Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
BCA College
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέο Jungheinrich Logistics Lab στις εγκαταστάσεις του BCA College

Η νέα συνεργασία της Jungheinrich Hellas και του BCA College ενισχύει την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Το κοινό όραμα ενός μεγάλου ακαδημαϊκού ιδρύματος και του κορυφαίου παρόχου λύσεων intralogistics, έγινε πραγματικότητα με τη δημιουργία του νέου Logistics Lab powered by Jungheinrich, στις εγκαταστάσεις του BCA College. Μέσω αυτής της σημαντικής συνεργασίας, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά  σε τομείς που αφορούν στο αντικείμενο των Logistics.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι Logisticians θ’ αντλήσουν πολύτιμη γνώση σε κομμάτια λειτουργειών αποθήκης, ενδοδιακίνησης, αποθήκευσης και συλλογής παραγγελιών. Παράλληλα, επειδή διανύουμε μία εποχή έντονου ψηφιακού μετασχηματισμού κι αλλαγών, η οποία υποστηρίζεται έντονα από τεχνολογίες AI (Artificial Intelligence), στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα συστήματα αυτοματισμού, στα Cobots, στις ψηφιακές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία, αλλά και στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών.

Μέσα από ένα συνδυασμό ενεργειών οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του BCA, θα λάβουν σημαντική γνώση υψηλού επιπέδου από τους κορυφαίους της αγοράς.

Δείτε περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Logistics and Supply Chain Management» και το νέο Logistics Lab εδώ: https://www.bca.edu.gr/master-degrees/shipping-transport-logistics-department/msc-logistics-and-supply-chain-management/

Η Jungheinrich Hellas και το BCA College ενώνουν το κοινό τους όραμα για εξειδικευμένη, υψηλού επιπέδου κατάρτιση, με στόχο την υποστήριξη των νέων Logisticians στην εξελικτική τους πορεία στον κλάδο των Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.


Έχετε ερωτήσεις;