Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
9η διεθνής έκθεση εφοδιαστικής αλυσίδας & logistics

H Jungheinrich Hellas στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H Jungheinrich Hellas συμμετέχει στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», η οποία θα λάβει χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Πώς θα μοιάζει η αποθήκη του μέλλοντος; Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους; Πώς μπορούμε να μειώσουμε τις εκπομπές ρύπων στο ελάχιστο;

9η διεθνής έκθεση εφοδιαστικής αλυσίδας & logistics (1)

Στο περίπτερο μας, που θα βρίσκεται στο Hall 3 – Stand  B02-B04-C01-C03, θα βρείτε όλες τις απαντήσεις! Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας μας, θα είναι εκεί για απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίες τάσεις του κλάδου, αλλά και για τις καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις που μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητά σας και να προσφέρουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αναζητάτε για την αποθήκη σας.

Τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, αυτοματοποιημένες διαδικασίες, ψηφιακές εφαρμογές και ενσωματωμένες λύσεις συστημάτων, όλα συνδυάζονται για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επιχείρησής σας και τη βιωσιμότητα για το μέλλον. Διαθέτοντας τεχνογνωσία και σε θέματα ενέργειας, η Jungheinrich είναι η μοναδική στον κλάδο με πάνω από ένα εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα σε λειτουργία και με ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικές λύσεις τεχνολογίας ιόντων λιθίου.

9η διεθνής έκθεση εφοδιαστικής αλυσίδας & Logistics 2

Σας προσκαλούμε με χαρά να επισκεφτείτε το περίπτερό μας και να συζητήσουμε για το μέλλον της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Μπορείτε να λάβετε δωρεάν την πρόσκλησή σας, κάνοντας εγγραφή εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/sce-2023/Order?ttId=120000&ttQuantity=1&r= . Συμπληρώστε απλά τα στοιχεία σας και φροντίστε να έχετε μαζί σας την πρόσκληση!

Περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με την έκθεση, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://sce.gr/

Σας περιμένουμε!

Έχετε ερωτήσεις;