Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
GPTW

Η Jungheinrich Hellas απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®

Βάση των αποτελεσμάτων τα οποία αποτύπωναν τη συνολική εμπειρία του προσωπικού αναφορικά με το εργασιακό περιβάλλον αλλά και ανεξάρτητης αξιολόγησης, η Jungheinrich Hellas απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® για το 2022 – 2023.

BUILDING

Στις αρχές Απριλίου, το σύνολο των ανθρώπων της Jungheinrich Hellas, κλήθηκε να συμμετάσχει στην ανώνυμη έρευνα του οργανισμού Great Place to Work® Hellas. Βάση των αποτελεσμάτων τα οποία αποτύπωναν τη συνολική εμπειρία του προσωπικού αναφορικά με το εργασιακό περιβάλλον αλλά και ανεξάρτητης αξιολόγησης, η Jungheinrich Hellas απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® για το 2022 – 2023.

Η αξιολόγηση επικεντρώθηκε σε 5 συγκεκριμένες ενότητες, οι οποίες σύμφωνα με το Great Place to Work®, θεωρούνται πολύ σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον:

  • η αξιοπιστία της διοίκησης
  • το αίσθημα υπερηφάνειας
  • η συντροφικότητα
  • η δικαιοσύνη και
  • ο σεβασμός προς όλους τους εργαζομένους.

building2

Για τη Jungheinrich Hellas, αυτή η διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση και αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της εταιρίας στη διαμόρφωση και εδραίωση μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας που παρέχει ίσες ευκαιρίες και κίνητρα σε όλους τους εργαζόμενους, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας. Οι υψηλές βαθμολογίες που συγκέντρωσε η εταιρεία από το δυναμικό της, αποτελούν εφαλτήριο για συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς και περαιτέρω προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων της. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η εταιρία δίνει προτεραιότητα στη διατήρηση της προσωπικής και επαγγελματικής ισορροπίας, προωθώντας ευέλικτες συνθήκες εργασίας με τη χρήση υβριδικών μοντέλων. Τα μεγάλα ποσοστά που προέκυψαν στον τομέα της δικαιοσύνης, συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων και σεβασμού μεταξύ των εργαζομένων.

«Χωρίς τους ανθρώπους μας δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, και τους ευχαριστούμε πολύ όλους για την εμπιστοσύνη. Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην κουλτούρα εμπιστοσύνης και να τους παρέχουμε ένα Great Place to Work περιβάλλον!» δήλωσε η Έλενα Καλλονά, Γενική Διευθύντρια της Jungheinrich Hellas.

Σχετικά με το Great Place to Work®:

Το Great Place to Work®, με εκπροσώπηση σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, ερευνά και αξιολογεί επιχειρήσεις, για πάνω από 30 χρόνια, με στόχο το «χτίσιμο μιας καλύτερης κοινωνίας, βοηθώντας τις εταιρείες να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον». Το Great Place To Work® χρησιμοποιεί το ερευνητικό εργαλείο / ερωτηματολόγιο Trust Index© για την αποτύπωση των απόψεων των εργαζομένων σχετικά με την ποιότητα των εργασιακών σχέσεων, με τη διοίκηση, την εργασία τους αλλά και τους συναδέλφους τους. Παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: www.greatplacetowork.gr
 

Έχετε ερωτήσεις;