Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
ifoy 2023
IFOY 2023

Διπλή νίκη για τη Jungheinrich στo IFOY 2023

Διπλή νίκη για τη Jungheinrich στo IFOY 2023: Βραβεία για το PowerCube και την κάμερα περονών “addedVIEW”


  • Το PowerCube της Jungheinrich εξασφαλίζει βραβείο στην κατηγορία “Intralogistics Robots”
  • Η κάμερα περονών “addedVIEW”  κερδίζει το βραβείο "Special of the Year"
  • Η διπλή νίκη υπογραμμίζει την ηγετική θέση της Jungheinrich στην ανάπτυξη καινοτόμων και αποτελεσματικών λύσεων intralogistics

Ιούνιος 2023 - Η τελετή απονομής των διεθνών βραβείων IFOY 2023 (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας.  Η Jungheinrich κατάφερε να διεκδικήσει τη θέση της με δύο προϊόντα σε ένα ισχυρό πεδίο 23 υποψηφιοτήτων. Τόσο το εξαιρετικά συμπαγές σύστημα αποθήκευσης PowerCube όσο και η καινοτόμος κάμερα περονών addedVIEW με σάρωση barcode έλαβαν τα πολυπόθητα βραβεία στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Το PowerCube της Jungheinrich, μια αυτοματοποιημένη αποθήκη συμπαγών εμπορευματοκιβωτίων για την ιδιαίτερα συμπαγή αποθήκευση και παραγγελιοληψία μικρών εξαρτημάτων καθώς και unit loads, κέρδισε στην κατηγορία "Intralogistics Robots". Το αρθρωτό σύστημα ραφιών του PowerCube φιλοξενεί δοχεία που στοιβάζονται σε κατακόρυφα κανάλια ύψους έως και 12 μέτρων. Αυτό το ύψος του συστήματος επιτρέπει την ιδιαίτερα αποδοτική αποθήκευση δοχείων σε πολύ μικρό χώρο.

Η κάμερα περονών addedVIEW της Jungheinrich θριάμβευσε στην κατηγορία "Special of the Year". Με την ικανότητά της να διαβάζει barcodes απευθείας στο σημείο αποθήκευσης και να τους συγκρίνει με τις προδιαγραφές του συστήματος διαχείρισης αποθήκης, η κάμερα επιτρέπει σημαντική ελαχιστοποίηση των σφαλμάτων αποθήκευσης και ανάκτησης και έτσι αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια στην αποθήκη. Με την τοποθέτηση της πλήρως ψηφιακής κάμερας στις περόνες, οι θέσεις της διακίνησης των εμπορευμάτων και της σάρωσης συγκλίνουν. Η παραλαβή πραγματοποιείται με ιδιαίτερα εργονομικό τρόπο μέσω ενός κουμπιού απευθείας στο τιμόνι.

Ο Chief Sales Officer της Jungheinrich, Christian Erlach. είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την κατάκτηση των βραβείων όχι μόνο σε μία αλλά σε δύο κατηγορίες: "Με αυτές τις δύο νίκες στα βραβεία IFOY 2023, η Jungheinrich υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τη θέση της ως κορυφαία εταιρεία στην ανάπτυξη καινοτόμων και αποτελεσματικών λύσεων intralogistics. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την αναγνώριση. Με το PowerCube της Jungheinrich και την κάμερα περονών addedVIEW, προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμες λύσεις που αυξάνουν την ανταγωνιστικότητά τους και βελτιώνουν σημαντικά την αποδοτικότητα στην αποθήκη”.

Κάμερα περονών addedVIEW της Jungheinrich 
Η ακριβής τεκμηρίωση της αποθήκευσης και ανάκτησης των εμπορευμάτων είναι ζωτικής σημασίας σε κάθε αποθήκη. Τα λάθη στην ανάπτυξη ή την αποθήκευση των εμπορευμάτων στο σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS) μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα - από λανθασμένα κατανεμημένες θέσεις αποθήκευσης και απροσδόκητους χρόνους αναζήτησης μέχρι επιστροφές και απώλεια εμπορευμάτων. Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης, η Jungheinrich βελτίωσε την κάμερα περονών addedVIEW με σαρωτή barcode. Είναι σε θέση να διαβάζει barcodes απευθείας στη θέση αποθήκευσης και να τους συγκρίνει με τις προδιαγραφές του WMS. Αυτό επιτρέπει την άμεση και ακριβή ταυτοποίηση και συνεπώς την αποφυγή σφαλμάτων πριν καν εισέλθουν στο σύστημα. Με την ενσωμάτωση αυτής της τεχνολογίας στη διαδικασία της αποθήκης, οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον αριθμό των λανθασμένων κρατήσεων και τοποθετήσεων αποθεμάτων, με αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση της αποδοτικότητας.

