Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ETV C16_C20

Reach Truck 1,6 - 2,0t

  • 4250 - 7400 mm
  • 1600 - 2000 kg
  • Βελτιστοποιημένα για συνδυασμένη χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Άνετο πλευρικό κάθισμα για τέλεια ορατότητα
  • Χειρισμός ακριβείας με μοχλό ελέγχου soloPILOT
  • Επιλογή loweringPRO για βελτιστοποίηση της ταχύτητας κατεβάσματος
  • curveCONTROL για μέγιστη ασφάλεια οδήγησης

ETV C16/ C20

Τα ευέλικτα και αξιόπιστα reach truck της κατασκευαστικής σειράς C αποτελούν την τέλεια λύση για μέγιστη απόδοση σε εργασίες στοίβαξης και αποστοίβαξης εμπορευμάτων από την αποθήκη στη συνδυαστική χρήση σε εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις με διαφορετικούς τύπους δαπέδου/εδάφους. Σε μεγάλα ύψη ή σε στενούς χώρους, τα επιδέξια μηχανήματα μεταφέρουν πάντα με ασφάλεια τα προϊόντα σας από το σημείο A στο σημείο B, χάρη στα ελαστικά υψηλής ελαστικότητας που διαθέτουν. Η κατασκευή μικρών διαστάσεων, η υψηλή απόδοση και οι συνθήκες εργασίας με εξελιγμένη εργονομία είναι τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνετε με αυτά τα περονοφόρα-πολυεργαλεία. Η εργονομική τοποθέτηση των οθονών και των στοιχείων χειρισμού, καθώς και οι εξαιρετικές συνθήκες ορατότητας διευκολύνουν την εργασία και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Για συχνή χρήση σε εξωτερικούς χώρους διατίθεται προαιρετικά η άνετη καμπίνα παντός καιρού. Σε συνδυασμό είτε με σύστημα ραφιών για παλέτες είτε με σύστημα ραφιών διέλευσης, για λειτουργία σε μία ή σε πολλές βάρδιες, αυτά τα ευέλικτα περονοφόρα επιτυγχάνουν βέλτιστη ενεργειακή απόδοση χάρη στην άψογη συνεργασία κινητήρων, συστημάτων ελέγχου και συστημάτων λογισμικού.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα

Telematik Box Erd

Connected Trucks

Use the data from your trucks to save time, energy and money and increase efficiency. Our Telematics box (ex factory) provides you with a free fleet management starter package that can be flexibly expanded with various hardware and software components.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ETV C16 1.600 kg 7.100 mm 12,2 km/h 2.484 mm 48 V
ETV C20 2.000 kg 7.400 mm 12,2 km/h 2.524 mm 48 V

Έχετε ερωτήσεις;