Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Jungheinrich_Elpida
Κάθε παιδικό χαμόγελο έχει ξεχωριστή αξία!

ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο

Η Jungheinrich Hellas έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίησης  αποφάσισε να διαθέσει μέρος του budget της εκδήλωσης των 20 χρόνων της, στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η εταιρεία μας, με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον, δεσμεύεται να βοηθάει έμπρακτα μέσω παρόμοιων δράσεων συλλόγους, ιδρύματα και συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη. Μέρος  της εταιρικής μας κουλτούρας είναι να παραμείνουμε δίπλα στους  συνανθρώπους μας και ενεργοί στην προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης, στηρίζοντας σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται, κάθε ευάλωτη ομάδα ανθρώπων και κάθε κοινωνικό φορέα που προάγει τον πολιτισμό μας. Τέτοιου είδους πράξεις αποτελούν κίνητρο για εμάς και μας γεμίζουν αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο γεμάτο ανθρωπιά και χαμόγελα. Και επειδή κάθε παιδικό χαμόγελο.. έχει ξεχωριστή αξία για εμάς, επιλέξαμε την «ΕΛΠΙΔΑ».

Το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια δράσης, στηρίζει καθημερινά παιδιά που νοσούν από καρκίνο στον πιο δύσκολο αγώνα τους, στον αγώνα τους για ζωή!  

Από το 1990 μέχρι και σήμερα ο Σύλλογος έχει δημιουργήσει:

  • Την πρώτη αμιγώς παιδιατρική Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.
  • Τον Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ, για τη φιλοξενία των παιδιών και των οικογενειών τους που υπόκεινται σε θεραπεία και είναι από επαρχία ή το εξωτερικό.
  • Το πρώτο παιδιατρικό ογκολογικό νοσοκομείο, την  Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ»
  • Την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
  • Το Κέντρο Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας, με στόχο την εφαρμογή πρωτοποριακών κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών στα παιδιά.

Και συνεχίζει με νέους στόχους και οράματα, γιατί «Η  ζωή και ενός μόνο παιδιού αξίζει να αγωνίζεσαι»  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τους τρόπους που και εσείς μπορείτε να συμβάλλετε θα βρείτε στο https://www.elpida.org/.


Έχετε ερωτήσεις;