Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
nico rosberg
Brand Ambassador

Αγωνιζόμαστε μαζί για την ηλεκτροκίνηση και τη βιωσιμότητα

Ο Nico Rosberg γίνεται ambassador της Jungheinrich

Η Jungheinrich και ο Nico Rosberg θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν την ηλεκτροκίνηση και τη βιωσιμότητα. Ο επιχειρηματίας στο τομέα της βιωσιμότητας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 το 2016, θα εκπροσωπήσει ως ambassador τον κορυφαίο παγκόσμιο πάροχο λύσεων στο τομέα των intralogistics.


 

«Ο Nico Rosberg δεν είναι μόνο ένα είδωλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού- ως επενδυτής και οραματιστής, μοιράζεται το πάθος της Jungheinrich για κλιματικά έξυπνη, βιώσιμη τεχνολογία», εξηγεί o Dr Brzoska, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Jungheinrich AG. Ο πρώην οδηγός αγώνων είναι συνιδρυτής του Greentech Festival, μιας παγκόσμιας πλατφόρμας για μελλοντικές τεχνολογίες στους τομείς της κινητικότητας, της διατροφής, της γεωργίας, των οικονομικών, της μόδας και της ενέργειας. Από τη συνταξιοδότησή του, ο Rosberg υπήρξε εξέχων υποστηρικτής της ηλεκτροκίνησης και των βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. «Χρειαζόμαστε νέα οράματα και έξυπνες τεχνολογίες για τον πλανήτη μας. Αυτό σημαίνει ότι θα προωθήσουμε την ηλεκτροκίνηση και την απομάκρυνση του άνθρακα σε όλους τους τομείς της οικονομίας μας - συγκεκριμένα στην κινητικότητα/mobility », λέει ο Rosberg. «Αναλαμβάνω τη θέση του οδηγού στον αγώνα για την ηλεκτροκίνηση με την Jungheinrich».

Η Jungheinrich βασίζεται στην ηλεκτροκίνηση ήδη από την ίδρυσή της και είναι πρωτοπόρος αλλά θεωρείται και οδηγός καινοτομίας στην τεχνολογία ιόντων λιθίου. Ακριβώς πριν από δέκα χρόνια, η Jungheinrich ήταν ο πρώτος κατασκευαστής εξοπλισμού material handling στον κόσμο, που παρουσίασε μηχάνημα αποθήκης τεχνολογίας ιόντων λιθίου.

«Η φιλοδοξία μας να δημιουργήσουμε βιώσιμη αξία μας ενώνει με τον Nico Rosberg», εξηγεί ο Dr. Brzoska. «Ο Nico θα αποτελέσει το πρόσωπο επικοινωνίας της αφοσίωσης και της δουλειά μας. Επιπλέον, θέλουμε να αναπτύξουμε ιδέες μαζί και να εργαστούμε σε συγκεκριμένες λύσεις και εφαρμογές αναφορικά με την ηλεκτροδότηση, την ενεργειακή απόδοση και τη βιωσιμότητα, παρουσιάζοντας τι είναι δυνατό να επιτευχθεί στην αποθήκη του μέλλοντος. Μαζί με τον νέο μας ambassador Nico Rosberg, θα κάνουμε αυτή τη δέσμευση προς τους πελάτες μας και τον κόσμο, ακόμη πιο βασικό κομμάτι της δουλειάς μας».

Σχετικά με τον Nico Rosberg

Ο Nico Rosberg γεννήθηκε το 1985 στο Βισμπάντεν της Γερμανίας, γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Keke Rosberg. Ο Nico αγωνίστηκε στην F1 για έντεκα χρόνια και διεκδίκησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή το 2016. Μετά την αποχώρησή του από τη Formula 1, ξεκίνησε μια καριέρα ως επιχειρηματίας στον τομέα της βιωσιμότητας και ως επενδυτής σε πράσινες τεχνολογίες και νεοσύστατες εταιρείες mobility. Με έδρα το Μονακό, η ομάδα του διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό έργων με την υποστήριξη μιας ειδικής ομάδας διεθνών εμπειρογνωμόνων στο Μονακό, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία. Ο Rosberg έχει επενδύσει σε πολυάριθμες επιτυχημένες νεοσύστατες επιχειρήσεις όπως η Lilium, η Volocopter, η What3Words, η Tier και η Formula E.

Το 2018, ο Rosberg αναγνωρίστηκε για την αφοσίωσή του στη βιώσιμη καινοτομία με το περιβαλλοντικό βραβείο "GreenTec Entrepreneur of the Year". Ένα χρόνο αργότερα, ίδρυσε το GREENTECH FESTIVAL, μια παγκόσμια πλατφόρμα για κορυφαίες πράσινες τεχνολογίες και έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Το 2020, ο Rosberg ίδρυσε το Rosberg X Racing για να αγωνιστεί στο Extreme E, μια σειρά αγώνων που αναδεικνύει τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής και προωθεί την υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων στην αναζήτηση ενός χαμηλότερου σε άνθρακα μέλλοντος για τον πλανήτη.

www.nicorosberg.co

Έχετε ερωτήσεις;