Η κάμερα περονών addedVIEW είναι πλήρως ψηφιακή και διαθέτει ανάλυση πλήρους HD, ευρυζωνική μετάδοση δεδομένων μέσω Ethernet και λογισμικό για τη μεταφορά των αποτελεσμάτων σε οποιοδήποτε WMS. Συνολικά, η πλήρως ψηφιακή κάμερα addedVIEW εξαλείφει το κρυφό κόστος αναζήτησης και σφάλματος για τους πελάτες. Η διαδικασία γίνεται ταχύτερη, πιο αξιόπιστη και συνεπώς σημαντικά πιο αποδοτική ανά παλέτα.

Jungheinrich PowerCube
Λόγω της εξαιρετικά συμπαγούς κατακόρυφης διάταξης των δοχείων, το PowerCube αξιοποιεί ιδανικά τον αποθηκευτικό χώρο και επιτυγχάνει πυκνότητα αποθήκευσης τετραπλάσια από ένα συμβατικό σύστημα ραφιών. Το ύψος του συστήματος που φτάνει τα 12 μέτρα καθιστά το PowerCube το υψηλότερο συμπαγές σύστημα αποθήκευσης στην κατηγορία του. Αυτό δημιουργεί χώρο στην αποθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επέκταση της γκάμας ή για άλλους σκοπούς. Το PowerCube της Jungheinrich είναι επίσης μοναδικό στην αγορά όσον αφορά την ευελιξία. Το αυτόματο σύστημα συμπαγούς αποθήκευσης μικρών εμπορευματοκιβωτίων μπορεί να εγκατασταθεί σε κανονικά βιομηχανικά δάπεδα χωρίς χρονοβόρες μετασκευές, όπως φρεζάρισμα και λείανση, και επομένως μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε υπάρχουσες αποθήκες. Δεδομένου ότι τα μεταφορικά μέσα κινούνται κάτω από τα εμπορευματοκιβώτια, το PowerCube μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί προς τα πάνω σε διαφορετικά ύψη και δομές κτιρίων. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί επίσης να συνδεθεί με ένα ξεχωριστά σχεδιασμένο σύστημα μεταφοράς.

powercube ifoy 2023

Με το PowerCube, η Jungheinrich συνδυάζει αποτελεσματικές διαδικασίες και καινοτόμο υλικό με τη βοήθεια της τελευταίας τεχνολογίας λογισμικού. Τα πλεονεκτήματα εδώ περιλαμβάνουν την απλή σύνδεση με την υπάρχουσα υποδομή πληροφορικής του πελάτη και το σχεδιασμό του λογισμικού για μέγιστη ευελιξία όσον αφορά τις απαιτήσεις διαδικασίας και απόδοσης. Με το PowerCube, η Jungheinrich παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη και ολιστική προσέγγιση για το μέλλον της αποθήκευσης συμπαγών εμπορευματοκιβωτίων και τηρεί την υπόσχεσή της για μια νέα διάσταση αποτελεσματικότητας στην αποθήκη.

Σχετικά με το βραβείο IFOY:

Το Βραβείο IFOY ("International Intralogistics and Forklift Truck of the Year") αντιπροσωπεύει την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία και θεωρείται το καθοριστικό βραβείο καινοτομίας στα intralogistics λόγω της τεχνικής του εξειδίκευσης. Μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή από κορυφαίους δημοσιογράφους του διεθνούς εμπορίου επιλέγει τους νικητές βάσει ενός ελέγχου IFOY σε τρία στάδια. Εκτός από έναν τυποποιημένο έλεγχο IFOY, αυτός περιλαμβάνει επίσης τον έλεγχο καινοτομίας IFOY, ο οποίος διενεργείται από ειδικούς του Fraunhofer IML, του Πανεπιστημίου της Δρέσδης, του Τεχνικού Πανεπιστημίου του Μονάχου και του Fraunhofer IPA. Χορηγός του βραβείου IFOY, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικών και Ενέργειας, είναι ο Οργανισμός για τη Διαχείριση Υλικών και Intralogistics στο πλαίσιο του VDMA. Με συνολικά δώδεκα νίκες από το 2013, η Jungheinrich συγκαταλέγεται στην καλύτερη λίστα των νικητών του IFOY.


Έχετε ερωτήσεις;