210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ETV Q20_Q25

Reach Truck 2,0 - 2,5t

  • 4.250 - 10.700 mm
  • 2.000 - 2.500 kg
  • Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης σε όλους τους τροχούς
  • Ένδειξη κατεύθυνσης πορείας και απλή επιλογή προγραμμάτων
  • Σύστημα διεύθυνσης υψηλής ακρίβειας για σίγουρη μεταφορά
  • Κάμερα οπισθοπορείας για τέλεια ορατότητα προς τα πίσω κατά την εγκάρσια πορεία (προαιρετικά)
  • Πέδηση με σταθερότητα κατεύθυνσης κατά την εγκάρσια πορεία

ETV Q20/ Q25

Τα ευέλικτα και πολυμορφικά ανυψωτικά μηχανήματα μετατοπιζόμενου ιστού υψηλής εναπόθεσης (reach trucks) πολλαπλών κατευθύνσεων ETV Q, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τέλεια αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση, όπου απαιτείται μεταφορά φορτίων μεγάλου μήκους σε στενούς διαδρόμους και ανύψωση σε μεγάλα ύψη. Το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης σε όλους τους τροχούς επιτρέπει μεταφορά φορτίων μήκους έως 8 μέτρων με ελάχιστη απαίτηση χώρου. Το σύστημα διεύθυνσης 360° για ελάχιστη ακτίνα στροφής και η άμεση αλλαγή κατεύθυνσης πορείας εγγυώνται, σε συνδυασμό με τους πέντε διαθέσιμους τρόπους λειτουργίας, την εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά των ανυψωτικών μηχανημάτων. Από την τροποποιημένη κανονική πορεία και την αναστροφή επιτόπου έως και την εγκάρσια και παράλληλη πορεία, οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες. Και όλα αυτά προγραμματισμένα. Ένα απλό πάτημα κουμπιού στον πίνακα ελέγχου αρκεί και το μηχάνημα κινείται με τον επιθυμητό τρόπο. Χάρη στον απλό και έξυπνο χειρισμό, τις εξαιρετικές συνθήκες ορατότητας, την υψηλή ενεργειακή απόδοση και τα διάφορα συστήματα υποβοήθησης, τα ETV της σειράς Q είναι οι πρωτοποριακοί βοηθοί σας για κάθε περίσταση.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ETV Q20 2.000 kg 10.700 mm 14 km/h 2.439 mm 48 V
ETV Q25 2.500 kg 10.700 mm 14 km/h 2.511 mm 48 V

Έχετε ερωτήσεις;