Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Ράφια (1)
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΑΦΙΩΝ ΤΗΣ JUNGHEINRICH

Η «ραχοκοκαλιά» της αποθήκης σας είναι κατασκευασμένη από δεξιότητες και ατσάλι

Ένα τέλεια σχεδιασμένο σύστημα ραφιών αποτελεί βασικό θεμέλιο της αποθήκης σας. Τα ράφια πρέπει να ανταποκρίνονται στις καθημερινές προκλήσεις των φορτίων και ταυτόχρονα να προσφέρουν ευελιξία και δυνατότητα επέκτασης. Ο μελλοντικός σχεδιασμός είναι απαραίτητος.

Εδώ και 60 χρόνια, στη Jungheinrich δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη, στις εξατομικευμένες λύσεις και στην ποιότητα. Με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο για την αποθήκευση παλετών, δοχείων, πλακών, χαρτοκιβωτίων, ακόμα και φορτίων μεγάλου μήκους, διασφαλίζουμε ότι όλα είναι οργανωμένα και άμεσα προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή. Πελάτες από όλον τον κόσμο και από διαφορετικούς κλάδους προτιμούν τα συστήματά μας για να στοιβάξουν την... επιτυχία τους.

Stage Ράφια αποθήκης + εγκατάσταση αποθήκης
Logo 60 χρόνια ράφια

Content Ράφια

Ο Ιδανικός Συνεργάτης. Από τον σχεδιασμό μέχρι την After Sales εξυπηρέτηση.

Η αποθήκη σας έχει ανάγκη από γερά θεμέλια για να βελτιστοποιήσει την απόδοσή της. Η μοναδική μας προσέγγιση σας βοηθά να το επιτύχετε αυτό. Κατά την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος ραφιών, οι product developers και οι μηχανικοί της Jungheinrich, συνεργάζονται μαζί σας για να καθορίσουν τις απαιτήσεις για ένα ευέλικτο μελλοντικό σύστημα ασφαλείας και να εκτελέσουν την τεχνική υλοποίηση. Οι ειδικοί μας σχεδιάζουν και οργανώνουν την ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και να διεξάγουμε επιθεωρήσεις ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τα πάντα από μια πηγή εμπειρογνωμόνων.

Εξονυχιστικοί έλεγχοι.

Κατά τη διάρκεια πολλών εσωτερικών αλλά και ανεξάρτητων διαδικασιών ελέγχου, το κάθε ράφι παλετών Jungheinrich πρέπει να αποδείξει την αντοχή του. Εξασφαλίζουμε σταθερά υψηλή ποιότητα υποβάλλοντας τα προϊόντα που κατασκευάζουμε σε εσωτερικούς και ανεξάρτητους ελέγχους.

Τεχνογνωσία συστήματος σε ένα μόνο ολοκληρωμένο πακέτο Ολοκληρωμένη σχεδίαση αποθήκης από μία μόνο πηγή.

Η ολοκληρωμένη σχεδίαση αποθήκης είναι η εξειδίκευσή μας. Σε αυτή δεν περιλαμβάνονται μόνο ράφια, αλλά και μηχανήματα, εργαζόμενοι και φυσικά το κατάλληλο λογισμικό αποθήκης. Έτσι δημιουργείται ένα τέλεια συντονισμένο σύστημα εσωτερικής εφοδιαστικής αλυσίδας με δυνατότητα επέκτασης, το οποίο λειτουργεί πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα.



Βάλτε τώρα τα θεμέλια για τα μελλοντικά σας ράφια!

Content Ράφια (1)


Ένα βιώσιμο σύστημα ραφιών βασίζεται στη συνεργασία.

Ο σχεδιασμός μιας αποθήκης είναι ένα σύνθετο έργο, γι 'αυτό είναι επιτακτική ανάγκη οι πιθανές αλλαγές στις μελλοντικές απαιτήσεις να έχουν υπολογιστεί νωρίς στη διαδικασία σχεδιασμού. Οι προγραμματιστές του πρώτου μας συστήματος ραφιών "Hubertus" το γνώριζαν αυτό. Απόδειξη είναι ότι συγκεκριμένα συστήματα ραφιών είναι ακόμα και σήμερα λειτουργικά, σε αποθήκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι ειδικοί της Jungheinrich δεν είναι διαφορετικοί: Από την πρώτη ιδέα έως την τελική εκτέλεση, είναι δίπλα σας, αναλύοντας τις διαδικασίες σας και αναπτύσσοντας μια στατική και οικονομικά βιώσιμη λύση.

Portrait Marco Harder
Marco Harder
Leiter Technik & Produktentwicklung

„Η Jungheinrich ευνοεί την εθελοντική δέσμευση, ακόμη και πέρα από τις νομικές απαιτήσεις.“

6 ερωτήσεις για τον Steve Richmond (Director - Logistics Systems, Jungheinrich UK)

Παγκόσμιες συνεργασίες.

Content Ράφια (2)

1 Satair/Σιγκαπούρη

Κατασκευή νέας αποθήκης ανταλλακτικών για μιας ηγετική επιχείρηση στον τομέα της αεροδιαστημικής βιομηχανίας. Εφαρμόστηκε ένα σύνθετο σύστημα ραφιών, με ρυθμιζόμενα ράφια φορτίων μεγάλου μήκους και παλετόραφα.

2 Universal Services/Μόσχα

Κατασκευή νέας ψυκτικής αποθήκης για έναν κύριο πελάτη μας και ηγέτη στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Εκεί δημιουργήσαμε μια μικρών διαστάσεων αποθήκη με συστήματα φορείων.

3 Grifols/Ιρλανδία

Η φαρμακευτική επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο αναπτύσσει και προωθεί καινοτόμα προϊόντα σε πάνω από 90 χώρες. Στη νέα τους αποθήκη, συνδυάσαμε χειροκίνητους και αυτοματοποιημένους χώρους αποθήκευσης.

Πρόσφατα από την Opel, Bochum/Γερμανία

Ο κολοσσός στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας εγκαινιάζει τη μεγαλύτερη εγκατάσταση εφοδιαστικής αλυσίδας που διαθέτει στην Ευρώπη. Το υπερσύγχρονο κέντρο διανομής εμπορευμάτων διαθέτει συστήματα ραφιών που εκτείνονται σε πάνω από 19 χιλιόμετρα.


Content Ράφια (3) Οι υπεύθυνοι μας για τον έλεγχο της ποιότητας.

Ακόμα και μετά το στήσιμο των ραφιών σας, φροντίζουμε για τη συνεχή ποιότητα και ασφάλεια στην αποθήκη σας. Αν το επιθυμείτε, ένας από τους 120 πιστοποιημένους επιθεωρητές μας διεξάγει την ετήσια επιθεώρηση που προβλέπεται σύμφωνα με το DIN EN 15635 . Αν κάτι λείπει, μπορείτε να παραγγείλετε αμέσως τα γνήσια ανταλλακτικά από αυτόν – έτσι εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο.


Content Ράφια (4)

Για κάθε κλάδοπαρέχουμε μοναδικές λύσεις αποθήκευσης.

Ο κόσμος των logistics γίνεται ολοένα και πιο πολύπλοκος. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες λειτουργίας σας και να ακολουθήσουμε μια συνεργατική προσέγγιση, είτε πρόκειται για την ανάγκη ενός περονοφόρου μηχανήματος είτε για την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένη λύση.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Logistic Systems

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;