διαθεσιμότητα σε προνομιακή τιμή Διαθεσιμότητα σε προνομιακή τιμή

Γιατί να επιβαρύνεστε με την αγορά τεχνικών βοηθημάτων, τα οποία χρειάζεστε περιστασιακά και για σύντομη χρήση; Με τα νέα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα της Jungheinrich απολαμβάνετε δοκιμασμένη επαγγελματική ποιότητα σε προνομιακή τιμή.


Χρήσιμο παντού και πάντα Διαθέσιμο παντού και πάντα

Δυνατότητα χρήσης ανά πάσα στιγμή: Χάρη στον ενσωματωμένο φορτιστή, με τον οποίο μπορείτε να φορτίζετε το παλετοφόρο σας σε κάθε πρίζα, είστε πάντα προετοιμασμένοι για μη προγραμματισμένες χρήσεις.


  Ευέλικτο και πρακτικό στη χρήση Ευέλικτο και πρακτικό στη χρήση

Το EJE M13/M15 διαθέτει προαιρετικά ενσωματωμένο σύστημα ζύγισης. Πραγματοποιήστε δύο εργασίες σε μία: Μεταφορά εμπορευμάτων και ζύγιση. Ο έλεγχος παραλαβής των εμπορευμάτων σας απλοποιείται επίσης σημαντικά.


Εξαιρετικά ευέλικτο χάρη στις μικρές του διαστάσεις Εξαιρετικά ευέλικτο χάρη στις μικρές του διαστάσεις

Η μικρών διαστάσεων σχεδίαση του παλετοφόρου εξασφαλίζει απόλυτη ευελιξία. Χάρη στο χαμηλό συνολικό ύψος τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα της σειράς «Μ», μπορούν να χρησιμοποιηθούν άψογα ακόμα και στις πιο στενές αποθήκες.


Περισσότερη ασφάλεια στην καθημερινή εργασία Περισσότερη ασφάλεια στην καθημερινή εργασία

Τα νέα μας ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα, σε ευθεία και σε στροφές. Οι μικρές διαστάσεις επιτρέπουν ακόμα και σε πιο μικρόσωμους χειριστές βέλτιστη ορατότητα προς τα άκρα των περονών και η προστασία ποδιών μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού.


Χαμηλότερα έξοδα σέρβις χάρη στην μπαταρία χωρίς ανάγκη συντήρησης Χαμηλότερα έξοδα service χάρη στον συσσωρευτή χωρίς ανάγκη συντήρησης

Σε συνδυασμό με τον ενσωματωμένο φορτιστή, ο συσσωρευτής τύπου τζελ διευκολύνει την ευέλικτη λειτουργία χωρίς να χρειάζεται συμπλήρωση νερού.


Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα της σειράς «Μ»:


Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλήσεις

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;