Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
περίπτερο έκθεσης 2023

Ολοκληρώθηκε η 9η Διεθνής Έκθεση "Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics"

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Jungheinrich Hellas στην 9η Διεθνή Έκθεση "Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics", με επισκέπτες από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της εγχώριας αγοράς.  

Η Jungheinrich Hellas συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό περίπτερο το οποίο ανέδειξε κάποιες από τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία για τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, τον αυτοματισμό και την αύξηση της παραγωγικότητας, οι οποίες μειώνουν το ανθρακικό αποτύπωμα κάθε επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους επισκέπτες μας, με τους οποίους συζητήσαμε τις καθημερινές τους προκλήσεις και παρουσιάσαμε τις λύσεις μας, μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

«Κύριος στόχος μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων, στρατηγικών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Διοργανώσεις όπως αυτή της 9ης Διεθνούς Έκθεσης, μας δίνουν την ευκαιρία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάσουμε ζωντανά μια επιλεγμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων και να συζητήσουμε από κοντά με νέους και υπάρχοντες πελάτες», δήλωσε η Ναστάζια Ντούλου, Marketing Manager της Jungheinrich Hellas.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην τόσο επιτυχημένη παρουσία μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο, από το περίπτερό μας.

Περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με την έκθεση, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://sce.gr/

Έχετε ερωτήσεις;