210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ETV C16_C20

Reach Truck 1,6 - 2,0t

  • 4.250 - 7.400 mm
  • 1.600 - 2.000 kg
  • Βελτιστοποιημένα για συνδυασμένη χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Άνετο πλευρικό κάθισμα για τέλεια ορατότητα
  • Χειρισμός ακριβείας με μοχλό ελέγχου soloPILOT
  • Επιλογή loweringPRO για βελτιστοποίηση της ταχύτητας κατεβάσματος
  • curveCONTROL για μέγιστη ασφάλεια οδήγησης

ETV C16/ C20

Τα ευέλικτα και αξιόπιστα reach truck της κατασκευαστικής σειράς C αποτελούν την τέλεια λύση για μέγιστη απόδοση σε εργασίες στοίβαξης και αποστοίβαξης εμπορευμάτων από την αποθήκη στη συνδυαστική χρήση σε εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις με διαφορετικούς τύπους δαπέδου/εδάφους. Σε μεγάλα ύψη ή σε στενούς χώρους, τα επιδέξια μηχανήματα μεταφέρουν πάντα με ασφάλεια τα προϊόντα σας από το σημείο A στο σημείο B, χάρη στα ελαστικά υψηλής ελαστικότητας που διαθέτουν. Η κατασκευή μικρών διαστάσεων, η υψηλή απόδοση και οι συνθήκες εργασίας με εξελιγμένη εργονομία είναι τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνετε με αυτά τα περονοφόρα-πολυεργαλεία. Η εργονομική τοποθέτηση των οθονών και των στοιχείων χειρισμού, καθώς και οι εξαιρετικές συνθήκες ορατότητας διευκολύνουν την εργασία και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Για συχνή χρήση σε εξωτερικούς χώρους διατίθεται προαιρετικά η άνετη καμπίνα παντός καιρού. Σε συνδυασμό είτε με σύστημα ραφιών για παλέτες είτε με σύστημα ραφιών διέλευσης, για λειτουργία σε μία ή σε πολλές βάρδιες, αυτά τα ευέλικτα περονοφόρα επιτυγχάνουν βέλτιστη ενεργειακή απόδοση χάρη στην άψογη συνεργασία κινητήρων, συστημάτων ελέγχου και συστημάτων λογισμικού.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ETV C16 1.600 kg 7.100 mm 12,2 km/h 2.484 mm 48 V
ETV C20 2.000 kg 7.400 mm 12,2 km/h 2.524 mm 48 V

Έχετε ερωτήσεις;