Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Sartorius Stedim Biotech
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτοματοποίηση των μελλοντικών εγκαταστάσεων logistics της Sartorius Stedim Biotech

Η Jungheinrich καλύπτει την αυτοματοποίηση των εγκαταστάσεων της Sartorius Stedim Biotech στη Γαλλία.

  • Η Jungheinrich καλύπτει την αυτοματοποίηση των νέων εγκαταστάσεων logistics 15.000 τ.μ. της Sartorius Stedim Biotech στην Aubagne (Γαλλία).
  • Ολόκληρη η εγκατάσταση θα ελέγχεται από το σύστημα ελέγχου αποθήκης της Jungheinrich.
  • Η λύση αυξάνει την αποδοτικότητα, την ευελιξία και την παραγωγικότητα.

Η Jungheinrich θα παρέχει μια πλήρη σειρά αυτοματοποιημένου εξοπλισμού για τη Sartorius Stedim Biotech, έναν κορυφαίο συνεργάτη της βιοφαρμακευτικής βιομηχανίας. Με την εξαγορά της arculus (το 2021), του Storage Solution Group (στις αρχές του 2023) και την πλήρη εξαγορά της Magazino (τον Αύγουστο του 2023), η Jungheinrich, ηγέτης στον κλάδο των Intralogsitics έχει θέσει την αυτοματοποίηση στο επίκεντρο της στρατηγικής ανάπτυξής του και συνεχίζει να αναπτύσσει τις αυτοματοποιημένες λύσεις του μέσω αυτού του νέου συμβολαίου.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Jungheinrich θα εγκαταστήσει ένα υπερσύγχρονο σύστημα αυτοματισμού στις μελλοντικές εγκαταστάσεις logistics στα κεντρικά γραφεία της Sartorius Stedim Biotech στην Aubagne της Γαλλίας. Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει φέτος. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Jungheinrich βοηθά την Sartorius να εξελιχθεί σημαντικά, αυξάνοντας την αποδοτικότητα, την ευελιξία και την παραγωγικότητα στο κομμάτι των logistics.

Η νέα εγκατάσταση logistics, η οποία έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις αρχές του 2025, θα περιλαμβάνει μια σειρά από τον εξοπλισμό της Jungheinrich, όπως μια αποθήκη με ψηλά ράφια που θα εξυπηρετείται από τρία αυτόματα πολύ στενόμακρα μηχανήματα τύπου EKX 516ka, μια miniload αυτοματοποιημένη αποθήκη και ένα δίκτυο μεταφορέων παλετών/κουτιών. Επίσης, θα κατασκευαστεί μια αποθήκη προσωρινής αποθήκευσης, στην οποία θα παρέχονται σταθμοί εργασίας σύμφωνα με την αρχή "goods-to-person". Η σύνδεση με τον χώρο παραγωγής αυτοματοποιείται επίσης μέσω κινητών ρομπότ τύπου EKS 215a. Επιπλέον, ολόκληρη η εγκατάσταση θα ελέγχεται από το σύστημα ελέγχου αποθήκης της Jungheinrich.

Sartorius Stedim Biotech | EKS 215a

"Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στη Sartorius Stedim Biotech μια ολοκληρωμένη λύση logistics που ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες της. Η προμήθεια μιας γραμμής παραγωγής, ιδιαίτερα στη φαρμακευτική βιομηχανία, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τη διασφάλιση της ποιότητας, εξ ου και η σημασία της ύπαρξης μιας αξιόπιστης, κλιμακούμενης και ευέλικτης αυτοματοποιημένης εγκατάστασης", δηλώνει η Sylvia Monteagudo, Διευθύντρια Πωλήσεων και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Αυτοματοποιημένων Συστημάτων, της Jungheinrich France.



Έχετε ερωτήσεις;