Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Chomutov Τσεχία
ΤΣΕΧΙΑ

Ξεκίνησε η παραγωγή στο εργοστάσιο στο Chomutov της Τσεχίας

• Νέα τοποθεσία 37.000 τετραγωνικών μέτρων, για την παραγωγή μηχανημάτων τύπου reach truck

• Η παραγωγή ξεκινά με το ETV 216i

• Δημιουργία άνω των 350 νέων θέσεων εργασίας

• Προϋπολογισμός περίπου 60 εκατ.Ευρώ

Η Jungheinrich ξεκίνησε την παραγωγή στο νέο της εργοστάσιο στο Chomutov της Τσεχίας. Μετά από μια περίοδο κατασκευής περίπου δέκα μηνών, ένα reach truck ETV 216i έγινε η πρώτη μονάδα που ξεκίνησε από τη γραμμή παραγωγής στις 6 Ιουνίου. Χάρη στη νέα αυτή τοποθεσία, η οποία έχει έκταση περίπου 37.000 τετραγωνικών μέτρων, θα δημιουργηθούν περισσότερες από 350 νέες θέσεις εργασίας τοπικά. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Για την Jungheinrich, το νέο εργοστάσιο παραγωγής αποτελεί κεντρικό στοιχείο για την επίτευξη των στόχων ανάπτυξης στο πλαίσιο του Strategy2025+ και την αύξηση της αποδοτικότητας και της κερδοφορίας της εταιρείας. Η Sabine Neuß, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Διοίκησης Τεχνικών της Jungheinrich AG, δήλωσε: «Με το νέο εργοστάσιο, επεκτείνουμε τη δυναμικότητα του δικτύου παραγωγής μας στην Ευρώπη και διασφαλίζουμε ότι η σταθερά αυξανόμενη ζήτηση για τον εξοπλισμό επεξεργασίας υλικών μας, μπορεί επίσης να αντιμετωπισθεί στο μέλλον. Στο Chomutov, έχουμε χτίσει μία από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής για περονοφόρα μηχανήματα στον κόσμο. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό και χαίρομαι που η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει».

Το νέο εργοστάσιο λειτουργεί έως και σήμερα σε μία βάρδια· στο προσεχές μέλλον, το εργοστάσιο θα επεκτείνει τη λειτουργία του σε 3 βάρδιες. Η Jungheinrich σχεδιάζει να μεταφέρει σταδιακά ολόκληρη την παραγωγή reach truck στο εργοστάσιο στο Chomutov. Η μετεγκατάσταση θα απελευθερώσει πρόσθετη χωρητικότητα στο εργοστάσιο Norderstedt, την οποία η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει επίσης για να επιτρέψει περαιτέρω ανάπτυξη εκεί. Στο εργοστάσιο του Norderstedt, η Jungheinrich θα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο παραγωγής της για να συμπεριλάβει μέρη άλλων συλλεκτών παραγγελιών.

chomutov τσεχίας - New plant

Η Jungheinrich έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία αξίας με βιώσιμο τρόπο και, ως εκ τούτου, έχει επίσης δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα κατά το σχεδιασμό του νέου εργοστασίου. Όλος ο εξοπλισμός του εργοστασίου, από τους χώρους εργασίας έως τις εγκαταστάσεις παραγωγής, ενσωματώνει σύγχρονη τεχνολογία, όπως ένα νέο σύστημα ελέγχου παραγωγής. Εκτός από τη χρήση πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας και την εγκατάσταση μιας αντλίας θερμότητας, μια ειδική θερμομόνωση στο τμήμα γραφείου εξασφαλίζει επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας. Η Jungheinrich μειώνει την κατανάλωση νερού μέσω του εξοπλισμού συλλογής βρόχινου νερού. Επιπλέον, το εργοστάσιο βρίσκεται σε πράσινο χώρο 1,5 εκταρίων με αυτοφυείς θάμνους και δέντρα και έτσι συμβάλλει στην προώθηση της τοπικής βιοποικιλότητας.

Το πρώτο reach truck από τον Chomutov θα αποσταλεί στη «MARIE» στη Γαλλία, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στην γαλλική αγορά για έτοιμα γεύματα και ζυμαρικά. Το ETV 216i αποτελεί μέρος της σειράς POWERLiNE της Jungheinrich και περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου. Θεωρείται το πιο συμπαγές και ισχυρό reach truck της κατηγορίας του.

Έχετε ερωτήσεις;