Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
ahk 2023
Εκλογές AHK

Η Γενική Διευθύντρια της Jungheinrich Hellas, Έλενα Καλλονά η νέα Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Γενική Διευθύντρια της Jungheinrich Hellas, Έλενα Καλλονά, εξελέγη ως νέα Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κατά τη συνεδρίαση της 30ης Ιουνίου 2023.

EK

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, εντάχθηκαν επίσης δύο νέα μέλη και πιο συγκεκριμένα, οι κ. Νίκος Αντιμησάρης (Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστική) και Αλκιβιάδης Θωμάς (Διευθύνων Σύμβουλος της ΑLTHOM).

Οι αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου αποφασίσθηκαν μετά την αποχώρηση τριών μελών της διοικητικής ομάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου εδώ: https://griechenland.ahk.de/gr/newsroom/nea

Έχετε ερωτήσεις;