210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ETV C16_C20

Reach Truck 1,6 - 2,0t

  • 4.250 - 7.400 mm
  • 1.600 - 2.000 kg
  • Βελτιστοποιημένη σχεδίαση για συνδυαστική χρήση σε εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις
  • Πλευρικό κάθισμα για τέλεια ορατότητα
  • Χειρισμός ακριβείας με μοχλό ελέγχου soloPILOT
  • Προσαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες
  • curveCONTROL για βέλτιστη ασφάλεια οδήγησης

ETV C16/ C20

Τα ευέλικτα και αξιόπιστα ανυψωτικά μηχανήματα μετατοπιζόμενου ιστού υψηλής εναπόθεσης (reach trucks) της σειράς C αποτελούν την τέλεια λύση για μέγιστη απόδοση σε εργασίες στοίβαξης και ανάκτησης εμπορευμάτων από την αποθήκη στη συνδυαστική χρήση σε εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις με διαφορετικούς τύπους δαπέδου/εδάφους. Είτε σε μεγάλα ύψη είτε σε πολύ περιορισμένο χώρο, χάρη στα ελαστικά υψηλής ελαστικότητας μετακινούν τα εμπορεύματα από το ένα σημείο στο άλλο αξιόπιστα και αποδοτικά.Η κατασκευή μικρού μεγέθους, τα δεδομένα ισχύος για υψηλές επιδόσεις και οι συνθήκες εργασίας εξελιγμένης εργονομίας είναι τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνετε με αυτά τα ανυψωτικά μηχανήματα-πολυεργαλεία. Η εργονομική τοποθέτηση των οθονών και των λειτουργιών χειρισμού, καθώς και οι εξαιρετικές συνθήκες ορατότητας διευκολύνουν την εργασία και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Για συχνή χρήση σε εξωτερικούς χώρους διατίθεται προαιρετικά η άνετη καμπίνα παντός καιρού.Σε συνδυασμό είτε με σύστημα ραφιών για παλέτες είτε με σύστημα ραφιών drive through, για λειτουργία σε μία ή σε πολλές βάρδιες, αυτά τα μηχανήματα επιτυγχάνουν βέλτιστη ενεργειακή απόδοση χάρη στην άψογη συνεργασία κινητήρων, συστημάτων ελέγχου και συστημάτων λογισμικού. 

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Μάθετε περισσότερα

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

ΜοντέλοΙκανότητα ΦόρτωσηςΜέγιστη ανύψωση (h3)Ταχύτητα
οδήγησης
Συνολικό
μήκος
Τάση
συσσωρευτή

ETV C16

1600 kg

7400 mm

12,2 km/h

2484 mm

48 V

ETV C20

2000 kg

7400 mm

12,2 km/h

2524 mm

48 V

Έχετε ερωτήσεις;